http://www.gatineau.lt/kosm_gat.htm
o as gal prikalbesiu vyra duoti pinigeliu sioms proceduroms -gal pades.............
sako, krutine kjaip uzsipildo -tuo man ir reikio, nes po 1,7 maitinimo -ir maza, ir vien oda.... va. gaila..............................................................................
as zinau viena naminy lb veiksminga receptuka krutinei puoseleti ji buna svelni lygi taip greit nesirauksleja
taigi reikia dvieju saukstu varskes sumaisyti su vienu saukstu pasildyto medumi ir vieno kiausinio tryniu. uzsitepti kokiu nors sepeteliu ar teptuku krutine ir palaikyti 30min ir viska nusiplauti kartoti kas savaite
rekomenduoju pati bandziau man lb patiko
QUOTE(skaudu @ 2006 08 21, 13:43)
as zinau viena naminy lb veiksminga receptuka krutinei puoseleti ji buna svelni lygi taip greit nesirauksleja
taigi reikia dvieju saukstu varskes sumaisyti su vienu saukstu pasildyto medumi ir vieno kiausinio tryniu. uzsitepti kokiu nors sepeteliu ar teptuku krutine ir palaikyti 30min ir viska nusiplauti kartoti kas savaite
rekomenduoju pati bandziau man lb patiko 
Manau veiksmingiau būtų suvalgyt
QUOTE(migliux @ 2006 08 22, 07:30)
Asmeniškai man natūralios kosmetikos priemonės niekam nepadėjo, todėl gal iš dalies ir pritariu migliux
Na prisiskaicius jusu, siandien nulekiau i Jaksto gatve ir nusipirkau kremuka Mirra. Ziuresim, ar bus bent koks poveikis.
O gal kas zinot, kur galima isigyti tas GUAM kaukes, minetas pirmoj zinutei? Ar ju jau visai nera pardavime?
O gal kas zinot, kur galima isigyti tas GUAM kaukes, minetas pirmoj zinutei? Ar ju jau visai nera pardavime?
Daryk specialius pratimus , nueik į kokį sporto klubą , tau ten pasakys kokius pratimus daryt.
Jo dar ir kontrastingas dušas odai labai gerai , o raumenims tai tie pratimai.
Ir liemenuko nepamiršti, net miegant (čia daugiau tom, kieno didelė). Skaičiau, kad ir ant pilvo per daug nemiegoti, kad neišsitampytų.
QUOTE(ner_ko @ 2006 10 15, 10:00)
Ir liemenuko nepamiršti, net miegant (čia daugiau tom, kieno didelė). Skaičiau, kad ir ant pilvo per daug nemiegoti, kad neišsitampytų. 
Pasak vieno gydytojos, geriau liemenuka kuo mažiau nešioti, nes raumenys, kurie prilaiko krūtinę "aptingsta" ir nebeatlieka savo darbo...