Rytoj man bus atlikta antra IVF procedūra. Šią naktį sapnavau, kad turiu kūdikį ir esu labai laiminga, šypsojausi ir aš ir mano vaikutis. Prieš pirmą, nepasisekusi, taip pat sapnavau kūdikį, kad jį bandau pamaitinti krūtimi ir mane kausto didelė baimė, lyg šaukiuosi pagalbos, bet man niekas nepadeda, o prieš pat kraujavimą sapnavau, kad man iškrito visi dantys. Štai tada suvokiau, kad viskas baigta: dar tikėjau, kol nebuvo mėnesinių, bet po to sapno kažkur pasamonėje suvokiau, kad tai bus liūdna pabaiga.
Dabar taip trokštu, kad mano gražus sapnas išsipildytų....
QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 26, 03:55)
Jura simbolizuoja emocijas, visa kita rtodo, jog nepasiduodi ju itakai, greitai susitvardai irt nesileidi ju gluminama.Tiltas ir skambutis telefonu rosdo rysi...tai gali buti rysys tarp zmoniu, gali buti rysys tarp proto ir pasamones
Dėkoju

Nu ir aš sapnavau tokį keistą šią nakt sapną
Šiaip aš jiem daug reikšmės neteikiu, bet šis sapnas buvo toks kažkoks ne toks, kažkos su vidine baime, jauciau kad bijau
Tai va, kopiau kopiau į aukštą kalną, ir taip sunkiai, pasiekiau viršūnę bet į patį viršų negaliu užsiropšti, aš žinau kad galiu užlipt ten bet kažkas trugdo iš apačios vis. Ir tada pamatau viršūnėj sėdintį vyriškį, jis man ištiesia rankas ir padeda užsilipt į kalno viršūnę. Tada nusiveda mane, paleidžia mano plaukus ir pradeda juos šukuot ir pinti kasas, pina ir vėl išleidžia, pina ir vėl išleidžia.... o aplink tik kalnai... Brrrr....ir atsikėliau
Bet taip įstrigo man tas sapnas kad net keista, aš sapnus dažniausiai tik atsikėlus ir pamirštu.

QUOTE(Laisa @ 2007 06 27, 09:42)
Nu ir aš sapnavau tokį keistą šią nakt sapną
Šiaip aš jiem daug reikšmės neteikiu, bet šis sapnas buvo toks kažkoks ne toks, kažkos su vidine baime, jauciau kad bijau
Tai va, kopiau kopiau į aukštą kalną, ir taip sunkiai, pasiekiau viršūnę bet į patį viršų negaliu užsiropšti, aš žinau kad galiu užlipt ten bet kažkas trugdo iš apačios vis. Ir tada pamatau viršūnėj sėdintį vyriškį, jis man ištiesia rankas ir padeda užsilipt į kalno viršūnę. Tada nusiveda mane, paleidžia mano plaukus ir pradeda juos šukuot ir pinti kasas, pina ir vėl išleidžia, pina ir vėl išleidžia.... o aplink tik kalnai... Brrrr....ir atsikėliau
Bet taip įstrigo man tas sapnas kad net keista, aš sapnus dažniausiai tik atsikėlus ir pamirštu.

Tas brrrr... visai be reikalo.Simboliskai labai teigiamas ir grazus sapnas.Jei gyvenam ir vadovaujames protu - plaukai - ir dar supinti, lipimas i kalna savo trukumu arba bet kokiu kitokiu kliuciu iveikimas ir tas susitikimas su vyriskiu kalno virsuneje - pasamone ir intuicija - kaip tik yra gerai, kad vyriskis ispina plaukus , sukuoja juos ir vel supina, tai tik rodo tavaji susivokima ir susiliejima is dualybes i vieni, kur ir gimsta musu pokyciai , tokiu budu mus vesrdami tobuleti ir augti.Grazu, labai grazu ir skatintina

Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2007 06 26, 20:41)
Rytoj man bus atlikta antra IVF procedūra. Šią naktį sapnavau, kad turiu kūdikį ir esu labai laiminga, šypsojausi ir aš ir mano vaikutis. Prieš pirmą, nepasisekusi, taip pat sapnavau kūdikį, kad jį bandau pamaitinti krūtimi ir mane kausto didelė baimė, lyg šaukiuosi pagalbos, bet man niekas nepadeda, o prieš pat kraujavimą sapnavau, kad man iškrito visi dantys. Štai tada suvokiau, kad viskas baigta: dar tikėjau, kol nebuvo mėnesinių, bet po to sapno kažkur pasamonėje suvokiau, kad tai bus liūdna pabaiga.
Puiku, kad gyvybines jegos tave skatina troksti.Nedalinu patarimu, bet zinau, tikiu, kad sau galime padeti ir labai sekmingai.Atsikelusi medituoka - nebijau to zodio - MEDITUOK ir klausykis kas vyksta tavo viduje.Visa ka prisiminsi po meditacijos uzsirasyk.Nesvarbu kaip tu medituosi, svarbu ISIKLAUSYTI I VIDU - kokios mintys, jausmai, kas slegia, kas neramina.Jei pavyks sutelkti visa pasitikejima ir viltis i DIEVA, pasiduoti jo valiai,nesavanaudiskai noreti kudykelio, viskas bus gerai.Labai dideles pagalbos galima susilaukti is ANGELU SARGU.Bet svarbiausia yra ATGAILA. Gailetis tai nereiskia save smerkti ar kaltinti - gailetis del to, kad negraziai apie kitus kalbam - tai krintanciu dantu simbolis, gailetis del kaustancios baimes, kas yra depresijos pozymis, nes baime yra visiskas nepasitikejimas DIEVU,gailetis tai reiskia atsiprasyti saves, tu zmoniu, kurie buvo paliesti musu netinkamo poelgio, atsiprasyti, kad pasidavem provokacijai ir supykom, atleisti jiems del to, kad sudarem salygas jiems mus provokuoti... si visapusiska atgaila yra visiskas atsidavimas DIEVO valion , kur ir vyksta stebuklai. Tad sapnai pildosi tiek, kiek mes tuo tikime.
O ar galima teikti didelę reišmę kitų žmonių sapnuojamiems sapnams.. Tarkim, šiandien man kolegė pasakė, kad sapnavo, jog aš laukiuosi

O ka reiskia sapne matyti save veidrodyje
?

QUOTE(hobo @ 2007 06 28, 23:09)
lingu lingu, sianakt sapnavau, kad man ant kairios akies voko isaugo didziulis auglys, net ne auglys, o tarsi augo nuo voko tokia didele juodai-raudona paklode. tokio ddydzio, kad galejau ja kaip skara apsivynioti galva, bandziau ji nusiimti, bet niekaip nepavyko. gal galetum pakomentuot?
Kaireje puseje mumyse teka moteriskoji energija.Kaire akis simbolizuoja menuli.Be viso to, is simbolikos matosi, jog vengi arba nepriimi kitokios nuomones .Kitaip sakant - uzmerki akis ten, kur tau yra nepatogu matyti tiesa.Ir tai siejasi su moterimi.Pamastyk apie tai, gal rasi tikslesni atsaka.Idomus faktas, jog galva simbolizuoja isminti, poziuri, ir visa tai buvo apsiausta su ta uzauguse skara , kuri tesesi nuo akies.Idomu, ka pati manai

Papildyta:
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 29, 10:50)
O ar galima teikti didelę reišmę kitų žmonių sapnuojamiems sapnams.. Tarkim, šiandien man kolegė pasakė, kad sapnavo, jog aš laukiuosi 

Galima, bet netikslinga, nes sapnuose informacija atsklinda is pasamones.Tad ir reiksminga tik sapnuotojui.Gal tavo pazystama galvoja apie tave, gal tam tikros tavo savybes jai imponuoja - daugybe variantu gali buti

Papildyta:
QUOTE(Vilnoja @ 2007 06 30, 17:00)

Sexsualus sapnai aplanko tuos zmones, kurie savo tam tikras savybe integruoja i santykius su zmonemis.Nors yra ir tikimybe kaip ir rase Hobo , kad tai naturalaus poreikio patenkinimas.Kita vertus ilgesys daznai suveda viska i sia energija ir iskyla prisiminimai to, kas buvo maloniausia.Apgailestauju del netekties

Papildyta:
QUOTE(Paloma:) @ 2007 07 01, 09:16)
Gal kiek ir nesamoningai, bet vyksta vidine pertvarka, naujo paieskos, vidujai bandai suderinti valios pastangas su protu ir pasamoneje gludinciais poreikiais.Grazus sapnelis.Jei butu smulkiau aprasyta, gal ir butu galima daugiau ka paskyti

Gal kas žino ką reiškia sapnuoti skruzdėles

QUOTE(Dalbara @ 2007 07 01, 23:09)
Pats simbolis kaip po toks reiskia
bendra nepasitenkinima kasdieniu gyvenimu.Pojutis, jog esi apleista ir negaunanti pakankamai demesio.Mazi ir smulkus bei nereiksmingi kasdieniai dalykai tave erzina.Jei ismoksi nusileisti, pasieksi viska ko troksti.
Kita reiksme - darbstumas, atkaklumas.Dar simbolizuoja ejima su mase, nesugebejima atskleisti individualybes.O gal isgyveni pojuti, jog tavo gyvenimas per daug suvarzytas strukturos ir tvarkos.Sunku ka pasakyti, nezinant viso sapno ir detaliu.