Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

QUOTE(AUKSUOLIUKĖ @ 2005 03 14, 06:05)
SIŪLAU TOKĮ VARIANTĄuser posted image

biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Psichologas tikriausiai patartų, bet kol kas dar nesikreipsiu. (Brangu... g.gif )Išbandysiu dėmesio nekreipimą, kaip jau rašiau. tongue.gif dabar net įdomu, kaip sureaguos. manau, kad gali ir padėt. Nu pagal sistemą tai vėl nekalbadieniai turėtų greit ateiti, pažiūrėsim kas bus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katyte: 14 kovo 2005 - 14:08
QUOTE(Katyte @ 2005 03 13, 15:08)
Labas. Labai reikia jūsų nuomonės kaip elgtis tokioj situacijoj. Mes su vyru kartu gyvenam pusantrų metų. paprastai nesipykstam, bet maždaug kartą į kokius du-tris mėnesius iš niekur nieko gaunasi didelis konfliktas. jis užsiraukia, guli ant lovos arba žiūri televizorių ir tyli. Tada net į mane nežiūri, nors atrodo, ką tik viskas super buvo. taip gana ilgai tęsiasi, aš aišku einu iš proto tuo metu, nes niekada nesuprantu, kas čia vyksta. Jis taip mane „pakankina" dieną kokią, dvi, o paskui paaiškina kodėl pyko: tipo, aš tą ir tą padariau netaip(pavyzdžiui kažką pasakiau, kas jam labai nepatiko, paprastai būna visiški niekai). Vietoj to, kad pasakytų, kas blogai jis mane ta tyla veda iš proto. Jei paklausiu, kas atsitiko, jis tik maždaug nelįsk piktu tonu pasako ir viskas. O paskui, kai pasako, kas yra viskas vėl gerai būna: ir dėmesingas būna ir kalbamės ir viskas vėl gerai. Ar jūsiškiai taip nesielgia? gal galit patart, kaip man tokiu atveju elgtis?

Na maniskis taip nesielgia.
Manau, kad turite problemu santykiuose. Bus sunku...
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 03 14, 20:52)
Na maniskis taip nesielgia.
Manau, kad turite problemu santykiuose. Bus sunku...

nu joooo, mintis labai gili blink.gif ir labai prasminga... g.gif

Katyte, man atrodo tavo vyrui trūksta, (pasiilgsta) tavo dėmesio. kai jis taip "užsiraukia", tiesiog mesk į šalį pykčius visus, stenkis "neit iš proto",o tiesiog pasakyk jam, kad tau "gerumo banga" užplaukė. tai tu imk ir ant jo atsigulk ( kai jis kaip minėjai tv žiūri atsigulęs, užsisukęs), lįsk, bučiuok, meilikauk, elkis kaip su mažu vaiku: "mažiukas mano, geručiukas, u tiu tiu... " (fantazijai tokiu atveju ribų nėra biggrin.gif ) .Nu nei vienas vyras, tokiems moters "burtams" neatsispirs, o ir nebus dėl ko pyktis biggrin.gif

O šiaip, tokia situacija kokią aprašei, tai tik smulkūs, buitiniai konfliktukai, smulkmė.Vis tik 1.5 metų tik kai vedę, nedaug dar, pagyvensit, "apsišlifuosit".
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 03 14, 21:10)
elkis kaip su mažu vaiku: "mažiukas mano, geručiukas, u tiu tiu... " (fantazijai tokiu atveju ribų nėra  biggrin.gif ) .Nu nei vienas vyras, tokiems moters "burtams" neatsispirs, o ir nebus dėl ko pyktis  biggrin.gif

