Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

Na (kaip rašė GREISI mamytė), man įdomu būtų sužinoti kuri čia mamytė pirmus du mėnesius kūdikį primaitina. blink.gif Tokio amžiaus vaikeliui ir taip turėtų užtekti pienuko. Kam į vaikelio organizmą tiek kimšti? Po to stebimės, kodėl beria. Ir neminėjau, kad mėsą reiktų valgyti be saiko. Tada žinoma išbertų. Kaip sakoma:"Liūtas irgi buvo vegetaras ir valgė tik žoleėdžius". lotuliukas.gif Nemanau, kad yra ir tokių mamyčių, kurios pačios neišeina į lauką ir vaikučių neveda.
Atsakyti
QUOTE(Jūrė @ 2008 07 17, 17:50)
Na (kaip rašė GREISI mamytė), man įdomu būtų sužinoti kuri čia mamytė pirmus du mėnesius kūdikį primaitina.  blink.gif Tokio amžiaus vaikeliui ir taip turėtų užtekti pienuko. Kam į vaikelio organizmą tiek kimšti?  Po to stebimės, kodėl beria. Ir neminėjau, kad mėsą reiktų valgyti be saiko. Tada žinoma išbertų. Kaip sakoma:"Liūtas irgi buvo vegetaras ir valgė tik žoleėdžius".  lotuliukas.gif  Nemanau, kad yra ir tokių mamyčių, kurios pačios neišeina į lauką ir vaikučių neveda.

Atsiprašau,ne taip išsireiškiau,primaitinti pradėjau,kai maniškiams buvo 7mėnesiai.O dėl primaitinimo nuo 3 ar 4 mėn,tai man atrodo nenormalu,bet tokiems vaikams šiame forume,net meniu sudarinėjamas.............Maitinau savo pienu iki metų abu.
Atsakyti
O Dieve...Nekramtau ir nesiruosiu...
Atsakyti
nono.gif siaubas,niekada nekramciau ir nekramtysiu,jug yra toks daiktas kaip BLENDERIS puikiai smulkina viska(darzoves,mesyte...).puiki tyrele gaunasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
yra teke ir niekur siaubo nematau pvz gamtoje
Atsakyti
Fu nono.gif Kazin ar pacios mamytes valgytu savo mamos kramtyta maista. Juk zmogaus (suaugusio) burnoje daugiau bacilu negu, atsiprasant, anam gale. O kudikis gimsta su sterilia burnos ertme, tik po gimimo nuo motinos pienelio gauna pirmas geras bacilas, Kuriu ivairove turi pasipildyt su kitu maistu, o ne is mamos burnos. Juk ten knibzdete knibzda kariesa, paradantoze sukeliancios bakterijos ir kitas S... doh.gif Baisu....
Atsakyti
Niekada nekramciau vaikui maisto, man atrodo bjauru duot vaikui maista is savo burnos, jau geriau sutrinu blenderiu ar paprasciausiai sakute mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai šlykščiai skamba ir kelia pasibjaurėjimą toks maisto "smulkinimas" swoon.gif schmoll.gif Gimus mažiukui iškart nusipirkau blenderį, kad atėjus laikui primaitinti turėčiau su kuo pagaminti daržovių košytę. Jau kelis kartus bandžiau duoti obuolio tyrelės, tai net šaukščiuko apačios neaplaižinėju, nes iškart pagalvoju ar pati norėčiau, kad valgant pietus mano įrankius kas nors nulaižinėtų. Juk paprasčiau šaukštuko apačią nubraukti į lėkštutės kraštelį, jei norima, kad vaikutis kuo mažiau išsitepliotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija555: 14 rugpjūčio 2008 - 08:43
Juk yra civilizuotiškesnių būdų sutrinti maistą smile.gif . Nekramtau ir nekramtysiu. Dar skaičiau, kad vaikutis taip dantų ligomis gali užsikrėsti.
Atsakyti
pati nenoreciau is kito burnos gaut,tai ir vaikui neduodu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2008 08 28, 01:23)
pati nenoreciau is kito burnos gaut,tai ir vaikui neduodu  schmoll.gif

tai net ne higieniska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 09 03, 21:16)
tai net ne higieniska  schmoll.gif

as irgi taip manau biggrin.gif
Atsakyti