Man jei vyras staiga užsirustina,ir tyli ,dievaži ,atrodo kaip mažas vaikas ,žaislo negaves,ar meškiuka pametes.Jei atsitiko kas ,ar užpykde reikia sakyt ,bet jiems reikia išskirtinio demesio.Na tikri vaikai.
bandi, sakai reikia kalbėtis? o tai ko tyli kaip subinė tada? nors sorry, subinė ir ta garsus kartais leidžia
kotletas nedašilęs? tai ne priekaištauk, o pasakyk, kad dar galutinai nesušilo...tik toną pasirink ne valdingą
o užsikišti ilgam dėl to-nu tai jau sorry... kiekvienas iš savo varpinės žiūrim? taip, bet tai tuomet ir parodyk, ką tu matai, paklausk ką ji mato, o ne sau vėpsok ir tylėk
jau nieko nėr durniau, kai staiga užsišika ir nesuprasi ko...
o dar daugiau nervai ima, kai pasirodo net nebuvo ko, nes išvis ne taip suprato ar išgirdo
Jau geriau kartais daugiau triukšmo, negu neaiškios tylos.
Kristina, tiesiog ne visos moterys gali nusileisti iki katės lygio.
tiesiog man tai atrodo savęs žeminimas-ponas neaišku ko susišiko, o tu imi lysti jam į tam tikrą vietą...
tada bent jau tegu pasako, kame reikalas-jei jau kalta-prašom-išpirksim savo nuodėmes, bet jei ne?
Kristina, tiesiog ne visos moterys gali nusileisti iki katės lygio.
QUOTE(Focus @ 2004 06 17, 22:21)
Jooo, o kaip Neutralo nuomone tą kokybę palaikyti
Nes jeigu geras seksas bus kas naktį, tai po mėnesio jis gali vėl tapti tiesiog sex...

Nes jeigu geras seksas bus kas naktį, tai po mėnesio jis gali vėl tapti tiesiog sex...
QUOTE(neutralas @ 2004 06 15, 12:40)
Tai gal reiktų pradėti nuo to kas yra seksas
O geras yra toks, kurį prisiminus ir po pusmečio sudreba tavo kūnas, o tu puikiausiai prisimeni kiekvieną jausmą, kuris tave užliedavo prisilietus partneriui ir tą jausmą, kai jūs abu išvargę švelniai apsikabinę gulėjote ir niekas jums daugiau neegzistavo - tik tu ir ji. Geras seksas - tai kai tu jautiesi išsikrovusi ne tik fiziškai, bet ir emociškai, kai tau nereikia po valandos galvoti vėl apie tai, kaip čia patenkinti savo lytinius poreikius. Tai kokybė, o ne kiekybė 
Tai cia paskaicius, taip iseina kad tik kas pusmeti reikia myletis
Man geriau ne prisiminti ta jausma, o jausti
Kas pusmetį, per žiauru. Užeina gi ir rimtiems vyrams katiniškų švelnumų, o ne tik gyvuliški instinktai.
Gal priklauso nuo mano dabartines nuotaikos, taciau kazkodel manau, kad jie kartais nezino patys ko nori. Sorry , tai tik mano nuomone.
nezinau kaip kitiem vyram, bet manishkiui reikia shvelnumo, kuri megstu dovanoti, skaniai ir sociai pavalgyti-ko nelabai megstu daryti ir gero sekso - tai man ir labai patinka:)tai vat tokie minimalus poreikiai
Vyrai nori LAISVES, ir santuokoje taip pat. Kaip jiems patiktu, kad zmona nesikabinetu, nepriekaistautu, neprasytu kazko padaryti, tiesiog jie be pastangu nori tureti patogu gyvenima: grizta is darbo, pavalgo(zmona pagamino), o jau tada JO laikas: kompas, telikas, kartais draugai... , vakare
. Tai va, praktiskai viena rimta pareiga - eiti i darba.
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 11, 13:42)
Vyrai nori LAISVES, ir santuokoje taip pat. Kaip jiems patiktu, kad zmona nesikabinetu, nepriekaistautu, neprasytu kazko padaryti, tiesiog jie be pastangu nori tureti patogu gyvenima: grizta is darbo, pavalgo(zmona pagamino), o jau tada JO laikas: kompas, telikas, kartais draugai... , vakare
Taikliai pasakyta
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 11, 14:42)