Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

Jo aš irgi turėjau tokią savybę, tylėti kai dėl kokio menkniekio susipykstam. Žmonikė ir šiaip ir taip bandė mane paveikti, o po to ir pati kelis kartus užsiraukė ir anei žodelio. Tada ir supratrau, kad bausti abejingumu ir tylejimu yra labai negailestinga. Mes vis bandome judėti į priekį, tylėjimo laikas vis trumpėja, tikiuosi ateis laikas, kai viską iš karto pasakysiu. Taip bus legviau ir žmonikei ir sau neuronų negadinsiu. doh.gif
Atsakyti
O aš pati taip darau. Jeigu supykstu, galiu ilgai ilgai tylėti. Žinau, kad tai blogai, bet esu štai tokia bjauri. Kaupiu visus tuos minusus, kaupiu, paskui kai jų daug susikaupia, namuose įsiviešpatauja tyla. Galiu tylėti ilgai, kol vyrui pirmam pratruksta kantrybė ir pradeda aiškintis, kokių nuodemių pridarė.
Bet tai bloga savybė, prisipažįstu.
Atsakyti
O as jau ismokau: vyras jau nebekalba ir paklausus kas nutiko, atsako viskas gerai, tai ir nebeklausineju. Ir kuo maziau lendi i akis su savo klausimais, tuo greiciau jis prakalba, issakydamas savo problemas, kurias, aisku, sukeliau as. O kazkada prasydavau, kad pasakytu ka padariau, maldavau, per galva versdavaus, tad jis, aisku tik dar labiau grimzdavo i tyla schmoll.gif
Papildyta:
Labai daznai palieciam "nekalbejimo" tema ir jis su manim sutinka, kad geriau yra issiaskint tik kilus problemai ir graziai gyvenam toliau, bet vis tiek taip nedaro. Gal cia igimta yda? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rasau apie viena vyra, kuriam jauciu keistus jausmus...Atrodo jis mane traukia, net labai... teko mums bendrauti pries metus, siek tiek susitikinejome... metus - nieko. Dabar vel pajutau jam kazka. matomes daznai oficialioje aplinkoje. Niekas musu daugiau nesieja. Bandem susirasineti el. pastu apie tai, ko vienas is kito tikimes. Jam nereikia nieko rimto, as jam sakiau ta pati. Man jo reikia kaip meiluzio blush2.gif Daugiau nenoriu, del ne per seniausiai nutrukusiu santykiu... Man reikia jaustis geidziamai, seksualiai. Ir jis tam tiktu. atrode, kad tas abiems priimtina ir igyvendinama. Bet... kai as jam parasau sms, jis man dazniausiai nieko neatsako... taciau, kai matomes oficialioje aplinkoje, bendrauja normaliai, atrodo, sedi salia, nevengia prisiliesti... nesuprantu...nebedristu jam rasyti nieko ar skambinti, nes bijau, kad neatsakys... bet is kitos puses, jei vengtu manes, nesestu salia ir tikrai neflirtuotu... nebezinau, ka daryti, nes traukia jis mane kaip reikiant... taip ir tempiasi laikas...kaip islipti paciai nenusizeminus, bet kazka issiaiskinus?
Atsakyti
Gal tiesiog parašykite - jaučiuosi vieniša, ieškau su kuo gerai galėčiau praleisti laiką ir vakarais ir, kartais, naktimis. Ar nenorėtum pabandyti? Tai ir atsakys ką nors.
Kas gi čia įlys į kito žmogaus mintis...
Atsakyti
QUOTE(AsViena @ 2006 12 29, 17:05)
  bet is kitos puses, jei vengtu manes, nesestu salia ir tikrai neflirtuotu...

odėl gi? Gali ir flirtuoti, ir sedėti šalia kai jam iš tikrųjų dzin. Nebūtina jausti kažko žmogui, kuriam kartais pasišypsai ar pasakai kokį juokelį.
Gal išsamiau papasakokit? Turit vaiką, ar jūs ištekėjusi? Jis vedęs?
Žodžiu, konkrečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu mergyte 4 metuku. Su vyru negyvenu kartu. Jis ta zino...Jis nevedes ir pasak jo, antros puses neturi, bet nezinosi cia...
Del tokios zinutes, tai mes jau rasinejomes neseniai apie tai ir jis nebuvo pries. Bet dabar kai parasau, gal susitinkam ar galu gale apskritai parasau zinute, neatsako. Zino, ko man is jo reikia. Galvociau, vengia. Bet jei vengtu, nemanau, kad susitikus pats sestusi prie manes, na bent jau as jei vengciau, ta ne tik neatsakyciau, bet ir laikyciausi atstumo. jis nesilaiko. jei reikia, parveza namo ir pan. na bet i mano zinutes-tyla...
Atsakyti
žinai,yra žmonių,kurie nekenčia sms'ų ax.gif tau tik dėl tų sms'ų parkės?
Atsakyti
QUOTE(AsViena @ 2006 12 29, 18:43)
Bet dabar kai parasau, gal susitinkam ar galu gale apskritai parasau zinute, neatsako. Zino, ko man is jo reikia. Galvociau, vengia. Bet jei vengtu, nemanau, kad susitikus pats sestusi prie manes, na bent jau as jei vengciau, ta ne tik neatsakyciau, bet ir laikyciausi atstumo. jis nesilaiko. jei reikia, parveza namo ir pan. na bet i mano zinutes-tyla...

aisku kaip diena, noretu - atrasytu, nenori neatraso.. man atrodo per daug viska sureiksmini ir tiek...
ieskok tokio, kuris ir atrasys ir duos ko tu nori..
beje kiek jam metu?
Atsakyti
Jam nereikia nieko rimto, as jam sakiau ta pati. Man jo reikia kaip meiluzio  Daugiau nenoriu, del ne per seniausiai nutrukusiu santykiu... Man
g.gif atvirai pasikalbet apie tai ko vienas is kito norit neiseitu?
Atsakyti
na taip, ir as manau, neatraso-nenori... bet kai sau ta pripazinu, pasirodo kitaip...
jis baigia trecia desimti... zodziu, nesiparinu, nes nieko gero cia nera ir nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(AsViena @ 2006 12 29, 18:43)
As turiu mergyte 4 metuku. Su vyru negyvenu kartu. Jis ta zino...Jis nevedes ir pasak jo, antros puses neturi, bet nezinosi cia...
Del tokios zinutes, tai mes jau rasinejomes neseniai apie tai ir jis nebuvo pries. Bet dabar kai parasau, gal susitinkam ar galu gale apskritai parasau zinute, neatsako. Zino, ko man is jo reikia. Galvociau, vengia. Bet jei vengtu, nemanau, kad susitikus pats sestusi prie manes, na bent jau as jei vengciau, ta ne tik neatsakyciau, bet ir laikyciausi atstumo. jis nesilaiko. jei reikia, parveza namo ir pan. na bet i mano zinutes-tyla...

gal tuo momentu kai gauna tavo zinute, jis buna su kita mergina, o veliau tiesiog uzmirsta mirksiukas.gif
Atsakyti