Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(Jamaika @ 2003 11 23, 02:05)
Kaip kazkas kraupsta, kad galima valgyti pusfabrikacius ir koldunus is pakeliu, taip as kraupstu, kad visa tai galima daryti namuose  ohmy.gif  ;D  Mes net visokius kepsniukus perkam iskeptus ir tik pasisildom  tongue.gif

Čia, manau nemažai lemia finansinė padėtis. namie ruošti maistą yra pigiau. aišku, kartais ir mes nusiperkam pusfabrikačių, bet ne per dažnai. vyras mėgsta naminį maistą. aš gaminti nemėgstu, bet per du metus baigiu persilaužti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2003 11 23, 02:05)
Kaip kazkas kraupsta, kad galima valgyti pusfabrikacius ir koldunus is pakeliu, taip as kraupstu, kad visa tai galima daryti namuose  ohmy.gif  ;D  Mes net visokius kepsniukus perkam iskeptus ir tik pasisildom  tongue.gif

Abejoju, kad visą gyvenimą taip ir pirksi pusfabrikačius?Nejaugi visą gyvenimą valgysit šildytą maistą, o ir vaikms gal tuos pusfabrikačius duosit? Man atrodo, kad laikas pakoreguos daugelį dalykų, tame tarpe ir požiūrį į maisto gaminimą.
Atsakyti
Maniškis, kadangi šiuo metu gyvena ne Lietuvoje, tai prisivalgo tų pusfabrikačių ten iki soties ax.gif
Namuose, kuriuose būna labai retai nori naminio maistelio tongue.gif Tai aš ir darbuojuos išsijuosus. Ir pusryčiai, ir pietūs, ir vakarienė. Ir desertai keli aišku biggrin.gif
Atsakyti
Mes namie beveik viska gaminam. nemegstam sildyto maisto ir stengiuosi daryti vienam kartui. Perkam tik koldunus ir zuvies pirstelius (kai nei vienas labai laiko neturim).
Kad pigiai iseitu tai nezinau, nes esam labai isrankus.
Atsakyti
su vyru abudu pietaujam kavinese, o vakariene gaminu, kartais abudu gaminam...mums patinka namuose gamintas maistas! thumbup.gif
Atsakyti
pas mus situacija tai tokia,gal kokias 3 dienas savaiteje valgi gamina vaikinas,ktas gaminu as.
jei abu esam tikrai nusikale,pasidarom kanors greitesnio ir tiek.
esu pokolkas nusiteikusi pries ta nuomuone,kad moters vieta prie puodu.paprasciausiai ateis toks laikas,kai bus vaikelis ir turesi rupintis labiau puodais,kol to nera.net nezadu aukoti viso savo laiko maisto gaminimui ,manau tai turi buti musu abieju reikalas,o ne mano vienos,yra ir malonesniu uzsiemimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Megstu gaminti valgi, bet tik ne kasdien. Kita diena daznai sildomes kas liko nuo vakar. Ir dar perkam koldunus ir zuvies pirstelius tongue.gif
Atsakyti
Labai mėgstu gaminti, tai manau su pietų gaminimu ateity problemų nebus. Bet labai kvailas toks kai kurių žmonių požiūris, kad moteris privalo ruošti tris karštus kasdien ir dar vyrui patarnauti blink.gif Pusfabrikačių neatsisakau, bet jais mintu tik tada kai laiko visai nėra ar tingiu gamintis 4u.gif
Atsakyti
Gaminu vyrui kiekviena diena ir man tai patinka. tongue.gif Savaitgaliais rytais ir jis mane palepina, atnesa pusricius i lova. thumbup.gif O jai nera noro maista gaminti tai nuvaziuojam i koki restoraneli ir pavalgome. isties man labai patinka gaminti ir nuostabu juk vyra pradziuginti kokiu skaniu patiekalu.
Atsakyti
Ruošiu pietus kiekvieną dieną jau daug metų ir tikiuosi išgirsti-"žinai ,brangioji, pabodo man tas tavo naminis maistas..."Deja...
Atsakyti
negaminu tikrai kiekviena diena..nemegstu to darbo schmoll.gif moku ir galiu pagaminti viska,bet kaip nemegstu sukiotis virtuveje,man pietus padaryti uztenka 40 minuciu mirksiukas.gif staigiai uzdedi bulves,kotletus i keptuve,daug salotu ir vsio...o siaip gaminam abu wub.gif arba vaziuojam kur nors skaniai pavalgyti,kur nors i "zvejo sodyba" smile.gif
o va lazanija daryti galiu nors ir kiekviena diena,bet tik laiko nera taip jau..o ir noro reikia biggrin.gif

musu seimoj maisto gaminimas neturi reiksmes..nei mes pykstames del to nei geriau sutariam..yra valgom,daromes,nera,nenorim-vaziuojam kitur rolleyes.gif
Atsakyti
Pusrycius ir kavos tai kiekviena diena vyras padaro ir i lova atnesa, o visa kita tai as darau. Kiekviena diena gaminu ir pietus ir vakariene, nezinau kazkaip net nemastau, kad galetu buti kitaip. Vyras labai nemegsta kaviniu maisto, o jau parduotuviniu pusfabrikaciu is tolo kratosi, tikrai nevalgytu- nebent labai labai reiketu...As tai namie net koldunus pati darausi, blynelius ivairius prikepu ir t.t. Nors as ir dirbu, ir mokausi, ir vaika auginu, ir galimybes turiu pastoviai bare valgyti, bet kazkaip labai viska puikiai suspeju...
Atsakyti