Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

visada ruosiu pietus, tai lieka ir vakarienei smile.gif
Atsakyti
Iki sio momento - niekuomet (tiesiog nera tokio poreikio, o ir mano vyras dazniau man gamina, kai tik buna namie wub.gif ).
Atsakyti
kai nuotaikoj tai paruosiu ir paskambinu kad atvaziuotu wub.gif
Atsakyti
sakiau, kai zmona turesiu, neleisiu man valgyt gaminti biggrin.gif labai megstu pats virtuvej suktis, o jei dar butu kas indus isplauna g.gif galeciau uzgaminti negyvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvailiukas:) @ 2008 05 08, 14:57)
sakiau, kai zmona turesiu, neleisiu man valgyt gaminti biggrin.gif labai megstu pats virtuvej suktis, o jei dar butu kas indus isplauna g.gif galeciau uzgaminti negyvai  biggrin.gif

Saunuolis thumbup.gif
As ruosiu kiekviena diena vakariene (17.00-18.00) 4u.gif
Atsakyti
Aš beveik kasdien ruošiu vakarienę, bet ne tik vyrui, bet ir sau. ax.gif
Atsakyti
o as va visada ruosiu valgyt tik savo mazyliui ,bet vyrui oi retai kada biggrin.gif galiu pagamint ka nors skanaus tik kai yra gaminimo nuotaika 4u.gif na ir vyras del to nereiskia jokiu priekaistu nes pats gamina fantastiskai ir visada su didziausiu noru thumbup.gif
Atsakyti
Visada ruosiu ir pietus ir vakariene.
Atsakyti
Maniskis tai viska pats moka pasidaryti, nera problemos, jis saunuolis thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visada ruosiu,bet kartais taip tingiu.
Atsakyti
tenka ruosti,o ir malonu
Atsakyti
nekasdien ruosiu bet daznokai smile.gif bet man kazkaip nesunku, o ir wyras wisada padeda jei paprasau o ir malonu mylimam wyrui kazka skanaus padaryt ar nustebint skaniais pietumis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinute 21: 23 gegužės 2008 - 14:45