Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Neruosiu pietu, nes tuo metu darbe sedziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 16 vasario 2008 - 15:49
Na maniskis pusfabrikaciu ir kavines maisto nelabai pripazysta doh.gif , tai viska tenka ruosti paciai, stengiuosi pagaminti daugiau vakarienei kad liktu ir jo pietums smile.gif , nes abu esam dirbantys
Atsakyti
Ne, neruosiu vyrui pietu, nes jis darbe pavalgo, smile.gif bet uztat vakariene buna paruosta kiekviena vakara rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 03 15, 21:00)
Ne, neruosiu vyrui pietu, nes jis darbe pavalgo,  smile.gif bet uztat vakariene buna paruosta kiekviena vakara rolleyes.gif

Skotija smile.gif as Jus dievinu - aiskinu kodel :} visada ruosiau pietus ir siaip man gamint patinka, bet galu gale tai tampa rutina.. jau kelis menesius neruosiu pietu ir pries vyra kazkaip nepatogu pasidare, o Jus man mestelejot ideja - juk galima nevirt pietu ir sriubu, o ruost lengva vakariene, juk darbe yra pietus smile.gif aciuuu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dimetra: 18 balandžio 2008 - 03:26
Kai yra upo ruosiu,kai nera pats pasidaro
Atsakyti
visada rolleyes.gif
Atsakyti
megstu blynelius kepti savaitgali, su pienu ir su uogiene !

zmonelei labai patinka- man irgi
Atsakyti
Pietus ruosiu tik savaitgaliais smile.gif o darbo dienom jis pavalgo darbe, arba pasiema maisto ka gaminau vakarienei, nes gaminu daugiau kad liktu jam pietums smile.gif
Atsakyti
Kadangi abu dirbam, tai maistą gaminam kartu, kartais pasikeisdami. Šiaip mudu nesureikšminam maisto gaminimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 04 18, 12:57)
Kai yra upo ruosiu,kai nera pats pasidaro

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai tik buna namie, tai tenka ruost..
Atsakyti
ruosiu vakariene visada kitaip kas cia per zmona? bet bulves dazniausia skuta jis lotuliukas.gif beto turim keleta darbu pasiskirste. juk ne moteriska bulves skusti ar siuksles nesti? ax.gif
Atsakyti