Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

[quote=Marija1,2007 09 12, 17:28]
Bet taip bloga pasidarė vien nuo skaitymo...dabar galvoju kaip tai turi atrodyti, gal maždaug taip: įsidedi sau į burną maistą,sukramtai su savo seilėm sumaišai blink.gif paskui išvemi (atsiprašau už šį žodį bet man tai taip atrodo),na gerai išspjauni į šaukšteli ir vaikui į burnytę dedi,ar ant piršto išspjauni ,o po to jau vaikui, tai tada dar reikia paprašyti vyro,kad pafilmuotų ir kai vaikas užaugs jam parodyti, juk jam bus įdomu kaip mamytė jį maitino........ doh.gif
[/quot

lotuliukas.gif visisškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif , man irgi bloga paliko, nejaugi mumis taip maitino g.gif reiks paklaust mamos, tikiuosi kad ne tongue.gif
Atsakyti
Nekramčiau ir nekramtysiu maisto vaikui. Kol dantų nėra, galima blenderiu sutrinti, vėliau šakute sutrinti. Kam gi kramtyti ???
Papildyta:
QUOTE(aushrute @ 2007 06 26, 15:06)
Net plaukai Šiaušiasi, pagalvojus, kad kas kramto maistą savo leliukui.

Aš taip užsigalvojau, kad jau įsivaizduoju, kad jei kokia močiutė prižiūrėtų vaiką ir nesužinočiau kramtė maistą ar ne wacko.gif O dar jei žinduką palaižė blink.gif
Mane ištikro pykina pamačius kai mano mažylę kas paėmęs žandą glaudžia prie jos žando, o jei dar kas maistą pakramtyti sugalvotų doh.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif britku tiesiog mega_shok.gif
Atsakyti
Ir britku, ir labai nehigieniška. Ką žinai, kokios zarazos pas tą kramtytoją burnoj tupi.
Atsakyti
Svarbiausia, man atrodo, nenuproteti ir nepulti i krastutinumus, nes as turiu pvz. is kitos puses, kai mano anyta su verdanciu vandeniu lekstes ir puodukus plauna, pries duodama mano vaikams, rolleyes.gif turi atskirus ranksluoscius jiems, neleidzia vaikus buciuoti net i kakta, kai maitinau klause su kuo valau spenelius doh.gif ir t.t. po to visi stebisi del ko tas mano vyras toks viskam alergiskas, ir jo sese irgi doh.gif
Atsakyti
NIEKADA!!! burna didziausia bakteriju "gyvenviete" ir savo vaiko burnytes netersiu! tam yra kitokios priemones maiselio smulkinimui.
Atsakyti
ir aš niekada schmoll.gif
net nustebau tokią temą pamačius ax.gif
juk vaikui galima perduoti dantų ligas unsure.gif
Atsakyti
kramtyti maita vaikui - niekada schmoll.gif bet zinokit yra dar tokiu, kurios ciulptukus aplaizo blink.gif maciau savo akimis jauna mamyte aplaize ciulptuka kuris buvo nukrites tik prie leliuko rankos lopsyje (net ne ant zemes). as apsalusi klausiau kodel ji taip elgiasi, juolab kad salia buvo kriaukle g.gif nezinau kas jos galvoje...gal but mamytes taip elgaisi is nezinojimo kad buroje esancios bakterijos gali labiau pakenkti nei kad tos kelios dulkeles...
Atsakyti
maisto kramtymui tai griežtai NE,bet manau,kad čiulptuką paduot jau geriau savo burna aplaižytą negu pakelt ir nutrint rankom(jei šalia nėra kriauklės),ar taip nuo žemės paduot su mikrobais.
Atsakyti
NEDUODU,JUK NEHIGIENISKA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukas @ 2006 11 16, 16:17)
Į šį skyrelį iš "Konkursų" perkeliama ne vietoje išsirutuliojusi, tačiau gana įdomi diskusija:
Ar tikrai visos vaikam sukramtytą maistą duoda?  blink.gif Aš tada reta išimtis kur nedaviau  blink.gif kažkaip radau ir švaresnių būdų jį susmulkint...

as irgi nekramciau radau kuo susmulkinti. schmoll.gif
Atsakyti
as niekada nekramtau, yra tikrai higieniskesniu priemoniu kudikio maistui smulkinti...

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 26 lapkričio 2009 - 18:31