Super! Tavo patarimas labai panasus i mano babytes : vyra reikia laikyti kaip KATINA - paserti, paglostyti ir laiks nuo laiko isleisti stogais palakstyt.Tada nebus jokiu konfliktu. Tiktai kad gyvenime kartais nelabai iseina , ypac su tais stogais...
Atsakyti
Mano vyras irgi būna - užsiraukia ir nors pasiusk, bet nesako kas yra.
Iš pradžių dar gražiai bandau klaust, kas atsitiko, bet gaunu tik "Nieko" arba "viskas gerai", o tai žiauuuriai nemalonu.Tada aš pradedu maltis aplinkui, nesvarbu, kad kilimas švarus ar nei dulkelės nėra.Aš būtinai imuosi kokių nors darbų, kad pasimakaluot jam prieš norį, aišku dažniausiai ir pasilenkiu labiau nei reikia, ir pozą dulkes valydama gerą užimu ax.gif biggrin.gif O svarbiausia - visą tą laiką kalbu, bet ne su juo.Pradedu šnekėt, kad "va dabar jis sėdi kažko užsiraukęs ir nesako dėl ko, o man dėl to labai negera, nu bet jeigu jis nori, kad man būtų negera, tai aš pakentėsiu, svarbu jam gerai.Gal reikia jam ko nors skanaus padaryt, gal tada nepyks, reikia kokių bonbonkių parnešt, ar ko, bet ne tikriausiai jis vie tiek pyks, nes nori, kad man būtų negera.O man labai negera, ir širdutę skauda, ir verkt norisi, bet aš aišku pakentėsiu, aš nebūsiu tokia negera, nenoriu, kad boružėlei (aš kartais jį taip pavadinu) negera būtų) ir t.t.
Vnžodžiu, man tai visada padeda, tada jis pradeda juoktis, pasisodina mane ant kelių, ar ateina apsikabina ir jau tada pasako, kas buvo negerai.Dažniausiai tai būna niekai.Bet būna.
Tei va, tox mano metodas.Man jis thumbup.gif Dar nė karto nepavedė.
Atsakyti
[Katyte, man atrodo tavo vyrui trūksta, (pasiilgsta)  tavo dėmesio. kai jis taip "užsiraukia", tiesiog mesk į šalį pykčius visus, stenkis "neit iš proto",o tiesiog pasakyk jam, kad tau "gerumo banga" užplaukė. tai tu imk ir ant jo atsigulk ( kai jis kaip minėjai tv žiūri atsigulęs, užsisukęs), lįsk, bučiuok, meilikauk, elkis kaip su mažu vaiku: "mažiukas mano, geručiukas, u tiu tiu... " (fantazijai tokiu atveju ribų nėra  biggrin.gif ) .Nu nei vienas vyras, tokiems moters "burtams" neatsispirs, o ir nebus dėl ko pyktis  biggrin.gif

Na, si metodika ir manes dar nepavede..tik yra tam tikri niunsai..Pvz, kai mano vyras del ko pasipucia, tai turi praeit kiek laiko - na, nuo 15 min iki poros valandu..Tuo metu jis arba pasyviai guli, arba ziuri televizoriu, arba skaito laikrascius..Kai matau, kad jau po truputi "atsileidineja", tada imu meilikaut...Padeda..bet tai tinka tik tiems atvejams, kai problema is tiesu yra del nieku - kokios replikos, tono ir pan.
Atsakyti
Ne, man Kristinos technika visai netinka, mano vyras vietoj to kad atsakytu i mano meilikavimus tikraja ta zodzio prasme mane nuo saves nustumia. Taip kad as niekada nevaidinu besitrinancios kates prie jo koju.
Mano vyras irgi megejas tyleti supykes, o as tiesiog negaliu pakest tylos, nu i gabalus mane tiesiog drasko nekalbadieniai. Tik skirtumas tas kad dazniausiai vyras ant manes supyksta ir pasako mazdaug uz ka, ir jei tai buna visiska smulkmena, tai mane dar labiau isiutina, kad del smulkmenos jis sitaip siunta. Anksciau puldavau jam akis draskyt, tu toks ir anoks, kaip tu gali ir panasiai. O dabar tik pasakau kaip jis atrodo is salies (arba tu trenktas arba trenktas) ir nutylu, aisku skaudu, ir asaros daznai pabyra kur kamputi atsisedus, nes skaudu, kai regis zmogus is gero gyvenimo pradeda problemu ieskoti ten kur ju nera. Ir pastebejau kad man kuo ramiau sureaguojant i jo issisokima tas issisokimas greiciau praeina. Cia gal tiktu ta patarle "duok durniui kelia" Na as ir mokausi ji duoti tongue.gif Bet dar tik mokausi.
Atsakyti
biggrin.gif Na aš irgi toks. Bet negi kelsi triukšmą dėl to, kad valgyt duoda šaltą kotletą. Aišku galiu ir pats pasišildyti, bet jei tipo pašildo įdeda o ten šaltas. Jei paimsiu įdėsiu atgal ir pradėsiu šildytis - įsižeis. Arba valgio darymas - ji gali valgyti bet kokį jovalą (na sumaišyta sriuba, mėsa ir t.t), košes arba išvis tik ką nors užkąsti (tai mane labiausiai biesina). O aš mėgstu skaniai pavalgyti, man reikia daug mėsos. Nu va ir kyla nepasitenkinimas - grįžti iš darbo to valgyti nėra ką. Argi dėl to reikia kelti triukšmą? Na ir dar visokių smulkmenų dėl kurių tikrai neverta kelti kipišo, juo labiau kad po patylėjimo ir pats supranti kad tai smulkmenos (brr tik kai tai neliečia valgio biggrin.gif ) . O dabar įsivaizduotik kas būtų jei jis pradėtų triukšmauti dėl smulkmenos , na sakykim dėl to kad ne taip šmekėjai su jo motina (man tai nebaisu biggrin.gif ). Ogi kils didelis triukšmas nes jūs pulsit atgal kad tai smulkmena arba aplamai nieko nėra t.y. viskas čiki. Tai va patarimas, nu jei jau labai užbiesino (na tyledienis trunka ilgai) parodykit kad tai jus užkniso (švelniai be didelių emocijų išsiveržimo) ir bandykit surasti kas padės jam atsikvošėti. Vienus veikia kai žmona staiga nusprendžia išeiti pasivaikščioti, kitus kai ką nors tokio pasako , nu tipo "šiandien aš vakarienės nedarysiu, jei nori pasidaryk" na ir t.t. O pasiteisinimui - kartais taip norisi tyliai apmąstyti savo "nelengvą" dalią - juk su moterimis blogai, o be jų .... aplamai xana cry.gif
Atsakyti
Na kartais geriau bent pasakyt kas tau nepatiko (kalbu apie vyra) ar net sukelt triuksma bet tik netylet, o bobai lieka tik speliot "blin ir kas si karta jam neitiko", tema si juk apie tai. Deja, nei mano isejimas nei pasakymas kad nedarysiu vakarienes nepadedavo, tiesiog dal labiau ikaitindavo pykti. Del apmastymu tylomis, tai ar vyrai nepagalvoja, kad ir moterims to kartais norisi, tik va negali, nes durnas vyras tuoj ja uzsipuls ko cia surugus kaip subine vaikstai doh.gif
Atsakyti
nu joooo, mintis labai gili  blink.gif  ir labai prasminga... g.gif
Katyte, man atrodo tavo vyrui trūksta, (pasiilgsta)  tavo dėmesio. kai jis taip "užsiraukia", tiesiog mesk į šalį pykčius visus, stenkis "neit iš proto",o tiesiog pasakyk jam, kad tau "gerumo banga" užplaukė. tai tu imk ir ant jo atsigulk ( kai jis kaip minėjai tv žiūri atsigulęs, užsisukęs), lįsk, bučiuok, meilikauk, elkis kaip su mažu vaiku: "mažiukas mano, geručiukas, u tiu tiu... " (fantazijai tokiu atveju ribų nėra  biggrin.gif ) .Nu nei vienas vyras, tokiems moters "burtams" neatsispirs, o ir nebus dėl ko pyktis  biggrin.gif

