Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(mutantė @ 2008 01 28, 11:30)
Pameginti jam nepaduoti (pasakyti, kad esi labai užsiėmsi) pamatysi, kaip pats pasiims. Vyrai viską patys moka tik nori, kaip ir kiekvienas aptarnavimo. Pabandyk nedaryti ką liepia pamatysi kaip viską pats sugeba. Maniškis kai nepadarau valgyt tai sugeba net iki parduotuvės nulėkt  lotuliukas.gif Kai nesutvarkau kambarių (čia aš kažkiek jaučiuosi kalta, nes jau ilgą laiką nedirbu blush2.gif ir nesitvarkau blush2.gif )sugeba pats sutvarkyt  lotuliukas.gif

Tai jis pasidaro pats kai neatnesu, bet tu pamatytum, koks jis tada piktas buna... Tada as tokia kalta pasijuntu, kad neleidau jam dirbti tuo metu, kai jis taip skuba, nors paciai mokytis reikia..ir tada jis pademonstruoja man kad maista pasidaryt uztrunka 5 minutes, greit susimeta viska i lekste, staigiais judesiais susipjausto, ir pasisildo, ir tikrai uztrunka 5 minutes.. O as taip nemoku, pvz negaliu nieko daryt kol stalas apkrautas, kol indai virsta is kriaukles, turiu viska nukrauti, bent dali isplauti, nemoku pjaustyt visko kaip jis, o jis tai daro kaip koks profesionalus virejas biggrin.gif tai va, ir kai as jam nepadarau, tai po to vaiksto visa diena uzsisikes...
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2008 01 28, 12:23)
Tai jis pasidaro pats kai neatnesu, bet tu pamatytum, koks jis tada piktas buna... Tada as tokia kalta pasijuntu, kad neleidau jam dirbti tuo metu, kai jis taip skuba, nors paciai mokytis reikia..ir tada jis pademonstruoja man kad maista pasidaryt uztrunka 5 minutes, greit susimeta viska i lekste, staigiais judesiais susipjausto, ir pasisildo, ir tikrai uztrunka 5 minutes.. O as taip nemoku, pvz negaliu nieko daryt kol stalas apkrautas, kol indai virsta is kriaukles, turiu viska nukrauti, bent dali isplauti, nemoku pjaustyt visko kaip jis, o jis tai daro kaip koks profesionalus virejas biggrin.gif  tai va, ir kai as jam nepadarau, tai po to vaiksto visa diena uzsisikes...

Nu tegu vaikšto papyks ir nustos. Žinoma nemalonu kai pyksta, bet tu jam gali atšauti, kad tu jam ne tarnaitė. Ar juokais, kaip aš vyro paklausiu (kai liepia kažką padaryt) "kiek mokėsi ? gali striptizu atsimokėt"
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2008 01 28, 13:41)
Nu tegu vaikšto papyks ir nustos. Žinoma nemalonu kai pyksta, bet tu jam gali atšauti, kad tu jam ne tarnaitė. Ar juokais, kaip aš vyro paklausiu (kai liepia kažką padaryt) "kiek mokėsi ? gali striptizu atsimokėt"

Nu ir ka, soki? biggrin.gif thumbup.gif Man tai ir siaip tenka sokt biggrin.gif zodziu man tenka but idealia moterim-robote biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeahva: 28 sausio 2008 - 15:19
smile.gif O man malonu paruošti vyrui pietus ir į darba įdedu, jei namie nepietauja. Kartais palepinu visu komplektu tongue.gif : sriuba, antras, pyragas, kompotėlis tongue.gif .
Atsakyti
Kasdien nedarau pietu (tik vakariene), o savaitgaliais- butinai, ka nors skanaus...
Atsakyti
manęs tikriausiai nieks nesupras,esu pati kalta- prisipratinau...
as atsikeliu anksti ryte padarau pusryčius,įdedu pietus,išlydžiu į darbą su bučkiais,tada gryžtu į lova ir dar miegu,nes mano darbas vėliau blush2.gif
įpratau,tai daryt kiekvieną rytą doh.gif
gryztu už jį anksčiau iš darbo,padarau vakarienę...
buvo tai malonumas kai neturėjom vaiko,o dabar jau reikia suktis apie du doh.gif
...nesuprantu kodėl aš tokia,net nejaučiu kai keliuosi ir darau viską,būna ,kad užknisa,pavargstu,bet praeina ir vėl tą patį darau doh.gif
kai susipykstam,tada negaminu nieko ir žinau ,kad jis ir nevalgo blink.gif ,tada jaučiuosi kalta blush2.gif
Atsakyti
Kasdien ruosiu pietus vyrui;kartais padarau keliom dienom,bet maniskis isrankus- antra diena to paties nevalgo doh.gif Na o savaitgaliais labai retai gaminu,dazniausiai lekiam i kokia uzkandine,uzsisakom pica,ar koki kebaba sukertam,daznai perkam pusfabrikacius is pard. doh.gif
Atsakyti
o as kadangi labai megstu gaminti tai man jokia problema pietus paruosti ax.gif bet buna aisku ir man dienu kai nieko nesinori tada ir negaminu nieko sakau issivirk koldunu is pokelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2008 01 28, 16:25)
Kasdien nedarau pietu (tik vakariene), o savaitgaliais- butinai, ka nors skanaus...

Pas mus ta pati situacija. drinks_cheers.gif
Nors sekmadieniais kartais prašau ir sau "išeiginės"- tai einame į kokią kavinę, piceriją ar restoraną papietauti.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 02 15, 14:07)
Pas mus ta pati situacija.  drinks_cheers.gif
Nors sekmadieniais kartais  prašau ir sau "išeiginės"- tai einame į kokią kavinę, piceriją ar restoraną papietauti.

Ir mes savaitgaliais megstame kurnors nuklysti- i kiniecius, armenus, japonus...
Atsakyti
Kiekvieną dieną gaminu,nebent nespėju,būnu kurnors išlėkus,ar šiaip užsiėmus,bet tada vakarienę skanesnę padarau smile.gif
Atsakyti
maniskis savaitgaliais(jei nedirba),tai visad pusrycius gamina blush2.gif
Atsakyti