Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

Miela su tuo balandziu wub.gif
Linkiu,kad atnestu kokia gera zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 06 17, 15:27)
Nuostabu. 4u.gif  Ir aš taip noriu. wub.gif  (Atsiprašymai nebūtini. biggrin.gif )

Paskui parašyk ar išsipildė šis likimo ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 17, 17:09)
Miela su tuo balandziu  wub.gif
Linkiu,kad atnestu kokia gera zinia  4u.gif

Ačiū. 4u.gif

QUOTE(Marsella @ 2007 06 17, 17:16)
Paskui parašyk ar išsipildė šis likimo ženklas mirksiukas.gif

Būtinai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 06 10, 18:54)
As siandien sapnavau idomu sapna. Gal kas gales paaiskint... 4u.gif 

Ogi sapnuoju, kad man ant kuno savaime atsirado tokios zaizdeles(tokios pjautines) ir is ju sklido ryski melsva sviesa, ji buvo karstoka, degino. Mane veze pas kazkoki gydytoja, jis ieskojo bibliotekoj knygos, ieskojo aprasymo tokios keistos ligos, tokia diagnoze buvo, kad as kaip issigimele  blink.gif  Zodziu, jis nieko padaryti negalejo. Vaziavom tamsoje namo su tevais, o mano zaizdu vis daugejo, jos eme mane dusinti, jau skverbesi ir plito auksciau, pradejo deginti gerkle, galvojau tuoj mirsiu, jei manes nepagydys. Tada staiga atsiradau kazkur, atseit namie, tamsoje. Tevai isvaziavo, o is tamsos issoko trys kazkokie kaip cigonai ar kazkokie fantastiniai padarai. Tada sapnas nutruko.

P.S. keisciausios man tos zaizdeles ir ta melsva sviesa, tarsi kazkoks isikunijimas ar kazkokios galios atsiradimas.  huh.gif

ar paaiskins man kas nors? blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 06 17, 22:47)
ar paaiskins man kas nors?  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

gal paaiskins, o gal nereikia Tau to zinoti smile.gif visaip gi gali buti smile.gif

o as sapnuoju tesinius. mano sapnu vaikai jau paauge, graziai zaidzia tarpusavyje, rengia sventes su fejerverkais, cirko vaidinimus, atnesa man is kazkur visokiu gerybiu - nuo auksiniu papuosalu iki kazkokiu nematytu neregetu ypatingu patiekalu smile.gif gyvenu as ten kita gyvenima, kaip pasakoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 20, 09:37)
gal paaiskins, o gal nereikia Tau to zinoti smile.gif visaip gi gali buti smile.gif

jei man atsiuncia tokius sapnus, manau nori, kad zinociau...kitaip viskas butu beprasmiska
Atsakyti
gal kuri zino,ka reiskia kleva sapnuoti 4u.gif
Sapnavau,kad pamaciau kleva su rudeniniais lapais(rozyniais,alyviniais,auksiniais) ir kad puoliau skabyti tuos lapus be sustojimo.Ten kur ranka nepasiekiau,kopecias atsinesiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 06 10, 18:54)
As siandien sapnavau idomu sapna. Gal kas gales paaiskint... 4u.gif 

Ogi sapnuoju, kad man ant kuno savaime atsirado tokios zaizdeles(tokios pjautines) ir is ju sklido ryski melsva sviesa, ji buvo karstoka, degino. Mane veze pas kazkoki gydytoja, jis ieskojo bibliotekoj knygos, ieskojo aprasymo tokios keistos ligos, tokia diagnoze buvo, kad as kaip issigimele  blink.gif  Zodziu, jis nieko padaryti negalejo. Vaziavom tamsoje namo su tevais, o mano zaizdu vis daugejo, jos eme mane dusinti, jau skverbesi ir plito auksciau, pradejo deginti gerkle, galvojau tuoj mirsiu, jei manes nepagydys. Tada staiga atsiradau kazkur, atseit namie, tamsoje. Tevai isvaziavo, o is tamsos issoko trys kazkokie kaip cigonai ar kazkokie fantastiniai padarai. Tada sapnas nutruko.

P.S. keisciausios man tos zaizdeles ir ta melsva sviesa, tarsi kazkoks isikunijimas ar kazkokios galios atsiradimas.  huh.gif

Penktoji chakra yra melyno spalvos.Is simbolikos ir eigos galima butu daryti isvadas, kad pagaliau ismoksti po truputi ssave iseiksti, nebeslopini jausmu ir minciu.Penktoji chakra yra "ATSAKINGA" UZ SAVIRAISKA.
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 22, 14:05)
gal kuri zino,ka reiskia kleva sapnuoti 4u.gif
Sapnavau,kad pamaciau kleva su rudeniniais lapais(rozyniais,alyviniais,auksiniais) ir kad puoliau skabyti tuos lapus be sustojimo.Ten kur ranka nepasiekiau,kopecias atsinesiau ax.gif

Klevo lapai simbolizuoja lytejima, regejimas, uodima, skoni ir girdejima.Spalvos rozine - meile, alyvine - aiskiaregyste,auksine - Dieviskumas ...esi apdovanota, saugok save smile.gif

Atsakyti
Dabar man labai sunkus laikas:( jau atrodė geriau, ir vėl šian taipsunku:(

Šiandien iš viso sapno atsimenu, tikkaipužmušiau tarakoną ant sienos ... kažin, ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 23, 07:21)
Penktoji chakra yra melyno spalvos.Is simbolikos ir eigos galima butu daryti isvadas, kad pagaliau ismoksti po truputi ssave iseiksti, nebeslopini jausmu ir minciu.Penktoji chakra yra "ATSAKINGA" UZ SAVIRAISKA.

idomu 4u.gif
Atsakyti
Sapnavau sianakt , kad plaukiojau su delfinu,toks dideeeelis salia manes wub.gif as juos dievinu, bet net minciu nebuvo nei ta vakara apie juos nei kalbos, is kur i pasamone atejo sis nuostabus sapnas blush2.gif bet kaip filmuose, taip ir manam sapne... net visa diena is galvos neiseina tas sapnas... tai taip gera ji prisiminti smile.gif

idomu ka jis galetu reiksti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 23 birželio 2007 - 20:45