Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

būtinai !!!!!! kiekviena dieną ax.gif
Atsakyti
Na jis man dar ne vyras (teisetas ) ax.gif ,bet ruosiu ... lotuliukas.gif
Atsakyti
IR PUSRYCIUS, IR PIETUS, IR VAKARIENE, IR NAKTI VALGYT REIKALAUJA-DARAU
Atsakyti
niekad neruosiau - o dabar pradejau - visai smagu. g.gif bet as pati noriu. biggrin.gif
Atsakyti
Neruošiu. Maistu pamylėti galima gerą vyrą, o kai jis nevykėlis tai nevertas ir maisto.
Atsakyti
mano tai vykelis, bet visvien negaminu, pats turi dvi rankas ir pasigamina. mes skirtingai valgom. kartais buna aisku as padarau, kartais jis. bet dazniausiai kiekviena sau.
Atsakyti
nedara beveik niekad unsure.gif jis zino, kad nemegstu, tai ir net nepraso biggrin.gif gal kada, jei turesiu SAVO virtuve pagal MANO skoni, tada gal.....
Atsakyti
Beveik visada darau ir taip jau 10 metų 4u.gif . Kartais tingiu arba ką nors įdomaus per TV užsižiūriu, tai manasis grįžta iš darbo ir klausia, ar šiandien nieko nevalgysim biggrin.gif biggrin.gif . Sakau, ne ir toliau sau žiūriu TV lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Tada pasidaro jo gaila verysad.gif ir einu ką nors pagaminti.
Mano brangiausiasis VIRTUVĖS ŠEFAS, bet namie nieko negamina g.gif doh.gif .
Atsakyti
As savo vyrui sumustinukus ryte ir dar vakariene padarau.Kartais man pykcio priepuoliu uzeina,kai gamini,stengiesi,paruosi ka nors neiprasto,o jis to neivertina.
Sako:aciu,bet man be pribambasu padaryk.Tai as ji gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2008 05 26, 19:20)
nedara beveik niekad  unsure.gif jis zino, kad nemegstu, tai ir net nepraso  biggrin.gif gal kada, jei turesiu SAVO virtuve pagal MANO skoni, tada gal.....

viena mano drauge net savo virtuve turedama vis tiek nedaro lotuliukas.gif pas mane visada turi ka valgyt, pats beveik nieko negamina, nebent bulviu iskepa, nes skaniau uz mane ta moka wub.gif o jei negaminciau tai oho jauciu barniu butu, nes issilepinau, dabar turiu beda biggrin.gif be to jis virtuvej kaip dramblys liustru parduotuvej doh.gif nera dienos kai ko nors neislietu ar siaip neaptaskytu lotuliukas.gif net prie stalo jam yra dar vienas kilimas priedo patiestas, nes valgo prie kompo, skaito valgo, na mazdaug galima isivaizduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 05 28, 17:07)
viena mano drauge net savo virtuve turedama vis tiek nedaro lotuliukas.gif pas mane visada turi ka valgyt, pats beveik nieko negamina, nebent bulviu iskepa, nes skaniau uz mane ta moka wub.gif o jei negaminciau tai oho jauciu barniu butu, nes issilepinau, dabar turiu beda biggrin.gif be to jis virtuvej kaip dramblys liustru parduotuvej doh.gif nera dienos kai ko nors neislietu ar siaip neaptaskytu lotuliukas.gif net prie stalo jam yra dar vienas kilimas priedo patiestas, nes valgo prie kompo, skaito valgo, na mazdaug galima isivaizduot doh.gif

Maniškis irgi karts nuo karto pagamintų, bet tada mano padėtis nepavydėtina, nes dirbu valytoja ir indų plovėja mūsų virtuvėje mirksiukas.gif . Indų būna visas kalnas.
Atsakyti
essen.gif ai kazkaip valgio gaminimo nesureiksminam, bet siaip gaminu siuo metu daugiau as, bet blynus kepa 10 metu tik JIS lotuliukas.gif
Atsakyti