QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 15, 23:45)
Bet as siaubingai nepernesu kritikos, ir man tie zodziai, kad as blogai gaminu, buvo skaudus.

Nors is dalies jis teisus, neesu as gera vireja ir nieko negaliu sau padaryt
net neįmk į širdį! pertrinta sriuba
ar žinai, kad prancūzijos virtuvė labai skirtinga ir priklauso nuo srities,
o šiaurės prancūzijoje valgoma tikrai riebiai su sviestiniais padažais ir pan.?
koks prancūzas imtųsi pertrinti paryžietišką svogūnų sriubą? taip, populiarios trintos, bet tai neprivaloma.
be to, nuo kada kitaip gaminti yra nemokėjimas? tu gamini pagal lietuvos virtuvės tradiciją ir nėra čia nei blogai, nei gerai. tik kitaip nei pas juos, dėl klimato, auginamų produktų ir pan.
domėtis smagu, prancūzų virtuvė skani, bet ne vienintelė. savęs nenurašyk, tegu ir jis pasimoko