Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

Man jei vyras staiga užsirustina,ir tyli ,dievaži ,atrodo kaip mažas vaikas ,žaislo negaves,ar meškiuka pametes.Jei atsitiko kas ,ar užpykde reikia sakyt ,bet jiems reikia išskirtinio demesio.Na tikri vaikai.
Atsakyti
o as ir pati kartais megstu su vyru nesneketi pora dienu blush2.gif zinau kad tai negerai, bet man patinka kai jis jauciasi kaltas,vaiksto paskui mane ir zyzia,bet jei jis su manim nesneketu,neistverciau bash.gif turbut ir paciai reik baigt sitas nesamones kol dar jam neatsibodo
Atsakyti
bandi, sakai reikia kalbėtis? o tai ko tyli kaip subinė tada? nors sorry, subinė ir ta garsus kartais leidžia doh.gif biggrin.gif kotletas nedašilęs? tai ne priekaištauk, o pasakyk, kad dar galutinai nesušilo...tik toną pasirink ne valdingą wink.gif o užsikišti ilgam dėl to-nu tai jau sorry... kiekvienas iš savo varpinės žiūrim? taip, bet tai tuomet ir parodyk, ką tu matai, paklausk ką ji mato, o ne sau vėpsok ir tylėk doh.gif jau nieko nėr durniau, kai staiga užsišika ir nesuprasi ko... doh.gif o dar daugiau nervai ima, kai pasirodo net nebuvo ko, nes išvis ne taip suprato ar išgirdo doh.gif Jau geriau kartais daugiau triukšmo, negu neaiškios tylos.

Kristina, tiesiog ne visos moterys gali nusileisti iki katės lygio. mirksiukas.gif tiesiog man tai atrodo savęs žeminimas-ponas neaišku ko susišiko, o tu imi lysti jam į tam tikrą vietą... doh.gif tada bent jau tegu pasako, kame reikalas-jei jau kalta-prašom-išpirksim savo nuodėmes, bet jei ne?
Atsakyti
QUOTE(Focus @ 2004 06 17, 22:21)
Jooo, o kaip Neutralo nuomone tą kokybę palaikyti  wink.gif  biggrin.gif
Nes jeigu geras seksas bus kas naktį, tai po mėnesio jis gali vėl tapti tiesiog sex...  g.gif  smile.gif  smile.gif  wink.gif

g.gif yra vienas budas, kurio, deja, tenka mum su vyru laikytis cry.gif tolimas priverstinis atstumas bent po koki menesi sad.gif va, bet seksas po to buna su fejerverkais blush2.gif biggrin.gif nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neutralas @ 2004 06 15, 12:40)
Tai gal reiktų pradėti nuo to kas yra seksas  rolleyes.gif  laugh.gif O geras yra toks, kurį prisiminus ir po pusmečio sudreba tavo kūnas, o tu puikiausiai prisimeni kiekvieną jausmą, kuris tave užliedavo prisilietus partneriui ir tą jausmą, kai jūs abu išvargę švelniai apsikabinę gulėjote ir niekas jums daugiau neegzistavo - tik tu ir ji. Geras seksas - tai kai tu jautiesi išsikrovusi ne tik fiziškai, bet ir emociškai, kai tau nereikia po valandos galvoti vėl apie tai, kaip čia patenkinti savo lytinius poreikius. Tai kokybė, o ne kiekybė  rolleyes.gif

Tai cia paskaicius, taip iseina kad tik kas pusmeti reikia myletis blink.gif blink.gif
schmoll.gif schmoll.gif Nea, man netinka schmoll.gif
Man geriau ne prisiminti ta jausma, o jausti biggrin.gif čia, dabar, vakar, ryt ir poryt ir........... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Kas pusmetį, per žiauru. Užeina gi ir rimtiems vyrams katiniškų švelnumų, o ne tik gyvuliški instinktai. thumbup.gif
Atsakyti
Gal priklauso nuo mano dabartines nuotaikos, taciau kazkodel manau, kad jie kartais nezino patys ko nori. Sorry , tai tik mano nuomone.
Atsakyti
Nu sauniai parasyta biggrin.gif Vyrams būtų idealu drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau kaip kitiem vyram, bet manishkiui reikia shvelnumo, kuri megstu dovanoti, skaniai ir sociai pavalgyti-ko nelabai megstu daryti ir gero sekso - tai man ir labai patinka:)tai vat tokie minimalus poreikiai smile.gif
Atsakyti
Vyrai nori LAISVES, ir santuokoje taip pat. Kaip jiems patiktu, kad zmona nesikabinetu, nepriekaistautu, neprasytu kazko padaryti, tiesiog jie be pastangu nori tureti patogu gyvenima: grizta is darbo, pavalgo(zmona pagamino), o jau tada JO laikas: kompas, telikas, kartais draugai... , vakare smileysex.gif. Tai va, praktiskai viena rimta pareiga - eiti i darba.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 11, 13:42)
Vyrai nori LAISVES, ir santuokoje taip pat. Kaip jiems patiktu, kad zmona nesikabinetu, nepriekaistautu, neprasytu kazko padaryti, tiesiog jie be pastangu nori tureti patogu gyvenima: grizta is darbo, pavalgo(zmona pagamino), o jau tada JO laikas: kompas, telikas, kartais draugai... , vakare  smileysex.gif. Tai va, praktiskai viena rimta pareiga - eiti i darba.

Taikliai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 11, 14:42)
Vyrai nori LAISVES, ir santuokoje taip pat. Kaip jiems patiktu, kad zmona nesikabinetu, nepriekaistautu, neprasytu kazko padaryti, tiesiog jie be pastangu nori tureti patogu gyvenima: grizta is darbo, pavalgo(zmona pagamino), o jau tada JO laikas: kompas, telikas, kartais draugai... , vakare  smileysex.gif. Tai va, praktiskai viena rimta pareiga - eiti i darba.

thumbup.gif Taikliau net neimanoma thumbup.gif
Atsakyti