Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

Sveikutes, as cia tik siandien prisiregsitravau, tai nelabai dar gaudaus 4u.gif man labai patinka diesel firma, gal galite parasyti man is kur jus perkate, is kur siunciates ir t.t nes Lietuvoj tai kosmines kainos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilcikas @ 2008 04 01, 22:22)
Sveikutes, as cia tik siandien prisiregsitravau, tai nelabai dar gaudaus  4u.gif  man labai patinka diesel firma, gal galite parasyti man is kur jus perkate, is kur siunciates ir t.t nes Lietuvoj tai kosmines kainos  unsure.gif

pvz as pirkau is www.diesel.com, nezinau ar brangiau nei visur kitur ar pigiau nei LT blush2.gif tiesiog pamaciau sijona kurio labai uzsinorejau ir ciupau biggrin.gif be to per velykas (ten gal kelias savaites) buvo siuntimas nemokamas
Atsakyti
buvau ir as dabar ten ilindus, nerealiu rankinuku prisiziurejau biggrin.gif jauciu reiks ka nors pasidovanot bigsmile.gif o kaip ten su pirkimu ir siuntimu? nes niekada nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilcikas @ 2008 04 01, 22:53)
buvau ir as dabar ten ilindus, nerealiu rankinuku prisiziurejau  biggrin.gif  jauciu reiks ka nors pasidovanot bigsmile.gif  o kaip ten su pirkimu ir siuntimu? nes niekada nepirkau  g.gif

labai paprastas pirkimas: uzsiregistruoji (gal ir nesiregistravus galima g.gif ), issirenki kas patinka, dedi i krepseli, o po to jau atsakineji ir pildai kur reikia... moket kreditine kortele (gal ir visa electron galioja, dabar neprisimenu g.gif )..
i Lietuva siuncia, kiek siuntimas kainuoja tai tiksliai nezinau, nes man nemokamai atsiunte, bet seip tai lyg 15 euru g.gif
Atsakyti
Patarkit kas nuosirdziai, ka pirkti:Diesel dzinsus ar dzinsus is Mango?Kaina nera svarbiausias rodiklis, tiesiog noriu gero daikto.Ryt kaip ir zadu viena is dvieju pirkti... g.gif
Atsakyti
Na, jei man pinigai butu nesvarbu, tai pirkčiau Diesel.
Atsakyti
O kokia kaina mazdaug Diesyl "Europoje" kur yra?
Atsakyti
anksciau vip x buvo. dabar toj pusej kur nike yra. tik neprisimenu kelintam aukste.antram rodos.tai ten nauja kolekcija atveze. bet internetu apsimoka labiau;]
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 02, 20:29)
O kokia kaina mazdaug Diesyl "Europoje" kur yra?

šiandien buvau Europoj, trečiam aukšte kur dabar Diesel yra. Džinsiukai, kurie man patiko, balti (tokių noriu vasarai), kainavo virš 900 lt. doh.gif
Bet jei kaina ne rodiklis, tai net lygint nėra ko -žinoma Diesel. Jų kokybė labai gera, o dizainas tai man iš viso wub.gif

Man už tiek pirkti džinsus dar per brangu blush2.gif , bet nusipirkau Diesel sportbačius -nerealiai patogūs, ir man labai gražūs. thumbup.gif
Atsakyti
as ir greitu laiku ketinu prigriebt kanors is diesel nes radau tokiu auksiuku neblogu ir nevien diesel.com bet ir kitose pardese
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 04 02, 19:10)
Patarkit kas nuosirdziai, ka pirkti:Diesel dzinsus ar dzinsus is Mango?Kaina nera svarbiausias rodiklis, tiesiog noriu gero daikto.Ryt kaip ir zadu viena is dvieju pirkti... g.gif

zinoma Diesel smile.gif kokybes ir dizaino neimanoma palygint su MNG drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(justem @ 2008 04 04, 18:50)
as ir greitu laiku ketinu prigriebt kanors is diesel nes radau tokiu auksiuku neblogu ir nevien diesel.com bet ir kitose pardese

kur? ax.gif ir ar siuncia i LT?
Atsakyti