Linkiu,kad atnestu kokia gera zinia
Miela su tuo balandziu
QUOTE(Gytarė @ 2007 06 17, 15:27)
Paskui parašyk ar išsipildė šis likimo ženklas
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 17, 17:09)
Ačiū.
QUOTE(Marsella @ 2007 06 17, 17:16)
Būtinai.
QUOTE(begike @ 2007 06 10, 18:54)
As siandien sapnavau idomu sapna. Gal kas gales paaiskint...
Ogi sapnuoju, kad man ant kuno savaime atsirado tokios zaizdeles(tokios pjautines) ir is ju sklido ryski melsva sviesa, ji buvo karstoka, degino. Mane veze pas kazkoki gydytoja, jis ieskojo bibliotekoj knygos, ieskojo aprasymo tokios keistos ligos, tokia diagnoze buvo, kad as kaip issigimele
Zodziu, jis nieko padaryti negalejo. Vaziavom tamsoje namo su tevais, o mano zaizdu vis daugejo, jos eme mane dusinti, jau skverbesi ir plito auksciau, pradejo deginti gerkle, galvojau tuoj mirsiu, jei manes nepagydys. Tada staiga atsiradau kazkur, atseit namie, tamsoje. Tevai isvaziavo, o is tamsos issoko trys kazkokie kaip cigonai ar kazkokie fantastiniai padarai. Tada sapnas nutruko.
P.S. keisciausios man tos zaizdeles ir ta melsva sviesa, tarsi kazkoks isikunijimas ar kazkokios galios atsiradimas.
Ogi sapnuoju, kad man ant kuno savaime atsirado tokios zaizdeles(tokios pjautines) ir is ju sklido ryski melsva sviesa, ji buvo karstoka, degino. Mane veze pas kazkoki gydytoja, jis ieskojo bibliotekoj knygos, ieskojo aprasymo tokios keistos ligos, tokia diagnoze buvo, kad as kaip issigimele
P.S. keisciausios man tos zaizdeles ir ta melsva sviesa, tarsi kazkoks isikunijimas ar kazkokios galios atsiradimas.
ar paaiskins man kas nors?
QUOTE(begike @ 2007 06 17, 22:47)
gal paaiskins, o gal nereikia Tau to zinoti
o as sapnuoju tesinius. mano sapnu vaikai jau paauge, graziai zaidzia tarpusavyje, rengia sventes su fejerverkais, cirko vaidinimus, atnesa man is kazkur visokiu gerybiu - nuo auksiniu papuosalu iki kazkokiu nematytu neregetu ypatingu patiekalu
QUOTE(Naoko @ 2007 06 20, 09:37)
jei man atsiuncia tokius sapnus, manau nori, kad zinociau...kitaip viskas butu beprasmiska
gal kuri zino,ka reiskia kleva sapnuoti
Sapnavau,kad pamaciau kleva su rudeniniais lapais(rozyniais,alyviniais,auksiniais) ir kad puoliau skabyti tuos lapus be sustojimo.Ten kur ranka nepasiekiau,kopecias atsinesiau
Sapnavau,kad pamaciau kleva su rudeniniais lapais(rozyniais,alyviniais,auksiniais) ir kad puoliau skabyti tuos lapus be sustojimo.Ten kur ranka nepasiekiau,kopecias atsinesiau
QUOTE(begike @ 2007 06 10, 18:54)
As siandien sapnavau idomu sapna. Gal kas gales paaiskint...
Zodziu, jis nieko padaryti negalejo. Vaziavom tamsoje namo su tevais, o mano zaizdu vis daugejo, jos eme mane dusinti, jau skverbesi ir plito auksciau, pradejo deginti gerkle, galvojau tuoj mirsiu, jei manes nepagydys. Tada staiga atsiradau kazkur, atseit namie, tamsoje. Tevai isvaziavo, o is tamsos issoko trys kazkokie kaip cigonai ar kazkokie fantastiniai padarai. Tada sapnas nutruko.
Penktoji chakra yra melyno spalvos.Is simbolikos ir eigos galima butu daryti isvadas, kad pagaliau ismoksti po truputi ssave iseiksti, nebeslopini jausmu ir minciu.Penktoji chakra yra "ATSAKINGA" UZ SAVIRAISKA.
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 22, 14:05)
gal kuri zino,ka reiskia kleva sapnuoti
Klevo lapai simbolizuoja lytejima, regejimas, uodima, skoni ir girdejima.Spalvos rozine - meile, alyvine - aiskiaregyste,auksine - Dieviskumas ...esi apdovanota, saugok save
QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 23, 07:21)
Penktoji chakra yra melyno spalvos.Is simbolikos ir eigos galima butu daryti isvadas, kad pagaliau ismoksti po truputi ssave iseiksti, nebeslopini jausmu ir minciu.Penktoji chakra yra "ATSAKINGA" UZ SAVIRAISKA.
idomu
Sapnavau sianakt , kad plaukiojau su delfinu,toks dideeeelis salia manes
as juos dievinu, bet net minciu nebuvo nei ta vakara apie juos nei kalbos, is kur i pasamone atejo sis nuostabus sapnas
bet kaip filmuose, taip ir manam sapne... net visa diena is galvos neiseina tas sapnas... tai taip gera ji prisiminti 
idomu ka jis galetu reiksti
idomu ka jis galetu reiksti