Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

Mažos krūtinės privalumas: nereikia nešti didelio svorio, neįsirėžia liemenėlė į pečius, gali lengvai ir netrukdomai bėgti link atvažiuojančio autobuso, lengviau sportuoti, žymiai mažiau nukarsta po gimdymo, gali vaikščioti visai be liemenėlės, didesnis pasirinkimas gražių liemenėlių, nebijai ko nors sužaloti (kaip Ferari), gali nuoga degintis ir visur vienodai įdegsi, šokinėjant per daug nesikilnoja ir nereik jos prilaikyti, mažiau reikia stangrinančių kremų, tam sutaupai daugiau pinigų, gali masažuotis ir pati viena ir labai nepavargsi ir daug kitų privalumų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 18:57)
Mažos krūtinės privalumas: nereikia nešti didelio svorio, neįsirėžia liemenėlė į pečius, gali lengvai ir netrukdomai bėgti link atvažiuojančio autobuso, lengviau sportuoti, žymiai mažiau nukarsta po gimdymo, gali vaikščioti visai be liemenėlės, didesnis pasirinkimas gražių liemenėlių, nebijai ko nors sužaloti (kaip Ferari), gali nuoga degintis ir visur vienodai įdegsi, šokinėjant per daug nesikilnoja ir nereik jos prilaikyti, mažiau reikia stangrinančių kremų, tam sutaupai daugiau pinigų, gali masažuotis ir pati viena ir labai nepavargsi ir daug kitų privalumų  biggrin.gif

O seip man ir labai grazu wub.gif wub.gif Nors maniske man dabar nepatinka...Bet tikiuosi kai priaugsiu truputeli svorio susitvarkys ir krutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 18:57)
Mažos krūtinės privalumas: nereikia nešti didelio svorio, neįsirėžia liemenėlė į pečius, gali lengvai ir netrukdomai bėgti link atvažiuojančio autobuso, lengviau sportuoti, žymiai mažiau nukarsta po gimdymo, gali vaikščioti visai be liemenėlės, didesnis pasirinkimas gražių liemenėlių, nebijai ko nors sužaloti (kaip Ferari), gali nuoga degintis ir visur vienodai įdegsi, šokinėjant per daug nesikilnoja ir nereik jos prilaikyti, mažiau reikia stangrinančių kremų, tam sutaupai daugiau pinigų, gali masažuotis ir pati viena ir labai nepavargsi ir daug kitų privalumų  biggrin.gif

Auksiniai zodziai biggrin.gif Iskart nuotaika pakilo thumbup.gif Tik vat del liemeneliu pasirinkimo nelabai sutikciau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 21, 17:39)
Auksiniai zodziai  biggrin.gif Iskart nuotaika pakilo  thumbup.gif Tik vat del liemeneliu pasirinkimo nelabai sutikciau.. unsure.gif

O man tai juokingiasia buna, jej tarkim turguje ieskaisi kokios liemeneles tai is karto siulo tokias paralonines..nu tokius "burbulus", kurios visai net neprilaiko mazos krutines lotuliukas.gif Ir kvailai labai atrodo doh.gif
As dazniausiai tokias pusiau pakietintas perku. thumbup.gif thumbup.gif Ir tikrai randu graziu..Nes pvz. visai tokios medziagines man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 21, 18:27)
O man tai juokingiasia buna, jej tarkim turguje ieskaisi kokios liemeneles tai is karto siulo tokias paralonines..nu tokius "burbulus", kurios visai net neprilaiko mazos krutines lotuliukas.gif Ir kvailai labai atrodo  doh.gif
As dazniausiai tokias pusiau pakietintas perku. thumbup.gif  thumbup.gif Ir tikrai randu graziu..Nes pvz. visai tokios medziagines man nepatinka schmoll.gif

hihihi.gif As turguj retai randu dailiu liemeneliu sau, na pakietintu ir tarkim su idekliuku krutines padidinimui g.gif Reiks gal atidziau pasidairyt kai kada nors nuvyksiu. Tavo Vilte krutine turbut didesne ir dailesne nei mano, todel uztenka tik pusiau pakietintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 22, 08:24)
hihihi.gif As turguj retai randu dailiu liemeneliu sau, na pakietintu ir tarkim su idekliuku krutines padidinimui g.gif Reiks gal atidziau pasidairyt kai kada nors nuvyksiu. Tavo Vilte krutine turbut didesne ir dailesne nei mano, todel uztenka tik pusiau pakietintu  blush2.gif

Nu nremaciau taviskes, bet man mano krutine dabar labai maza tongue.gif Po visu maitinimu sumazejo ir liko tokia kaip paauglysteje smile.gif
Na seip pas mane kokie 83cm.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 22, 09:04)
Nu nremaciau taviskes, bet man mano krutine dabar labai maza tongue.gif Po visu maitinimu sumazejo ir liko tokia kaip paauglysteje smile.gif
Na seip pas mane kokie 83cm.

Mano krutine apie 80cm doh.gif doh.gif doh.gif Tikrai kaip paaugle. Na reiks dar paieskot dailesniu liemeneliu blush2.gif
Atsakyti
Oij, mergytės, kaip aš pavydžiu toms, kurių Liemenėlės dydis koks B ax.gif
Kai aš nešioju 75D+ taij pravalas visiškas. Gražių nėra, krūtinę reikia prižiūrėti tikriausia n kartų labiau. Pradedu apie sumažinimo operaciją galvot doh.gif:
Atsakyti
tai vat buvau nusipirkus ta Avono krutines stangrinamaji krema, tepiau tepiau ir nieko... o dar numeciau pora kg tai krutine dar labaiu sumazejo,susitrauke, tai is vis susinervinau. Bet pries savaite nuvariau ir nusipirkau paprasta pigu maitinamaji krema. Juo tepu 2kartus ir gan gausiai, tai krutine kiek pagrazejo.
Atsakyti
NEZINAU AR CIA PSICHOLOGINIS NUSITEIKIMAS, BET MAN AVONO KREMAS LABAI GERAS...KRUTINE STANGRESNE PASIDARE, NET TRUPUTI DIDESNE lotuliukas.gif (NA CIA MAN GAL TIK TAIP ATRODO)...TEPUOSI DU KARTUS PER DIENA, JAU KOKI MENESI
Atsakyti
Aš taip pat tepu įvairiais stangrinančiais kremais, kartą savaitėj pamaitinu vitaminais, retkarčiais pamasažuoju ir....darbe jau vyrai atkreipė dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
Tai gi papaskokit kaip tepat: sukamaisiais judesiais ar bile kaip ?
Iš viršaus į apačią ar atvirkščiai ?
Nuo centro i šonus ar atvirkščiai ?
Man atrodo, kad dar ir tepimo būdas turi įtakos.
Jau turiu Estee Lauder toning Bust serum, nekantrauju išbandyt ir nežinau kaip tept verysad.gif
Atsakyti