Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

QUOTE(relax @ 2008 04 02, 19:10)
Patarkit kas nuosirdziai, ka pirkti:Diesel dzinsus ar dzinsus is Mango?Kaina nera svarbiausias rodiklis, tiesiog noriu gero daikto.Ryt kaip ir zadu viena is dvieju pirkti... g.gif

Tik Diesel net nesvarscius 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau dyzel suknyte vasarai (tipo dzinsine). patinka man ju rubai ir batai smile.gif
taip norejau ju batuku prie savo sunknes ir nebuvo ishmeros verysad.gif iki dabar neturiu ka prie jos autis doh.gif bet dar iki vasaros yra laiko ax.gif
ash siunciausi, nes pas mus kainos uzkeltos..
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2008 04 06, 17:56)
nusipirkau dyzel suknyte vasarai (tipo dzinsine). patinka man ju rubai ir batai  smile.gif
taip norejau ju batuku prie savo sunknes ir nebuvo ishmeros  verysad.gif  iki dabar neturiu ka prie jos autis  doh.gif  bet dar iki vasaros yra laiko  ax.gif
ash siunciausi, nes pas mus kainos uzkeltos..

is kur siunteisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 04 06, 14:24)
Tik Diesel net nesvarscius 4u.gif

Bet ir kainos!"Europoje" paziurejau 600-800lt. doh.gif O tikejau kad bus 300-400lt. Nepirkau. ax.gif Paziurejau, man tie dzinsai tokie stori pasirode, tipo ziemai, bet ir kaina nustebino... verysad.gif
Atsakyti
Turiu trumpus batukus is Diesel (iki kauliuko ant auksto kulno) labai patenkinta atnesiojau visa rudeni, dabar nesioju ir dar manau viena rudieni atnesiosiu jai neatsibos lotuliukas.gif nes nei atsiklijavo man jie nei perslampa, net kulno nereikia per naujo pamusinet super thumbup.gif As uz Diesel visom keturiom smile.gif
Atsakyti
taip taip.lietuvoj kainos lyginant su atlyginimo santykiu, kainos nerealios.
Atsakyti
Joo kainos Lietuvoj tai kosmines g.gif
Atsakyti
labai patinka, bet kainos dideles, o Lt tai isvis
Atsakyti
diesel turiu nemazai rubu, myliu diesel uz kokybe ir modelius wub.gif
Atsakyti
As irgi del kokybes ir dizaino istikima Diesel biggrin.gif (nu dar G-Star daug vietos spintoj uzima)
Atsakyti
man taip at labai patinka diesel,mano vyrukas dzinsiukus,kedukus turi,as maikuciu ir dzinsiukus irgi,siaip sukneles ir sijonai labai grazus,tokie neeiliniai modeliai
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 11, 17:08)
Bet ir kainos!"Europoje" paziurejau 600-800lt. doh.gif O tikejau kad bus 300-400lt. Nepirkau. ax.gif Paziurejau, man tie dzinsai tokie stori pasirode, tipo ziemai, bet ir kaina nustebino... verysad.gif

Kainos tai pas mus nerealios, pigiau butu parsivezti is uzsienio, ypac kai ispradavimai, dar siustis pigiau gaunasi arba per SM galima rasti ka nors grazaus mirksiukas.gif As pirkau internetu suknele, tik siek tiek netiko( po ziemos reikia formas atsatyti blush2.gif ), tai idejau parduot, tai man ir tai pigiaugavosi su % ir siuntimu, o ji LT parduotuveje kainuoja 2 kartus brangiau doh.gif
Atsakyti