Mažos krūtinės privalumas: nereikia nešti didelio svorio, neįsirėžia liemenėlė į pečius, gali lengvai ir netrukdomai bėgti link atvažiuojančio autobuso, lengviau sportuoti, žymiai mažiau nukarsta po gimdymo, gali vaikščioti visai be liemenėlės, didesnis pasirinkimas gražių liemenėlių, nebijai ko nors sužaloti (kaip Ferari), gali nuoga degintis ir visur vienodai įdegsi, šokinėjant per daug nesikilnoja ir nereik jos prilaikyti, mažiau reikia stangrinančių kremų, tam sutaupai daugiau pinigų, gali masažuotis ir pati viena ir labai nepavargsi ir daug kitų privalumų
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 18:57)
Mažos krūtinės privalumas: nereikia nešti didelio svorio, neįsirėžia liemenėlė į pečius, gali lengvai ir netrukdomai bėgti link atvažiuojančio autobuso, lengviau sportuoti, žymiai mažiau nukarsta po gimdymo, gali vaikščioti visai be liemenėlės, didesnis pasirinkimas gražių liemenėlių, nebijai ko nors sužaloti (kaip Ferari), gali nuoga degintis ir visur vienodai įdegsi, šokinėjant per daug nesikilnoja ir nereik jos prilaikyti, mažiau reikia stangrinančių kremų, tam sutaupai daugiau pinigų, gali masažuotis ir pati viena ir labai nepavargsi ir daug kitų privalumų 
O seip man ir labai grazu
QUOTE(Poli1 @ 2006 05 20, 18:57)
Auksiniai zodziai
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 21, 17:39)
Auksiniai zodziai
Iskart nuotaika pakilo
Tik vat del liemeneliu pasirinkimo nelabai sutikciau.. 
O man tai juokingiasia buna, jej tarkim turguje ieskaisi kokios liemeneles tai is karto siulo tokias paralonines..nu tokius "burbulus", kurios visai net neprilaiko mazos krutines
As dazniausiai tokias pusiau pakietintas perku.
QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 21, 18:27)
O man tai juokingiasia buna, jej tarkim turguje ieskaisi kokios liemeneles tai is karto siulo tokias paralonines..nu tokius "burbulus", kurios visai net neprilaiko mazos krutines
Ir kvailai labai atrodo
Ir tikrai randu graziu..Nes pvz. visai tokios medziagines man nepatinka 
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 22, 08:24)
Nu nremaciau taviskes, bet man mano krutine dabar labai maza
Na seip pas mane kokie 83cm.
QUOTE(VILTE20 @ 2006 05 22, 09:04)
Nu nremaciau taviskes, bet man mano krutine dabar labai maza
Po visu maitinimu sumazejo ir liko tokia kaip paauglysteje 
Mano krutine apie 80cm
tai vat buvau nusipirkus ta Avono krutines stangrinamaji krema, tepiau tepiau ir nieko... o dar numeciau pora kg tai krutine dar labaiu sumazejo,susitrauke, tai is vis susinervinau. Bet pries savaite nuvariau ir nusipirkau paprasta pigu maitinamaji krema. Juo tepu 2kartus ir gan gausiai, tai krutine kiek pagrazejo.
NEZINAU AR CIA PSICHOLOGINIS NUSITEIKIMAS, BET MAN AVONO KREMAS LABAI GERAS...KRUTINE STANGRESNE PASIDARE, NET TRUPUTI DIDESNE
(NA CIA MAN GAL TIK TAIP ATRODO)...TEPUOSI DU KARTUS PER DIENA, JAU KOKI MENESI
Aš taip pat tepu įvairiais stangrinančiais kremais, kartą savaitėj pamaitinu vitaminais, retkarčiais pamasažuoju ir....darbe jau vyrai atkreipė dėmesį
Tai gi papaskokit kaip tepat: sukamaisiais judesiais ar bile kaip ?
Iš viršaus į apačią ar atvirkščiai ?
Nuo centro i šonus ar atvirkščiai ?
Man atrodo, kad dar ir tepimo būdas turi įtakos.
Jau turiu Estee Lauder toning Bust serum, nekantrauju išbandyt ir nežinau kaip tept
Iš viršaus į apačią ar atvirkščiai ?
Nuo centro i šonus ar atvirkščiai ?
Man atrodo, kad dar ir tepimo būdas turi įtakos.
Jau turiu Estee Lauder toning Bust serum, nekantrauju išbandyt ir nežinau kaip tept