Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 23, 06:37)
Klevo lapai simbolizuoja lytejima, regejimas, uodima, skoni ir girdejima.Spalvos rozine - meile, alyvine - aiskiaregyste,auksine - Dieviskumas ...esi apdovanota, saugok save smile.gif

Nustebinai,o kaip tureciau save saugoti,ir kur tas dovanas atsiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 06 24, 00:41)
Nustebinai,o kaip tureciau save saugoti,ir kur tas dovanas atsiimti lotuliukas.gif

Bandyk Vilniaus centriniame banke...gal atiduos. biggrin.gif

O kas tave stebina? Gyvenk samoningai esamam momente ir ateis suvokimas apie ka as kalbu.Visi turim tik mums budingus talentus.As tai vadinu dovanomis.
O saugotis saugomes visi, kurie daugiau ar maziau esam samoningi, nes nuodemen pulti yra labai paprasta.
Atsakyti
LinguLingu ,o Joniniu nakties sapnai kuo nors ypatingi?
Nes as sapnavau laabai daug,net kelis skirtingus sapnus ir juos puikiai prisimenu,verciausi pagal Laimos sapnininka tai beveik visi zenklai reiskia sekme ir gerove blink.gif
Gal gali man padeti ?
Atsakyti
na ir as pradėjau sapnuoti paskutiniu metu nemažai.. tai net įdomu..
plaukiau kažkaip tai.. daug vandens.. diziule jura..ir toli toli laiveliai.. viena akimirka ir as jau prie tu laiveliu.. sakau, kaip cia taip sugebejau? labai nustebau kad taip lengvai ir greitai juos priplaukiau..beja,plaukiau ne viena. na, ir staiga keiciasi scena ir as jau ant tilto lygtais..skambinu telefonu. kalbu su viena moterim(na,mano anyta ta moteris).. o mintyse galvoju, kad sąskaitą už telefoninius pokalbius, gausiu labai didžiulę..
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 24, 09:20)
LinguLingu ,o Joniniu nakties sapnai kuo nors ypatingi?
Nes as sapnavau laabai daug,net kelis skirtingus sapnus ir juos puikiai prisimenu,verciausi pagal Laimos sapnininka tai beveik visi zenklai reiskia sekme ir gerove  blink.gif
Gal gali man padeti ?

Nebent tik tiek, kiek priduosim jiems reiksmes.
O siaip jei pasidalinsi simbolika, ziuresim, ka galima is ju suvokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 24, 01:15)
Bandyk Vilniaus centriniame banke...gal atiduos. biggrin.gif

O kas tave stebina? Gyvenk samoningai esamam momente ir ateis suvokimas apie ka as kalbu.Visi turim tik mums budingus talentus.As tai vadinu dovanomis.
O saugotis saugomes visi, kurie daugiau ar maziau esam samoningi, nes nuodemen pulti yra labai paprasta.

Oi kaip as laukiu,kol ateis tas suvokimas,bo gyvenu,kaip karuseleje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 24, 22:20)
Nebent tik tiek, kiek priduosim jiems reiksmes.
O siaip jei pasidalinsi simbolika, ziuresim, ka galima is ju suvokti smile.gif

Sapnavau,kad turiu naujus batus,juos matau ,bet vis tiek ju ieskau,ir ieskau visur,o mano paiesku kelyje labai daug pazistamu zmoniu,vietu,mokykla,miestas,laiptine.
Buvau pasidejusi gele po pagalve,sako,tada prisisapnuoja busimas vaikinas,bet as ju kelis sapnavau blink.gif
Vienas ju ejo gatve ir ji vairuotojas uz batraisciu pakele.
Kitas man sake neliudek.
Su kitu sveikinausi laiptineje.
O dar vienas ziurejo i mane troleibuse ir sypsojosi.

