Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Jamaika butent, as irgi nesuprantu kaip galima gyvent su vyru kuris pageidauja buti ponu kad zmona ji apsokinetu. bet kita vertus yra moteru kurios tai laiko savo pasaukimu, na rupintis vyru kaip mazvaikiu ir joms gerai. Svarbu kad atitiktu kirvis kota ir kad abiem gerai butu.

Tai va Iva, as gyvenu su panasiu asmeniu. Esu siaubingai nepatenkinta ir bandau visaip su juo kovoti, bet labai pavargau ir batareikos nusedo. Na nemoka jis nieko pats sau pasidaryti, bet as kaip ir Rasma, kazkaip jauciu, kad  mano pareiga yra ji pamaitinti. bet buna momentu, kada tiesiog sprogstu, nes viskas yra uzkraunama ant mano peciu. Kiekviena karta musu kivircuose skamba mano farze, kad 'as tau ne namu seimininke". Vis dazniau jauciu, kad jam butent to ir reikia :'( Kai labai susipykstam,dazniausiai del to, kad net vyriski darbai yra prisikiriami man, o jis pastoviai teisinasi tuo, kad uzdirba pinigus(nors mano sunkiai uzdirbtu pinigu dalis papildo seimos finansus kas menesi), tai as nebedarau nieko, tik rupinuosi vaikais. Bet tai trunka duok die  viena diena, nes tada jis atlieka koki darbeli, kuris jau seniai prasesi atliekamas ir as atsileidziu, ir toliau sau gaminu, skalbiu ir.t.t.Su siaubu galvoju, kas bus kai po metu nebegausiu pasalpos ir reiks ieskotis darbo.taigi jis mane uzpjaus, garbes zodis.
Sakot nesiaukoti? Jei as staiga pareiksciau, kad "zinai brangusis, pavargau, na nemegstu, nenoriu gaminti, nespeju viena su dviem vaikais" tai gi butu karas :-/
Atsakyti
Ant bulvių mūsų šeima gyvena jau savaitę(dukra valgo pas mano tėvus ir darželyje, o mažiui aš gaminu, kaip ir priklauso). Aš jam pasakiau, kad ne tarnaitė esu, tai jis pats kepa bulves ir dar man pasiūlo. ;D ;D ;DKiek ilgai tai tęsis dar nežinau, neatlėgo dar mano širdelė.
Atsakyti
Mazulka  [smiley=beer.gif] o as siandien pabudusi radau puodeli kavos kad tik uzsiplikinti reiketu ;D tiesa as nezinau, gal jis cia sau daresi ir pamirso

ai ir as kartais pamaloninu kuo nors, padarau ka nors, va sestadieni pav. koldunus is pakelio wink.gif, tai patenkintas buvo ;D

sakau reikia kartais vienas kitam kazka malonaus padaryti.

Mute o kas butu, na pabambetu, gal tada vertinti pradetu tavo darba ir be to alkanas gi nesedetu wink.gif
Atsakyti
Mazulka  [smiley=beer.gif] o as siandien pabudusi radau puodeli kavos kad tik uzsiplikinti reiketu ;D tiesa as nezinau, gal jis cia sau daresi ir pamirso

ai ir as kartais pamaloninu kuo nors, padarau ka nors, va sestadieni pav. koldunus is pakelio wink.gif, tai patenkintas buvo ;D

Na maniškis kavą, tai kiekvieną rytą ruošia, nors ir valgyti negaminau. Ai, velniai nematę, paruošiu aš šiandien vakarienę, nes jau bulvės per gerklę lenda ir kambarius sutvarkysiu, lai pamato kokią gerą žmoną(nors retkarčiais)turi. ;D
Atsakyti
Na as vakar su juo pakalbejau, paklausiau , kas bus, kai pradesiu dirbti. tai jis sake, kad tada ieskosim kazkokios iseities, o sian pats kavos pasidare ir su dukryte pabuvo, leido man issimaudyti ;D Gal as per daug viska sureiksminu, tiesiog buna momentai, kai tikrai per sunku vienai visa buiti nesti ir norisi, kad nereiketu kas kart priminti, jog ir mazyte smulki pagalba duoda stimula toliau rupintis be  prievartos ar jausmo, kad esi auka smile.gif.
Atsakyti
Mute saunu, neviskas prarasta reiskia ;D Sekmes
tiesiog reikia daugiau su tais "isnaudotojais" sneketi ir aiskinti situacija, gal is kokio desimto arba simtojo karto supras, tada bus ramybe ;D
Atsakyti
Vaje,kaip noreciau ishmokt skaniai pagamint maista-palepinciau bernuzeli savo [smiley=daemon.gif] o tai vien pusfabrikaciais mintam [smiley=1.gif] [smiley=1.gif] [smiley=1.gif] fe kaip nesveika...
Atsakyti
Man kazkaip skaitant jusu pasisakymus krito i akis, kad beveik visos valgio gamintojos sako "aij, kai tingiu valgyt daryt, tai verdam koldunus is pakelio". O tai cia kaip suprasti: koldunai saldyti yra labai blogas tinginiu maistas, ar kaip? Ta prasme jus koldunus siaip valgot tik namie darytus?  :smile.gif  :P
Atsakyti
As niekada nelendu prie zuvu,guliaso,kugeliu ir bulviu-cia vyro problemos ir dziaugsmai.

;D lygiai kaip as niekada netrinu mesos ar zuvies prieskoniais, nes VISADA nusudau  :'( nu nemoku pataikyti tiek, kad butu gerai. O vyras labai skaniai moka itrinti. Dar grynai vyro patiekalas yra kugelis, plovas, malunininko kepsnys. O vyras mokosi is manes kaip skaniai iskepti bulves ir miltinius blynus  ;)
Atsakyti
tiesa pasakius, koldunus mes butent ir darome namie biggrin.gif
o koldunai is pakelio - skonio reikalas,mums jie tiesiog neskanus,ir tiek.
Atsakyti
Man kazkaip skaitant jusu pasisakymus krito i akis, kad beveik visos valgio gamintojos sako "aij, kai tingiu valgyt daryt, tai verdam koldunus is pakelio". O tai cia kaip suprasti: koldunai saldyti yra labai blogas tinginiu maistas, ar kaip? Ta prasme jus koldunus siaip valgot tik namie darytus?  :smile.gif  tongue.gif

Man kaip ir debesuotai pirktiniai koldūnai paprasčiausiai neskanūs. Buvau vienus aptikus, su vištiena be konservantų, mielai su vyru valgydavom, bet dingo iš prekybos  :( O kitokių po paragavimo daugiau neprisiverčiu nuryt :-X Tai kai pagauna noras užvalgyt koldūnų, tai gaminamės patys su įvairiausiai įdarais  [smiley=vo.gif]
Atsakyti
ne jus ka rimtai namie koldunus darote? Kazkada seniai seniai darydavau, bet gi sitiek laiko atima ohmy.gif nu ne geriau jau nusipirksiu, dabar gi tokiu visokiu yra.
Atsakyti