O šiaip, tokia situacija kokią aprašei, tai tik smulkūs, buitiniai konfliktukai, smulkmė.Vis tik 1.5 metų tik kai vedę, nedaug dar, pagyvensit, "apsišlifuosit".

Norejau parasyti ka galvoju is tiesu, bet po to pagalvojau, kad gal jai bus per skaudu, todel ta mintis tokia ,,gili" ir liko.
Ir nesutinku su visokiais patarimais, kad meilikauti jam ar nekreipti demesio. Juk akivaizdu, kad jis NENORI jos matyti, ji ji NERVINA.
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 03 15, 14:25)
Na kartais geriau bent pasakyt kas tau nepatiko (kalbu apie vyra) ar net sukelt triuksma bet tik netylet, o bobai lieka tik speliot "blin ir kas si karta jam neitiko", tema si juk apie tai. Deja, nei mano isejimas nei pasakymas kad nedarysiu vakarienes nepadedavo, tiesiog dal labiau ikaitindavo pykti. Del apmastymu tylomis, tai ar vyrai nepagalvoja, kad ir moterims to kartais norisi, tik va negali, nes durnas vyras tuoj ja uzsipuls ko cia surugus kaip subine vaikstai  doh.gif

Nu maniškė irgi kartais taip padaro-nešneka ir nieko. Manau kad reikia elgtis taip kad mažiau bereikalingo triukšmo būtų. Juk rašiau, kad po kurio laiko ir pats supranti kad tai smulkmenos. Bet jei pradėsi iškart aiškintis kas blogai kils didelis triukšmas o kur prasideda didelis triukšmas taip paskui nusigrybaujama yra kad abu sėdi ir galvoja kad gal geriau rinktis šmutkes ir išsiskirstyti. Šiaip tai mes dauguma į viską žiūrim iš savo varpinės - man tas patinka o tas nepatinka ir galvojam kad partneriui taip pat turi būti. A vot ir gaunasi taip - vyras sėdi dūmoja apie tai ką jo brangioji blogai padarė, o antrajai pusei tas nepatinka. Bet ji nepagalvoja kad yra kažkas kas joje vyrui nepatinka. Įdialu būtų jei galima būtų susėsti ir pasišnekėti, išspręsti smulkias problemėles. Bet dažniausiai (bent jau pas mane) tai baigiasi tuo kad žmona padaro išvadas kad aš jos nemyliu, kad jai tik priekaištauju ir aplamai kabinėjuosi dėl niekų. Bet man tai gal tai nėra visiški niekai, aišku ne pasaulio pabaiga, bet svarbi smulkmena. Siūlyčiau tokiose situacijose ramiai be asmeniškumų išsiaiškinti ir bandyt priimt kokį nors sprendimą, arba jei besiaiškinant įsiliepsnoja žodžių karas - tada pasistengti susitaikyti. O ir užsiraukimus galima išsiaiškinti tik gal reikia būti dėmesingu savo partneriui.
Atsakyti