Sveikutes, as cia tik siandien prisiregsitravau, tai nelabai dar gaudaus
man labai patinka diesel firma, gal galite parasyti man is kur jus perkate, is kur siunciates ir t.t nes Lietuvoj tai kosmines kainos
QUOTE(Akvilcikas @ 2008 04 01, 22:22)
Sveikutes, as cia tik siandien prisiregsitravau, tai nelabai dar gaudaus
man labai patinka diesel firma, gal galite parasyti man is kur jus perkate, is kur siunciates ir t.t nes Lietuvoj tai kosmines kainos 
pvz as pirkau is www.diesel.com, nezinau ar brangiau nei visur kitur ar pigiau nei LT
buvau ir as dabar ten ilindus, nerealiu rankinuku prisiziurejau
jauciu reiks ka nors pasidovanot
o kaip ten su pirkimu ir siuntimu? nes niekada nepirkau
QUOTE(Akvilcikas @ 2008 04 01, 22:53)
buvau ir as dabar ten ilindus, nerealiu rankinuku prisiziurejau
jauciu reiks ka nors pasidovanot
o kaip ten su pirkimu ir siuntimu? nes niekada nepirkau 
labai paprastas pirkimas: uzsiregistruoji (gal ir nesiregistravus galima
i Lietuva siuncia, kiek siuntimas kainuoja tai tiksliai nezinau, nes man nemokamai atsiunte, bet seip tai lyg 15 euru
Patarkit kas nuosirdziai, ka pirkti:Diesel dzinsus ar dzinsus is Mango?Kaina nera svarbiausias rodiklis, tiesiog noriu gero daikto.Ryt kaip ir zadu viena is dvieju pirkti...
Na, jei man pinigai butu nesvarbu, tai pirkčiau Diesel.
O kokia kaina mazdaug Diesyl "Europoje" kur yra?
QUOTE(relax @ 2008 04 02, 20:29)
O kokia kaina mazdaug Diesyl "Europoje" kur yra?
šiandien buvau Europoj, trečiam aukšte kur dabar Diesel yra. Džinsiukai, kurie man patiko, balti (tokių noriu vasarai), kainavo virš 900 lt.
Bet jei kaina ne rodiklis, tai net lygint nėra ko -žinoma Diesel. Jų kokybė labai gera, o dizainas tai man iš viso
Man už tiek pirkti džinsus dar per brangu
QUOTE(relax @ 2008 04 02, 19:10)
Patarkit kas nuosirdziai, ka pirkti:Diesel dzinsus ar dzinsus is Mango?Kaina nera svarbiausias rodiklis, tiesiog noriu gero daikto.Ryt kaip ir zadu viena is dvieju pirkti... 
zinoma Diesel
QUOTE(justem @ 2008 04 04, 18:50)
as ir greitu laiku ketinu prigriebt kanors is diesel nes radau tokiu auksiuku neblogu ir nevien diesel.com bet ir kitose pardese
kur?