Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

QUOTE(Žana B @ 2008 02 20, 14:09)
gal kas noretu diesel sviesius dzinsus nesioti kelis kartus bet man ilgio truksta tai i batus susikisus vaiksciojau dabar isskalbti dziusta tai jei kas noretu idesiu nuotrauka ir ismatavimai
liemuo 43cm, klubai 51cm, ilgis nuo liemens iki klino 21cm, vidine siule 87cm, visas ilgis 109cm

pirkau kazkur pries metus

atsiusk fotke
rdrungiliene@ktv.satela.lt
Atsakyti
nu va dedu foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

jei kokie klausymai rasykyt i Az 4u.gif
Atsakyti
Kazkuriuo metu atves dieselio ir i lietuva ir normalaus. Bus aprangos galerijoj, kuri atsidarys ten gedo prospekte kur citymenas buvo. tai labai labai laukiu. ir paskui po kitas galerijas isvezios.smagu.
Atsakyti
turiu nemazai dizeliuku.... pora tasiuku , "bliuskeliu" , akinukus nuo saules , dirziuku... a... dar laikrodzius pasidovanpjom kaledoms. neblogai neblogai... labai patinka. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man DIESEL džinsai labiausiai patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
laukiu parkeliaujancio stai tokio sijonuko
user posted image user posted image user posted image
wub.gif
Atsakyti
koks jis kietas. turiu kazkoki labai panasu bet is only. ;] nukopino banditai.;]]
Atsakyti
ką tik užsisakiau Diesel diržą assa.gif nieko neplanavau pirkti, bet jis man toooks gražuolis pasirodė rolleyes.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 03 27, 00:34)
ką tik užsisakiau Diesel diržą  assa.gif nieko neplanavau pirkti, bet jis man toooks gražuolis pasirodė  rolleyes.gif

is kur uzsisakineji? ax.gif as tai is www.diesel.com uzsisakinejau (tai mano pirmas pirkinukas), tai laukiu dabar, raso kad mazdaug per 4-5 dienas ateina siuntinys, na tai sia savaite jau tureciau gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 27, 08:36)
is kur uzsisakineji?  ax.gif  as tai is www.diesel.com uzsisakinejau (tai mano pirmas pirkinukas), tai laukiu dabar, raso kad mazdaug per 4-5 dienas ateina siuntinys, na tai sia savaite jau tureciau gauti  g.gif

aš tai per aplinkui užsakinėjau -per tarpininkes iš JAV, www.ssense.com. Tad laukti man teks gerokai ilgiau. Bet kai jį pamačiau, tai tuoj pat puoliau užsakinėti, nes jis išpardaviminis, bijojau kad visai nebegausiu jeigu suvėluosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 03 27, 15:31)
aš tai per aplinkui užsakinėjau -per tarpininkes iš JAV, www.ssense.com. Tad laukti man teks gerokai ilgiau. Bet kai jį pamačiau, tai tuoj pat puoliau užsakinėti, nes jis išpardaviminis, bijojau kad visai nebegausiu jeigu suvėluosiu  ax.gif

aaa aisku smile.gif
Atsakyti
pagaliau gavau savo sijonuka siandien wub.gif neprasoviau su pirkiniu biggrin.gif ko tikejausi ta ir gavau.. ir dydi idealiai pataikiau.. bijojau, kad nebuciau per didelio nusipirkus, nes nelabai zinojau savo dydzio tokio kur dzinsus zymi.. bet viskas ok.. labai gerai ziurisi sijonas ant manes, kaip man siutas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 01 balandžio 2008 - 18:26