Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(cookiller @ 2008 06 17, 13:00)
Pas mane visi būna alkani ir po darbo, dar prieš miegą kokią bulkutę su pienu užkanda  doh.gif

A, nu tai tada gal kitaip biggrin.gif

Pas mane tik vyras dažniau būna alkanas, bet tai tada pasidaro pats (kaip minėjau, išskyrus tuos atvejus, kai vėlai grįžta, bet tada paskambina ir paprašo, kad ką nors užkąsti padaryčiau smile.gif).
Atsakyti
Pietu metu buname atskirai, o ir nemanau, kad abiem dirbant dar imanoma ruosti pietus? unsure.gif Vakariene, taip, ruosiu, labai retai, kada to nedarau, o stai man idomu, vyrai jums gamina? g.gif Mane neseniai viena moteris isbare blush2.gif , sake, kad Dieva i medi varau, skundziuosi vyru, o jis mane net vakarienemis, pusryciais lepina rolleyes.gif , na, tai dabar net idomu, nejau jau toks iskasena tas mano vyras? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Siaip, visomis savaites dienomis, jei tikrai nebunu nusikalusi, gaminu as, bet vyras mielai gamina, jei as bunu pavargusi ar tiesiog griztu veliau, tada manes laukia gardi vakariene, savaitgaliais, pamainomis, viena diena vienas, kita - kitas, gaminame pusrycius, penktadienio vakarais visada vaziuojame apsipirkti, o grize ta vakara abu gaminame kazka ypatingo arba islekiame iki kokios picerijos. smile.gif Nesijauciu siuo klausimu nei nuskriausta, nei labai kazkaip popinama, viskas, mano nuomone, labai normalu. smile.gif
Atsakyti
viskas, mano nuomone, labai normalu. smile.gif
[/quote]

dar ir kaip normalu thumbup.gif
manasis irgi man verda,kepa.. biggrin.gif seniai jau nebesikisu i maisto gaminima 4u.gif
Atsakyti
[quote=Afroditte,2008 06 17, 14:28]
viskas, mano nuomone, labai normalu. smile.gif
[/quote]

dar ir kaip normalu thumbup.gif
manasis irgi man verda,kepa.. biggrin.gif seniai jau nebesikisu i maisto gaminima 4u.gif
[/quote]

Tai va mirksiukas.gif drinks_cheers.gif , tuo labiau, kad as gaminu is reikalo, o jam tai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
ruosiu, kai namie buna ax.gif
Atsakyti
Kokį pusmetį buvau aptingus ir neruošiau, dabar gaminu. Kadangi vėlai grįžta vyras, galiu neskubėdama krapštytis virtuvėj
Atsakyti
4u.gif valgyti gaminu tik vaikams.o su vyru susitinkame tik vakare.ir jis pas mane saunuolis-labai megsta gaminti.o mano mama man labai pavydi ,nes visa gyvenima vargsta su mano teciu. biggrin.gif pati sau pavydziu ,kad taip pasiseke,nes valgyti gaminti nelabai megstu blush2.gif .nu bet tik duokit man pyragus kepti... thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai ruosiu, bet ne pietus, o vakariene-kai jis dirba, o kai as dirbu, tai jis man paruosia, ka nors skanaus 4u.gif
Atsakyti
kai jis namie tai ruošiu, o kaipgi, nes jis ir taip šaunuolis pas mane, visas statybose dabar, greit įkurtuves darysim pilnai atnaujintame name thumbup.gif
o daro viską savo rankomis, tai jau maisto ruošimas man priklauso, bet man nesunku, kadangi maistui neišrankus smile.gif viską ką pagaminu jam skanu
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2008 06 19, 16:57)
kai jis namie tai ruošiu, o kaipgi, nes jis ir taip šaunuolis pas mane, visas statybose dabar, greit įkurtuves darysim pilnai atnaujintame name thumbup.gif
o daro viską savo rankomis, tai jau maisto ruošimas man priklauso, bet man nesunku, kadangi maistui neišrankus smile.gif viską ką pagaminu jam skanu

Na bent jau yra dar gaminančių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš ne viena tokia doh.gif
Atsakyti
siandien pirma karta per 3,5m dariau pietus MB. pavalgom visad mieste, savaitgaliais daznoiausiai irgi, arba uzsisakom, arba ne namie bunam (sveciuose). tai taip ir gaunasi. o jei ir darausi kazkada namie, tai tik sau, nes MB dirba
Atsakyti
praktiskai visai negaminu, jeigu turima minty karsti garuojantys pietūs ar vakarienė.
Pietūs valgome mieste, o vakare bendromis pajegomis ką nors greito ir paprasto pasigaminame... Iš kur jūs turite jėgų gaminti po darbo?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madera: 20 birželio 2008 - 23:36