Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

QUOTE(nusimines-vaikinas @ 2006 12 05, 08:14)
KODEL TAIP MANAI KAD SAIPAUSI IS FORUMECIU?

kiek jums metų abiems?
Atsakyti
Žiūrint į priekį : jei mergina susitaikys su juo,tai greitai sulauksim Jos temos Kertele sielai rubrikoje " Susitaikiau su vaikinu,bet jaučiu,kad padariau klaidą" Tada guosit ją ir, kai ji išdėstys visas probelmas,kurias jaunuolis sąmoningai ar ne nutyli, sakysit, mesk tu Jį greičiau,nes jis tavęs nevertas. Tai ar verta prasidėti?

Man vaikinas rašantis su klaidom-ne vyras. Ir galit dbr mane užmėtyti akmenimis, bet man iš to kyla natūralus klausimas ka jis veikė,kad nemoka rašyti normaliai. Kodėl pas žmogų nebuvo poreikio tobulintis.
Atsakyti
"Nemokėjau tavęs aš mylėti,
Nemokėjau tada.
Per vėlu gal dabar gailėtis -
Neužgis jau žaizda.
O taip ėmė jinai man skaudėti -
Ta pasruvus žaizda.
Nemokėjau tavęs aš mylėti
Nemokėjau tada.
Padangių sietynais žydėtų
Tavo laimė dabar visada.
Bet ar grįš praeities valanda?
Per vėlu jos dabar jau gailėtis -
Nemokėjau tavęs aš mylėti."

Eilėmis ko tai panorau pasisakyt, kad ir ne savo blush2.gif
Manau...viskas per vėlu, jei mergina pasako, kad nori pailsėti...
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2006 12 05, 11:27)

Man vaikinas rašantis su klaidom-ne vyras. Ir galit dbr mane užmėtyti akmenimis, bet man iš to kyla natūralus klausimas ka jis veikė,kad nemoka rašyti normaliai. Kodėl pas žmogų nebuvo poreikio tobulintis.

Man tos klaidos irgi kažkaip labai kliūva. Nebent atleistina, jei jo gimtoji kalba ne lietuvių.
Atsakyti
atleistino visgi nematau nieko, nes jei gyveni Lietuvoj,tai buk malonus mokėk kalbėti ir rašyti ta kalba..Nekalbu apie laikinus mūsų šalies gyventojus.

plius iš bendro konteksto aišku,kad "vietinė fauna" čia
Atsakyti
a ko jau netikra istorija jei draugės geros tai nors ir musę, bet per pusę, o ka diedo smarvės gaila???????????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2005 12 19, 16:26)
Mane pritrenkė mano draugė, tiksliau jos ciniškas požiūris. Istorija maždaug tokia: neseniai mano vyras pasakė, kad mano draugė jį "kabina". Jis prieš kelis mėnesius jai padarė viena paslauga. Tai ji jį pakvietė į kavinę. Na sitai dar jis palaikė savaime suprantamu dalyku. Bet paskui kai prasidėjo skambučiai ir kvietimai susitikti, jis pradėjo ant jos pykti ir t.t.
Na aš nusprendžiau pasikalbėti su ja. Pokalbio rezultatas-pasiūlymas atiduoti savo vyrą, nes "aš jau pakankamai ilgai pragyvenau gerai aprūpinta, nereikia būti egoiste. ir kitos to nori" doh.gif
Ir dar buvau apšaukta kvaiša ir kitais gražiais žodeliais, nes mano vyrą vis vien kas nors nuvilios. Jei ne ji, tai kita g.gif

tai ir va klausimas-ar tikrai aš tokia savanaudė kvaiša? Ar pas jus tokių problemų būna?

visai tikiu, kad yra tokiu naglu mergu, man karta irgi siule atiduoti kitai , ne ji ji labai myli...zinote, nedavaiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2005 12 19, 15:26)
Ir dar buvau apšaukta kvaiša ir kitais gražiais žodeliais, nes mano vyrą vis vien kas nors nuvilios. Jei ne ji, tai kita g.gif
tai ir va klausimas-ar tikrai aš tokia savanaudė kvaiša? Ar pas jus tokių problemų būna?

Gal tau norejosi nauja tema uzvesti g.gif Neabejoju, kad buna nenuosirdziu draugiu, taciau toks "scenarijus" man atrodo isgalvotas schmoll.gif Ir dar tau net klausimas "kilo", ar esi savanaude lotuliukas.gif Butinai pasiklausyk tik protingu patarimu, nes blogai patarta, dar paimsi ir atiduosi vyra, kad savanaude nebutum... rolleyes.gif
Atsakyti
as manau kad ce neisgalvota istorija,nes man labai panasei buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(online @ 2006 12 11, 02:25)
as manau kad ce neisgalvota istorija,nes man labai panasei buvo  unsure.gif

niu niu ir kaip paskolinai vyrą ar ir užspaudei ir nedavei hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Yra sakoma, kad vyrai nori tik vieno, netiesa, vyrai kiekvieną kartą nori vis kitos...
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 17, 19:48)
Yra sakoma, kad vyrai nori tik vieno, netiesa, vyrai kiekvieną kartą nori vis kitos...

nu ka Jus kalbate gerbiamoji....

Vyresni arba jaunesni vyrai idealus.... Viskas juk puiku, nereikia piesti tokiomis spalvomis....

Reikia sakyti taip: "mano vyras pats geriausias ir jam kitu nereikia, jis i kitas neziuri, nesvarbu ar krutine didele ar ten manekene kokia, pati graziausia jam esu as...."

Lygis
Atsakyti