Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(Madera @ 2008 06 21, 00:34)
praktiskai visai negaminu, jeigu turima minty karsti garuojantys pietūs ar vakarienė.
Pietūs valgome mieste, o vakare bendromis pajegomis ką nors greito ir paprasto pasigaminame... Iš kur jūs turite jėgų gaminti po darbo?
g.gif

Kai maisto gaminimas yra malonumas ir poilsis, tai nėra sunku wink.gif
Mes abu su MB labai mėgstam gaminti valgyti, dažnai ką nors įdomaus ar naujo sumąstom, eksperimentuojam. Stovėjimas prie puodų reiškia tik teigiamus dalykus abiems.

O šiaip tik lietuvoj mieste pavalgyt kone taip pat pigu, kaip namie gaminti, kitur labai jau turtingas turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Schroedingers Cat: 21 birželio 2008 - 10:40
Neruošiu vyrui pietų.
Atsakyti
oi kaip ruosdavau, cia pasiskaitinejau ir aptingau blush2.gif
Atsakyti
ruosiu, zinoma, jei kartais aptingstu tai vyras uzsisako pietus is kavines blush2.gif bet laaabai retai taip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 06 19, 17:36)
Na bent jau yra dar gaminančių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš ne viena tokia  doh.gif

čia tai bent, pasirodo mes retenybė smile.gif
Atsakyti
ot geras , ne tnemaniau kad nevisos gamina smile.gif siaip tai as sedziu namie tai man nesunku pietus padaryti , tuo labiau kad ir paciai valgyti reikia smile.gif aisku kartais buna, kad nepadarau, tada pats kanors susimasto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxeta: 26 birželio 2008 - 12:54
Ruošiu pusryčius visai šeimai (gyvenam su vyro tėvais)
Nuo šios savaitės pietus vyrui į darbą (pietauja darbe)
Kartais vakarienę (jei anyta užtrunka darbe).
Atsakyti
Nevisada blush2.gif kartais vyras net uzpyksta kad nera nieko puoduose.Bet kai jau gaminu tai karaliskus pietus. mirksiukas.gif
Atsakyti
gaminu nebent savaitgaliais.. abu dirbantys, tai pietai būna mieste.. mirksiukas.gif
Atsakyti
gaminu ,ir labai megstu ta daryti ,nuo pirmo patiekalo iki deserto,
Atsakyti
as gaminu vakariene grizus is po darbo.. noriu vyreli atpratinti nuo jo valgymo iprociu tai db gaminu sveika maista ar bent jau daug sveikesni nei MB iprates valgyti..
Atsakyti
man patinka gaminti thumbup.gif ir jei tureciau laiko daugiau- kasdien gaminciau vis ka nors nauja. o pietus stengiuosi padaryt visada, kad ir is vakaro rytdienai. tongue.gif
Atsakyti