As irgi gaminu viska: pusrycius, pietus, vakariene, nes kitaip barniai nuolatiniai namie butu..jis kartais arbatos man padaro..Siaip man gaminti patinka tik tada kai noro turiu, ir kai niekas neslegia, jokie artejantys egzaminai, neparasyti kursiniai. O jis pas mane toks labai sureiksminantis maista, viskas turi but padaryta skaniai, siltai, naminis maistas, sumustiniai beveik nevalgomas daiktas jam, ir taip toliau. Maisto gamyba draugystes pradzioj buvo pagrindinis konfliktu objektas. Jau per trecia pasimatyma pasikvietes mane i namus, ryte issiunte pusryciu gaminti...
QUOTE(yeahva @ 2008 01 25, 16:19)
O jis pas mane toks labai sureiksminantis maista, viskas turi but padaryta skaniai, siltai, naminis maistas, sumustiniai beveik nevalgomas daiktas jam, ir taip toliau. Maisto gamyba draugystes pradzioj buvo pagrindinis konfliktu objektas.
Tai jei taip labai sureikšminantis, tegu, sakyčiau, sau ir reiškiasi tokioje ypač reikšmingoje srityje. Galima tą naminį maistą nors ir keturis kartus per dieną gaminti, bet tik ne tada, kai tai iš vyro pusės vertinama kaip tavo savaime suprantama prievolė.

Mes nevedę ir net negyvenam kartu. Bet aš ir negaminu jam. Jei atvažiuoja kai būnu kažką pasigaminus - aišku pavaišinu. Bet tenka pačiam į lėkštę įsidėti, ir lėkštę į virtuvę pavalgius nusinešti. Va indų plaut dar neišmokiau
Bet viskas prieš akis
Šiaip tą jaučiu, kad reikėtų dažniau gaminti. Jis mėgsta pats pagaminti ką nors, bet tai jau būna nelabai normalus maistas, turiu galvoje, kad aštrus, su kokiais nors padažais neįprastais ir panašiai.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 01 25, 19:22)
Tai jei taip labai sureikšminantis, tegu, sakyčiau, sau ir reiškiasi tokioje ypač reikšmingoje srityje. Galima tą naminį maistą nors ir keturis kartus per dieną gaminti, bet tik ne tada, kai tai iš vyro pusės vertinama kaip tavo savaime suprantama prievolė. 

Na as irgi taip galvoju, nervina tas, kad jis galvoja, kad moteris PRIVALO gaminti...O jei negamini baisiai uzsikakoja.. Tik va nezinau budo, kaip cia padaryt kad jie nemanytu, jog tai mano prievole

QUOTE(yeahva @ 2008 01 25, 15:19)
As irgi gaminu viska: pusrycius, pietus, vakariene, nes kitaip barniai nuolatiniai namie butu..jis kartais arbatos man padaro..Siaip man gaminti patinka tik tada kai noro turiu, ir kai niekas neslegia, jokie artejantys egzaminai, neparasyti kursiniai. O jis pas mane toks labai sureiksminantis maista, viskas turi but padaryta skaniai, siltai, naminis maistas, sumustiniai beveik nevalgomas daiktas jam, ir taip toliau. Maisto gamyba draugystes pradzioj buvo pagrindinis konfliktu objektas. Jau per trecia pasimatyma pasikvietes mane i namus, ryte issiunte pusryciu gaminti...
Darau valgyt, bet tik kartą per dieną ir tai kai nedirrbu. Tris kartus nuprotėčiau, o beje yeahva jai jau gamini nuo trečios pažinties dienos, gal tu jam vietoj tarnaitės?
gaminu ir as ,gamina ir vyras, kuris prieiname. nera del to problemos ir nebutu jei ir nemokeciau ar nenoreciau gaminti

QUOTE(mutantė @ 2008 01 26, 17:03)
Darau valgyt, bet tik kartą per dieną ir tai kai nedirrbu. Tris kartus nuprotėčiau, o beje yeahva jai jau gamini nuo trečios pažinties dienos, gal tu jam vietoj tarnaitės?
A velnias zino, ka jis ten masto

ruosiu pietus,ruosiu maista i darba (pusryciam-sumustinukai,pietum-kas nors rimtesnio
),kai grizta namo,irgi pamaitinu

Ruošiu vaarienę ( bet tokią, kad galėtų sekančią dieną pietums įsidėti ir pasišildyti ). Per pietus namo negrįžta, nes dirba kitam mieste. O savaitgaliais gaminu

Ruosiu, bet irgi tik vakariene. Rytais mes nesusimatom, per pietus irgi, o vakare tai kai jau laukiu is darbo sugriztant. Beje, jo darbas pamaininis, tai zino, kad ir manes reikia su vakariene laukti, jei ta diena nedirba. Kazkaip susitarem del to dar pries pradedami gyventi

QUOTE(yeahva @ 2008 01 26, 19:33)
A velnias zino, ka jis ten masto
gal del to kad jis is tokios seimos, kur vyrai dirba, o moterys namus tvarko, skalbia, gamina maista
tai ir man taip sako, tu eik valgyt padaryk, o as per ta laika kokiu darbu padarysiu tai bent jau uzdirbsiu.. O kas man belieka, kai as nedirbu, o tik mokausi
gal kas zinot kokiu patarimu, kaip padaryt, kad vyras zinotu kelia iki saldytuvo? nes kai as esu namie, tai jis net obuolio praso kad jam atnesciau.. kitkame tai jis geras toks yra, na zinoma jei tik pavalges
kai nepavalges tai geriau sleptis po lapais 

Pameginti jam nepaduoti (pasakyti, kad esi labai užsiėmsi) pamatysi, kaip pats pasiims. Vyrai viską patys moka tik nori, kaip ir kiekvienas aptarnavimo. Pabandyk nedaryti ką liepia pamatysi kaip viską pats sugeba. Maniškis kai nepadarau valgyt tai sugeba net iki parduotuvės nulėkt