QUOTE(Lera @ 2008 10 03, 13:55)
man šlykščiau nesugalvosi kai duodama vaikus sukramtyto maisto
dar pradekim maistą atrugti kaip paukščiai ar gyvūnai brrr , kramto maistą vaikams tik mamos tingines kurios tingi ji sutrint 

Papildyta:
QUOTE(laurima @ 2008 11 19, 16:08)
Aš tai vieną kartą parke mačiau, kai senyva moteris (gal vaiko močiute), kažką ima iš maišelio, pakramto ir duoda vaikui suvalgyti.
Nu vos neapsivėmiau. Nu tokių cūdų man matyti neteko.

O dieve, motina vaiko gal net nežino

Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 23, 12:27)
Jei maitinamas mišinėliu ir mažai priaugama svorio, rekomenduojama nuo 4 mėn. primaitinti košele.
Tai kam dar tą košelę papildomai "apdoroti"?

Tikrai slykstu ir nehigieniska vaikuciui

Kramtyti maistą vaikui
na jau ne
Tam yra smulkintuvai, paprastos grūstvės, šakutė ar net peiliu galima pvz. mėsytę smulkiai supjaustyti....

QUOTE(laurima @ 2008 11 19, 15:08)
Aš tai vieną kartą parke mačiau, kai senyva moteris (gal vaiko močiute), kažką ima iš maišelio, pakramto ir duoda vaikui suvalgyti.
Nu vos neapsivėmiau. Nu tokių cūdų man matyti neteko.

Lera

šiais laikais tam blenderiai skirti

tikrai neduosiu taip susmulkinto

QUOTE(Ode @ 2006 11 16, 20:18)
Kiekvienas daktaras pasakys, kad burnoje yra daugiausia mikrobų. Daugiau nei ant rankų. Ir kuo vaikas mažesnis, tuo svarbiau tai turėti omeny. O maisto smulkinimui puikiai tarnauja tiek šakutė, tiek sietelis. Man tas kramtymas, atleiskit, akmens amžium kvepia... 

Visiska tiesa,pritariu

Maciau karta,kaip vienas tevelis kramte maista ir sia kose maitino savo dukrele...Pirma mintis kilo,ar jis plove dantis parukes ir kiek sugedusiu dantu turi.Antra-kada jo mergytei bus kariesas....Fu