Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

as turiu tris vaikus ir nei vienam nekramciau . man atrodo bjauriai . visu pirma tai ne vienintelis smulkinimo budas , o kitas dalykas tai manau kad puse majste esanciu naudingu medziagu lieka mamos burnoj.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 03, 13:55)
man šlykščiau nesugalvosi kai duodama vaikus sukramtyto maisto  doh.gif  dar pradekim maistą atrugti kaip paukščiai ar gyvūnai brrr , kramto maistą vaikams tik mamos tingines kurios tingi ji sutrint  blink.gif

laugh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laurima @ 2008 11 19, 16:08)
Aš tai vieną kartą parke mačiau, kai senyva moteris (gal vaiko močiute), kažką ima iš maišelio, pakramto ir duoda vaikui suvalgyti. doh.gif Nu vos neapsivėmiau. Nu tokių cūdų man matyti neteko.

O dieve, motina vaiko gal net nežino wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 23, 12:27)
Jei maitinamas mišinėliu ir mažai priaugama svorio, rekomenduojama nuo 4 mėn. primaitinti košele.

Tai kam dar tą košelę papildomai "apdoroti"? blink.gif
Atsakyti
Tikrai slykstu ir nehigieniska vaikuciui doh.gif
Atsakyti
Kramtyti maistą vaikui doh.gif na jau ne schmoll.gif Tam yra smulkintuvai, paprastos grūstvės, šakutė ar net peiliu galima pvz. mėsytę smulkiai supjaustyti....
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2008 11 19, 15:08)
Aš tai vieną kartą parke mačiau, kai senyva moteris (gal vaiko močiute), kažką ima iš maišelio, pakramto ir duoda vaikui suvalgyti. doh.gif Nu vos neapsivėmiau. Nu tokių cūdų man matyti neteko.

blink.gif vargsas vaikiukas ...
Atsakyti
kramtyti maistą? primena anekdotą apie čiukčes (kramtė mėsą cepelinams) lotuliukas.gif
visų pirma tai baisiai antihigieniška, nes suaugusio burnoj yr be galo daug vaikui nereikalingų bakterijų ...
tarp kitko mamos, kurios turi bėdų su dantimis, neturėtų net vaiko šaukštelio aplaižyt -
Atsakyti
blink.gif tikrai kad neduodu ir nesuprantu kaip galima duoti blink.gif blink.gif fui

Lera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif Net mintis tokia nekilo schmoll.gif Kam ji kramtyt, jei yra ivairiausi "blenderiai" siais laikais doh.gif
Atsakyti
šiais laikais tam blenderiai skirti ax.gif
Atsakyti
tikrai neduosiu taip susmulkinto blink.gif
Atsakyti
o bože, o dieve...
a šlyjščiau dar gali būti????
nu bet ir temą sukūrė blink.gif
dabar man gerklė priaugo...
nu blyn mergos doh.gif

o dieve, vargšas vaikas...
aš būčiau priėjus prie tos bobos ir paaiškinus..... ojeyyyyy kaip šlykštu
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 11 16, 20:18)
Kiekvienas daktaras pasakys, kad burnoje yra daugiausia mikrobų. Daugiau nei ant rankų. Ir kuo vaikas mažesnis, tuo svarbiau tai turėti omeny. O maisto smulkinimui puikiai tarnauja tiek šakutė, tiek sietelis. Man tas kramtymas, atleiskit, akmens amžium kvepia...  doh.gif

Visiska tiesa,pritariu smile.gif
Maciau karta,kaip vienas tevelis kramte maista ir sia kose maitino savo dukrele...Pirma mintis kilo,ar jis plove dantis parukes ir kiek sugedusiu dantu turi.Antra-kada jo mergytei bus kariesas....Fu schmoll.gif
Atsakyti