Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Aš irgi darau ::)visai nedaug laiko užima. Turiu tokią formą, kur lakštą tešlos uždedi, įdarą paskirstai, lakštą ant viršaus, tada gerai pakočioji ir iškrenta gatavi, tiesiog vienodi, kaip "fabrikiniai" koldūnai..ir jų gaunasi daug iš karto..man patinka namie daryti koldūnai, tai aš juos kartais ir pasidarau. dažniau darau virtinukus su bulvių įdaru, nes man tai kultinis patiekalas iš vaikystės..Aš pvz. išvis nepripažįstu jokios palengvinančios buitinės technikos..pas mane viskas primityvu, nes man greičiau ir lengviau savomis rankomis malti, tarkuoti nei naudotis butine technika ir iš jos po to krapštyti likučius, plauti begales detalių..Taigi turiu visus agregatus, bet kaip esu atėjusi iš tarybinių laikų taip ir tebesu..Vieninteliu kuo naudojuosi, tai mikseriu, nes man baisiai trukdo tuo kotu su susukta spyruokle dukra naudotis..pati nori plakti ;D
Atsakyti
si vakara baisiai skania vakariene ruosiu  :smile.gif sedziu ir seiliojuos  ;D
Atsakyti
Kaip kazkas kraupsta, kad galima valgyti pusfabrikacius ir koldunus is pakeliu, taip as kraupstu, kad visa tai galima daryti namuose  :o  ;D  Mes net visokius kepsniukus perkam iskeptus ir tik pasisildom  :P
Atsakyti
Na aš tai taip pat beveik nedarau savajam valgyt.  :), vienu metu, ypač po gimdymo tai vien dešreles valgė  :( , bet jis ant manes visai nepyksta, taip pripratinau ir viskas [smiley=daemon.gif]
Atsakyti
Kaip kazkas kraupsta, kad galima valgyti pusfabrikacius ir koldunus is pakeliu, taip as kraupstu, kad visa tai galima daryti namuose  ohmy.gif  ;D  Mes net visokius kepsniukus perkam iskeptus ir tik pasisildom  tongue.gif

as kai zinau, kad man tie kepsniukai zymiai skanesni gaunas, tai sirdis neleidzia pirkti  ;D bet kartais sugriesiju  ;)
Atsakyti
Kaip kazkas kraupsta, kad galima valgyti pusfabrikacius ir koldunus is pakeliu, taip as kraupstu, kad visa tai galima daryti namuose  ohmy.gif  ;D

va va ir as ta pati galvoju, na gal nevisai kraupstu, nevisai tas zodis, greiciau stebiuosi.  Jamaika supranti gal patinka zmonems daryti visa tai namuose  ;) Kai paskutini karta dariau koldunus tiesa tai buvo kolektyvinis darbas (as +vyras) terliojomes gal kokia valanda, jei ne daugiau kol padarem, o suvalgem per karta, po to dar nuo tu miltu virtuve valyt reikejo ohmy.gif tai paskui nusprendem, kad laikas mum brangesnis uz galimybe valgyti savo padarytus, dabar parduotuveje perkam wink.gif
Atsakyti

tai paskui nusprendem, kad laikas mum brangesnis uz galimybe valgyti savo padarytus, dabar parduotuveje perkam wink.gif

aukso zodziai   [smiley=000091.gif]
Atsakyti
tame ir esme,kad su maistu terliotis mum patinka...toks savotiskas laisvalaikio praleidimo budas.
Atsakyti
Man patinka gaminti valgi, bet jei vyras grizta velai, tai padarau tik vakariene (jei nebunu pavargus ir turiu noro mirksiukas.gif )
Atsakyti
Dazniausiai ruosiu maista namie. Pietus darausi is vakaro, t.y. vakare pasiruosiu maisto rytojui. nes man nieko nera baisiau kaip grizus namo ruosti maista. O ir vyras darbo metu uzsukes namo visada gali pasisildyti "rimta maista" tongue.gif
Bet mano saldytuve visada yra ir pusfabrikaciu. Megstu juos. Nors lietiniu blyneliu niekada nepirksiu, nes pati juos darau is saldau tongue.gif Gaunasi puikiai. ax.gif
Atsakyti
Aš namuose beveik iš viso negaminu, na nebent savaitgaliais pusryčius padarau. Nesu jokia kulinarė ir juo labiau nesiruošiu vyrui gaminti pietų, kai ir taip turiu ką veikti ir dar mano vyras namo pietų niekada negrįžta, nes jo darbas labai toli nuo namų ir jis mieliau pavalgo kokiame restorane.
Pas mus namuose vyras gryžęs iš darbo kievieną dieną pagamina vakarienę. O kad jūs žinotumėte, kaip jis skaniai gamina bigsmile.gif wub.gif cool.gif .
Atsakyti
Aš mielai gaminu mirksiukas.gif Ir vyrui bei sau visada į darbą pietus idedu, pas abu darbuose yra virtuvėlės pietavimui darbuotojams, pagaminu maistą iš vakaro, kad užtektų vakarienei ir rytojaus pietums ax.gif Tiesa dabar jau nebedirbu, dekretinėse, tai dar lengviau man tą maistą pagaminti blush2.gif Kartais kai tyngiu, tai pusfabrikačių pavartoju... O iki apsigyvenimo su vyru beveik niekada negaminau, va kai ėmiau šeimyninį gyvenimą gyventi, tai kažkaip natūraliai atėjo noras ir poreikis šeimą pamaitinti, abu su vyru mėgstam skaniai pavalgyti mirksiukas.gif Gaminti teko mokintis, vis skambindavau tai mamai, tai tetai patarimų, bet po kelių mėnesių išmokau greitai ir baisiai skaniai prasisukti thumbup.gif Beja vyras kai turi laiko, irgi gamina, ir labai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norima: 28 lapkričio 2005 - 21:13