Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas. Kas tai tokio?

QUOTE (Lija @ 2004 01 05, 19:32)
QUOTE (pushis @ 2004 01 05, 16:23)
ash pvz niekur nemachiau, kad Rimaiste "grustu" NSP - jei zhmogus ish esmes domisi ir diskutuoja argumentuotai, pasidalindamas tuo, ka suzhinojo (ta informacija galbut kam nors uzhmindamas ant skauduliu) - ar tai grudimas? smile.gif

Kad labai jau kategoriskai. Tiesiog NSP ir viskas. Jokio pasirinkimo. Gal man taip pasirode.

Pritariu Lijos nuomonei. Atrodo, kad Rimaiste pati butu isradusi NSP ir dabar visoms primytinai siulo vartoti.
Atsakyti
Ne mano reikalas, bet apie NSP iš tų NSP mokytojų viską sužinai nemokamai wink.gif Jei jau perki prietaisiuką, kad stebėt ir seiles, tai moki už prietaisiuką, bet dar neteko girdėt, kad reiktų mokėti už konsultaciją..O žmonės žinokit labai išsamiai ir maloniai aiškina. Gali praleisti kelias val., klausinėti smulkiai, norėdamas viską išsiaiškinti, eiti ne vieną sykį ir jokio nepasitenkinimo nebus. Iš tikrųjų buvau maloniai nustebinta, nors galiu pasakyti, kad man ne tiek ir daug tenka NSP pasinaudoti, vis dėl tos sveikatos, bet šiaip jau išmanyti tikrai 'sveika' wink.gif O aš pvz. einu pas ginekologę, moku šimtus ir eilinis klausimas apie kontraceptines tabletes arba lieka neatsakytas, arba pažiūri tokiu žvilgsniu "na kiek gi galima..".

O šiaip iš tikrųjų mokama ar ne? gal čia aš "praslydau" keliskart unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 05 sausio 2004 - 19:51
Priminkite, kas ten sake, kad NSP labai pigus - kainuoja tik uzrasu knygute, kur viska surasai, piestukas, kuriuo uzsirasai ir termometras, kuriuo matuoji temperatura.
Dabar pasirodo, kad yra ir kitu islaidu
Taigi tema turetu buti skelbimu lentoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 05 sausio 2004 - 19:52
QUOTE (Silvute @ 2004 01 05, 17:51)
Priminkite, kas ten sake, kad NSP labai pigus - kainuoja tik uzrasu knygute, kur viska surasai, piestukas, kuriuo uzsirasai ir termometras, kuriuo matuoji temperatura.
Dabar pasirodo, kad yra ir kitu islaidu
Taigi tema turetu buti skelbimu lentoje

Kokių kitų išlaidų? Už prietaisiuką? Bet, keik žinau, dažniausiai NŠP mokytojai jo pirkti nerekomenduoja, taigi tikrai moki tik už termometrą ir užrašų knygutę..
O aš temometrą gavau už dyka, ir už konsultaciją nemokėjau tongue.gif
Atsakyti
labai jau megstu skaityti apie blogus gydytojus... ph34r.gif
bet dritu primintu kad NSP ismoksta irgi is mediku- o po to nepamirsta "apdalinti epitetais"
p.s.atsiprasau kai kam buvau pazadejus nesikisti ...ale... ph34r.gif
Atsakyti
kaip matau mano klausimas buvo arba nepamatytas arba ignoruojamas, kartuoju dar karta

Rimaiste ar tu esi gydytoja ir jeigu taip kokios specializacijos?
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 01 05, 18:15)
kaip matau mano klausimas buvo arba nepamatytas arba ignoruojamas, kartuoju dar karta

Iva, nagi matai, kad Rimaistės jau geras pusdienis kaip forume nė kvapo - pakentėk truputį, prisijungs, parašys wink.gif Ramiau trupučiuką wink.gif
Atsakyti
Zvirbliuke po to mano klausimu jau 2 psl parasyta is ju ir daug Rimaistes zinuciu, reiskia ji cia buvo ir skaite, nebent nepamate wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 05, 19:08)
Į tai aš atsakyti negaliu, bet labai rūpi paklausti - o kontraceptikai ką, nemokami? O spiralės nieko nekainuoja?

Man nekainuoja, nes nenaudoju. biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, nugi baikit viena karta...
Abi puses ir teisios ir nelabai. Nevadinkim kitu zudikem, nesulauksim kritikos ir priesisko nusistatymo NSP atzvilgiu... kita vertus neturekim nusistatymo pries NSP, nebusim vadinamos neismanelemis ir pan. wink.gif
Mamos, gyvenkime draugiskai, kaip ir kiekviename gince kiekviena puse rekdama apie savo teisuma nieko nepasieks...
Atsakyti
Auges, gerai rašai.
Bet jaunystė tam ir yra, kad kažkam įrodinėtum savo teisumą laugh.gif Kad kovotum už idėjas ir idealus, taip nuoširdžiai ir taip iki paskutinio atodūsio biggrin.gif O kur tam rasi geresnę vietą už forumą?
Man patinka žmonės, turintys savo tiesą. Taip gyventi įdomiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 05 sausio 2004 - 20:39
QUOTE (Iva @ 2004 01 05, 20:15)

Taigi, Iva, pirmiausiai i tavo klausima.

Mano profesija... As jau esu siame forume apie ja rasiusi... Kuria tau parasyti, kad atrodytu pakankamai itikinama? rolleyes.gif

Iva, as neesu gydytoja.

Viename is mano diplomu parasyta "socialine darbuotoja". Viena is mano domejimosi sriciu - naturalus seimos planavimas. Susidomejau juo pries gera desimti metu. Ismokau - pries gerus penkis. Tris su puse taikau praktikoje. Pries pusantro menesio baigiau naturalaus seimos planavimo mokytoju kursus. Atidariau sia tema del to, kad maciau forume rasomu daugybe nesamoniu apie moters vaisinguma. Taigi, norejau, kad visa informacija butu vienoje vietoje.
Atsakyti