Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Ir pietus, ir pusryčius ir vakariene.. rolleyes.gif Tiesa, pietus ruošiu tik savaitgaliais, nes darbo dienom tenka pietaut mieste.
Per tą laiką, kai gyvenam kartu, išgyvenau keletą etapų:
Gaminau iš didelės meilės ir labai stengiausi (tada dar buvau ypatingai prasta virėja, net nežinojau, kiek laiko kiaušinį virt reikia doh.gif )
Paskui, kai išmokau normaliau gamint, pradėjau gamint iš reikalo (sėdėjau namuose, tai nepadaryt dirbančiam vyrui valgyt kažkaip negražu, be to, namuose pigiau)
O dabar pastebiu, kad man kažkaip patinka daryt valgyt, netgi tada, kai grįžtu pavargus po darbo kažkaip pailsiu virtuvėj, persijungiu į kitą režimą
Tik vat gaila, kad MB manęs visai už tai negiria, kai bandau sakyt, kad čia toks visai sveikintinas bruožas - sako, taip ir turi būt, negyvenčiau gi su tavim kitaip verysad.gif
Atsakyti
a mes draugiskai pasidaline...pusryciai jau brangiausiojo paregybe...kartais palepina kavute i lova...bet jau labai retai doh.gif pietukus visada darau as...nebent labai tinginukas aplanko...juk smagu susesti seimynelei prie vieno pietuku stalo... ax.gif ypac savaitgaliais...nes darbo dienelem kartais pavyksta tik vakare... blush2.gif a vat vakariene dalinames pusiau...kaip sakant darom abu kartu... thumbup.gif kazkaip taip ipratom nuo pradzios gyvenimelio tai tradiciju nelauzom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi dar kartu negyvenam, tai palepinu tik kartais ji savo ruostu maistu..kol kas patenkintas...sako skaniai gaminu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 12 16, 20:24)
As pietus ruosiu kai turiu laiko ir turiu tam noro. Vyras pats sako, kad geriau pailseciau. (Tai nereiskia kad neruosiu ax.gif ) drinks_cheers.gif

Aš irgi taip darau ir nematau jokios tragedijos,visi pavalgę,badu nemiršta,nėra pas mus maisto kulto blush2.gif
Atsakyti
ruosiu ne tik pietus, valgyti gi reikia biggrin.gif
Atsakyti
Stengiuosi ir aš savąjį palepinti, kai nuotaika gera būna lotuliukas.gif Kai yra noras padarau ir pusryčius ir pietus ir vakarienę tongue.gif taciau abu esam užsiėmę, tai kartais maistą ir užsakinėjam, ir šiaip nueinam kur nors pavalgyti smile.gif dėl to nei vienas problemos nedarom smile.gif kartais MB pats mane palepina biggrin.gif žodžiu draugiškai dalijamės pareigomis ir malonumais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 12 29, 10:05)
ruosiu ne tik pietus, valgyti gi reikia  biggrin.gif

Vat būtent, valgyti juk reikia biggrin.gif Ir aš ruošiu maistą, bet kai labai tingiu tai einam į kokią kavinę pavalgyti ar užsisakom ko nors į namus. Vyras neverčia manęs gaminti valgio, sako kam vargti, bet kad kitos išeities nėra, juk nesėdėsi amžinai kavinėse, į bankrotą galima išeiti smile.gif Be to, labai smagu lovoje padrįbsoti ir papietauti žiūrint teliką rolleyes.gif
Atsakyti
visada 4u.gif
Žinoma, kad būna išimčių kažkokių, bet šeip visad namie yra karšto maisto thumbup.gif Nesvarbu, kad dirbu..Moku greitai bigsmile.gif
Atsakyti
na kaip ir taip g.gif daznai,kai nedirbu mirksiukas.gif
bet moku ir nusimuilinti lotuliukas.gif
Atsakyti
na pusrycius pas mus ruosia tas kuris neveda sunio ryte i lauka biggrin.gif tai as geriau jau imuosi gaminimo nei sunio vedimo.... rolleyes.gif pietus kai buname namie tai dazniausiai as gaminu, nors kartais ir mane palepina savaitgaliais, o vakariene tai darome ka nors nesudetingo, tai gaminames kas ka sau ax.gif zodziu nera tvarkos tongue.gif
Atsakyti
kai tik turiu galimybe, visada darau, man tai kartu didziausias malonumas wub.gif
Atsakyti
Taip gaminu smile.gif man labai patinka jam gaminti thumbup.gif
Atsakyti