Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

QUOTE(Kutuliukas @ 2006 11 16, 17:17)
Į šį skyrelį iš "Konkursų" perkeliama ne vietoje išsirutuliojusi, tačiau gana įdomi diskusija:
Ar tikrai visos vaikam sukramtytą maistą duoda?  blink.gif Aš tada reta išimtis kur nedaviau  blink.gif kažkaip radau ir švaresnių būdų jį susmulkint...

blink.gif blink.gif blink.gif niekada nedaviau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
vaikui reikia visko paragauti ir zemes ir akmenuka paciulpt o pasitaiko kad ir koki suduka paragauja ar snargli i burna isikisa.....neimanoma vaika uzaugint steriliomis salygomis ir savo vaiko tikrai taip neauginsiu doh.gif

manyciau kad puolate i krastutinumus...kalbama ne apie akmenukus ir snarglius,o apie tai kad siais laikais yra dar toliu tundru mamu,kurios paprasciausiai tingi kitaip smulkinti maista leliukui,todel kad butu greiciau ir lengviau pacios kramto ir kisa vaikui...tai ne tik nehigieniska,tai slykstu ...cia aisku mano asmenine nuomone..niekam jos nepersu....
pacios tikriausiai irgi nekramtote gumos is kito burnos...

kazkuri pacitavo straipsneli is knygos,apie alergija ir pan...tai vel gi manau,galima priskirti si dalyka isimciai,taip galbut yra situaciju,kai mama turi kramtyti maista savo vaikui,nes taip reikia...taciau tokiu yra vienetai...

dauguma tiesiog tingines, ir nereikia cia teisintis,kad nera pinigeliu smulkintuvui isigyti ir pan...manau tarka ir sakute tikrai kiekvienuose namuose yra...

zodziu pasisakiau,nepykit 4u.gif
Atsakyti
jo, kartais tekdavo,kai nebudavo po ranka smulkintuvo. tarkim kelioneje. nors skamba tragiskai, bet ner jau cia taip baisu
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 09 19, 19:58)
nereikia cia teisintis,kad nera pinigeliu smulkintuvui isigyti ir pan...manau tarka ir sakute tikrai kiekvienuose namuose yra...

zodziu pasisakiau,nepykit  4u.gif

Pritariu 100 %.Neisivaizduoju, kad siais laikais dar kas nors taip daro doh.gif Man net mintis nekilo vaikui maisto kramtyti, nors neturejau jokio blenderio.As tingine niekaip neprisiruosiau jo nusipirkti rolleyes.gif, bet apsiejom ir be jo kuo puikiausiai.
Atsakyti
Nu nehigieniska, bakterijos visokios, jei dar yra netvarkytu kariesiniu dantu doh.gif
O kazi mamos pacios noretumet isspjauto maisto? Manau ne.
Juk ne akmens amziuje gyvenam.
Del primaitinimo- jei vaikas maitinamas krutimi ( kas yra siektina, sveikintina, ir sveikiausia kudikiui, ka dauguma mamu ir zino) , jokio maisto nereikia iki 6 ( ar netgi 7 )men.
Jei vaikas, maitinamas misiniais, nuo 4 men. gali- bet velgi individualu labai- primaitinti papildomu maistu.
Atsakyti
O liečiant temą - mane net nupurto ta mintis, kai mėginu įsivaizduot kokią bjaurią bobą, kuri pakramto, apseilėja ir duoda mano vaikui maisto..... blink.gif tai tas pats, kad ir iš mano burnos.... ...nesuvokiu.... nu būna, kad kartais pirštais susmulkinu ( išvykoj, gamtoj), bet kad iš burnos..... doh.gif

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 26 lapkričio 2009 - 19:02
ziuriu visos cia tooookios jau higieniskos kad uoj uoj uoj...vaikas iki kokiu metuku griebia viska ir kisa tiesiai i burnyte.zaislus,savo kojyte su visu batuku,aplamai viska.....todel nori nenori jis prisiragauja tu bakteriju,nenusaugosi kad vaikas ir aplinka butu sterili....o cia kasnis is mamos burnos-nematau dideles tragedijos g.gif as pati savo dukrai maista smulkinu Blenderiu,bet tikrai nematau nieko blogo kad mama tam tikroj situacijoj sukramto.(negi moterys taip nepriziuri savo burnos higienos kad izvelgia ten bakteriju veisykla...???) biggrin.gif
Atsakyti
As nepritariu tokiam dalykui,bet cia tik mano nuomone ax.gif Suaugusio zmogaus burnoje daugiau bakteriju nei antram gale,tai darykit isvadas patys... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 10 02, 20:16)
Suaugusio zmogaus burnoje daugiau bakteriju nei antram gale,tai darykit isvadas patys...  unsure.gif

Visi kartoja kazkokius nuvalkiotus sakinius, neisigine i logiskuma ju hihihi.gif
Anam gale, anam gale...O kuo anas galas taip uzkliuvo? bigsmile.gif Juk per ji gimsta vaikutis, ir bakteriju negauna bigsmile.gif
O burna-jus su vyrais prancuziskais buciniais nesibuciuojat, ar ne? bigsmile.gif Ir nebegat dezinfekuoti burnos po bucinio-tai kur tos bakterijos dingsta tada? g.gif
Atsakyti
man šlykščiau nesugalvosi kai duodama vaikus sukramtyto maisto doh.gif dar pradekim maistą atrugti kaip paukščiai ar gyvūnai brrr , kramto maistą vaikams tik mamos tingines kurios tingi ji sutrint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 10 03, 12:49)
Visi kartoja kazkokius nuvalkiotus sakinius, neisigine i logiskuma ju hihihi.gif 
Anam gale, anam gale...O kuo anas galas taip uzkliuvo? bigsmile.gif Juk per ji gimsta vaikutis, ir bakteriju negauna bigsmile.gif
O burna-jus su vyrais prancuziskais buciniais nesibuciuojat, ar ne? bigsmile.gif Ir nebegat dezinfekuoti burnos po bucinio-tai kur tos bakterijos dingsta tada? g.gif

Vaikas gimsta ne pro ta vieta! blink.gif doh.gif
Beje pas vyra tu bakteriju irgi yra sociai,o mazas vaikas yra viskam jautrus,butent del to ir dezinfekuojami- virinami vaikucio buteliukai ir pan.
Atsakyti
niekada net nepagalvojau, kad reiktu taip elgtis schmoll.gif zinau, kad seniau taip darydavo, bet juk galima ir su grustuva ta maista sutrinti ar net su sakute. zodziu, man tai nesuprantamas dalykas doh.gif
Atsakyti