Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

Perskaičiau temą ir "pasibritkinau".Kažin kuri iš mūsų valgytų pvz.uošvenės biggrin.gif sukramtytą maistą (sukramtytą su visais" tiltais",parodontozėm,ar geriausiu atveju plombuotais dantimis)Fui.Jei jau neturi "blenderio",tai galima paprasčiausia šakute ar kočėlu sutrinti
Atsakyti
Niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif fui
Atsakyti
net mintis nekilo taip daryti schmoll.gif
Atsakyti
Nekada ne duodavau
Atsakyti
neduodu niekad. 4u.gif
Atsakyti
Brrr, kaip bjauru. Kai kartą pamačiau, jog anytą mano dukrai sukramto maistą, gerokai apsipykom, bet man šlykštesnio dalyko su vaiku sugalvoti jau neina, žiauriai nehigieniška ir šiaip nemalonu net matyt Tfu
Atsakyti
o kam kramtyti? g.gif Siais laikais pilna visokiu trintuku,kombainu mikseriu,kurie maista susmulkina... smile.gif SLykstu man kaip mamos vaikui duda savo sukramtyta maista doh.gif juk burna - pati nesvariausia kuno vieta... unsure.gif
Atsakyti
Niekada gyvenime neduočiau blink.gif visų pirma - net daktarai neleidžia taip daryti,kadangi suaugusio burnoje yra pilna bakterijų,infekcijų ir t.t. O beto, kaip man aiškino, iš maisto vertingiausios medžiagos palieka burnoje schmoll.gif Netgi čiulptuko mama negali pati nulaižiusi paduoti kūdikiui doh.gif O ką jau kalbėti apie tai, kad kokia anyta ar kas kitas kramtytų maistą blink.gif Niekda neleisčiau taip daryti. Nors mano anyta pati mačiau, kaip pirmam savo anūkui sukramtydavo, vos neapsivėmiau. Na kadangi ne mano vaikas, tai nieko jai neaiškinau, tačiau kuomet mano vaikas jau valgys nebe MP, ji bus iš karto įspėta, kad tokių nesąmonių su antru anūku nekartotų. Nors abejoju, ar ilgesniam laikui jį jai paliksiu unsure.gif
Atsakyti
Man asmeniskai,tas krimtymasatgyvenes dalykas ir dar nehigieniskas.
Atsakyti
Man tai kelia sleikstuli ir dvelkia neismanymu (kaip ir ciulptuko laizymas blink.gif ), BET tikrai gana daznai matau tokius vaizdus doh.gif
Atsakyti
na ir temą radau čia netyčia....

prisiminiau kai per teliką rodė "Baimės faktorių",- ten viena iš užduočių buvo suvalgyti bobos sukramtytą mėsą... doh.gif

Tai be komentarų, manyčiau.

ir dar mano stomotologė sakė, kad žmogaus burna yra nešvariausia kūno vieta( bakterijų, visokių užkratų ir kitų "gėrybių" prasme...)

taigi kišti čiulptuką į burną, tai reikštų dar papildomai jį apvolioti visokiom bacilom... (jau apie maisto kramtymą tai patyliu. )

nesuprantu vieno,- nejaugi dar yra tokių VISIŠKAI negalvojančių ir elementariausio supratimo apie higieną neturinčių mamų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu ir as pasisasakysiu: kiek cia skaiciau nehigieniska, geriau trintuve, sakute, sietelis ir t.t pvz: as as taipat maisto nekramtau kuri ruosiu (vaikui)pietums ir vakarienei, bet tarkim valgau obuoli ar banana ar dar ka, tai nelekiu i virtuve trintuves naudot, ir kas cia tokio jei pora kasneliu sukramtau ir duodu?? juk vaikas tik ragauja g.gif
Atsakyti