Gal galite man padeti issiaiskinti si keista sapna?
Atsakyti
g.gif gal kas galite paaiskinti? (mano busimasis zuvo autoavarijoje pries savaite, niekada iki siol jo nesapnavus). Dabar jau antra savaite sapnuoju du sapnus:
1.jo karsta, zinau kad jis ten guli, verkiu, zinau kad jis mires.
2. ji ligonineje, linksma, sakanti jog pasveiks, viskas bus gerai...

du labai skirtingus sapnus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 25, 10:27)
Sapnavau,kad turiu naujus batus,juos matau ,bet vis tiek ju ieskau,ir ieskau visur,o mano paiesku kelyje labai daug pazistamu zmoniu,vietu,mokykla,miestas,laiptine.
Buvau pasidejusi gele po pagalve,sako,tada prisisapnuoja busimas vaikinas,bet as ju kelis sapnavau  blink.gif
Vienas ju ejo gatve ir ji vairuotojas uz batraisciu pakele.
Kitas man sake neliudek.
Su kitu sveikinausi laiptineje.
O dar vienas ziurejo i mane troleibuse ir sypsojosi.

Gal galite man padeti issiaiskinti si keista sapna?

Asmeniskai as burimais neuzsiimu, tad apie gele nieko negaliu paskyti .
Simbolikos reiksmes galiu aprasyti - batai, tai atsinesimas i gyvenima, matyt vidujai kazkas kinta ir keicia poziuri i daugeli dalyku.Samoningumas yra akyvaizdus, nes vyriskio simbolis sapnuose zymi pasamone.Ir kiekvienas is ju elgiasi skirtingai, matyt negali apsispresti kas esi ir ka veiki.Tad stenkis gyventi esamam momente ir viskas pamazu paaiskes tau paciai.
Papildyta:
QUOTE(Vilnoja @ 2007 06 25, 12:53)
g.gif  gal kas galite paaiskinti? (mano busimasis zuvo autoavarijoje pries savaite, niekada iki siol  jo nesapnavus). Dabar jau antra savaite sapnuoju du sapnus:
1.jo karsta, zinau kad jis ten guli, verkiu, zinau kad jis mires.
2. ji ligonineje, linksma, sakanti jog pasveiks, viskas bus gerai...

du labai skirtingus sapnus.. verysad.gif

Pirmiausia mieloji, priimk nuosirdziausia uzuojauta.
O siaip maldos pagalba galima surasti ir susigrazinti ramybe bei pusiausvyra.Ne visai suprantu ka parasiusi.Pirmasis sapnas apie ji, bet antrasis noriu paklausti kas "ji, linksma, sakanti jog..." gal galesi patikslinti?
Busiu dekinga
Papildyta:
QUOTE(Aidairi @ 2007 06 24, 12:06)
na ir as pradėjau sapnuoti paskutiniu metu nemažai.. tai net įdomu..
plaukiau kažkaip tai.. daug vandens.. diziule jura..ir toli toli laiveliai.. viena akimirka ir as jau prie tu laiveliu.. sakau, kaip cia taip sugebejau? labai nustebau kad taip lengvai ir greitai juos priplaukiau..beja,plaukiau ne viena. na, ir staiga keiciasi scena ir as jau ant tilto lygtais..skambinu telefonu. kalbu su viena moterim(na,mano anyta ta moteris).. o mintyse galvoju, kad sąskaitą už telefoninius pokalbius, gausiu labai didžiulę..
g.gif

Jura simbolizuoja emocijas, visa kita rtodo, jog nepasiduodi ju itakai, greitai susitvardai irt nesileidi ju gluminama.Tiltas ir skambutis telefonu rosdo rysi...tai gali buti rysys tarp zmoniu, gali buti rysys tarp proto ir pasamones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 26 birželio 2007 - 03:52
ax.gif oj..na abu sapnai apie mylimaji. Antrame sapnuoju irgi mylymaji, gulinti ligonineje, sakanti jog pasveiks jis... verysad.gif
Sian sapnavau vel branguji, tik siandien laiminga, besisypsanti...
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 06 26, 10:38)
ax.gif  oj..na abu sapnai apie mylimaji. Antrame sapnuoju irgi mylymaji, gulinti ligonineje, sakanti jog pasveiks jis... verysad.gif
Sian sapnavau vel branguji, tik siandien laiminga, besisypsanti...

Mirusieji daznai nebeturedami fizinio kuno naudoja sapnus - tai prieinamiausias budas perduoti "zinute".Siuo atveju manau, kad viskas tvarkoje su juo, o ir su tavimi... neprisirisk prie atsiminimu.Jam dangus, o mums zemes vargai, tad maldose susitike bukite kartu, o jau gyvenima gyventi teks paciai...
Atsakyti
LinguLingu,labai aciu 4u.gif
Atsakyti