Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

Gal kas bandėte iš The body schop Body focus serijos kremą krūtinei stangrinti? Būtų įdomu atsiliepimai.
Atsakyti
http://www.high-care...page=paslauga05
Gal kas bendėte g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2008 11 14, 22:54)
na taip,as nesitikiu,kad jis mano krutine pakels taip,kaip po plast.operacijos smile.gif bet noretusi,kad nors oda taptu elastinga,stangri.. buvau uzejus i kristiana pasidometi del sio kanebo kremo,konsultante isvis nekaip nepakomentavo ji,o pradejo man siulyti geli krutinei "methode jeanne piaubert"(jei teisingai parasiau),atseit ji tooks superinis,kad ji perka ir grizta jo veliau vel ir vel.. biggrin.gif bet kaina..apie 420lt doh.gif tikrai nemazai.o apie kanebo ne zodzio,nesuprantu,ar ji reklamavo tiesiog ta "jeanne...",gal kas nors jau isbande ir sita?idomu suzinoti atsiliepimus.  na kaip bus,taip..visgi gal ir pabandysiu ta kanebo,dar neapsisprendziau ax.gif o is pigesniu galiu pasakyti,kurio neverta bandyti "bioterm bust up"-nulis rezultatu... doh.gif

Tas Methode ... ir mane buvo suviolojes, bet pabijojau pirkt, nes neradau jokiu atsiliepimu apie sios firmos priemones. Tai uzsisakyk ta kremuka, bus zymiai pigiau nei cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 11 14, 22:18)
Tas Methode ... ir mane buvo suviolojes, bet pabijojau pirkt, nes neradau jokiu atsiliepimu apie sios firmos priemones. Tai uzsisakyk ta kremuka, bus zymiai pigiau nei cia mirksiukas.gif

gal ir uzsakysiu smile.gif paskui pasidalinsiu ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 11 07, 15:25)
Kainą aš nusistatau doleriais, bet nemanau kad dėl to gali būti skirtumas. Dėl šalies tai nežinau, nieko nenustatinėjau  unsure.gif Gal kai registravausi nebent. Turiu 3 proc nulaidą ir dar plius 5 gavau, nes kažkokia akcija buvo, tai ir išėjo apie 210, gal kiek daugiau, gal 220 tiksliai neatsimenu  g.gif
Va tas dalykas nelabai įsivaizduoju kaip daromas  blink.gif  ir kaip nuo t gali oda stangresnė patapti  g.gif

dedate rankas tarp krutu ir sukat nuo vidurio link isores ratu abi krutis. Zinoma sukat nekrutis, tai daugiau raumens stangrinimas.......
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2008 11 15, 11:01)
gal ir uzsakysiu smile.gif  paskui pasidalinsiu ispudziais 4u.gif

Ok, butinai parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dela* @ 2008 11 14, 22:10)

teko,tačiau stebuklo nėra tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Krūtinė sustangrėja nuo šalto vandens procedūrų. Čia seniau mano išbandytas būdas, teks vėl imtis šios procedūros, tik labai jau nemėgstu šalto vandens g.gif
Atsakyti
sportas siuo atveju yra nepakeiciamas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Isabelle,2008 04 03, 17:31]

mergaites pasidalint nuomone apie siuos krutines kremus....
biotherm
user posted image

Si turejau,jokio poveikio!kaip parasyta,ji reikia naudoti viena menesi i metus ar i puse metu nepamenu,sunaudojau visa buteliuka per menesi,net oda nesustangrejo..nekoks jis man schmoll.gif
Atsakyti
merginos ar nei viena nesat bandzius PULLANA kremu krutinei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dela* @ 2008 11 14, 21:58)
Gal kas bandėte iš The body schop Body focus serijos kremą krūtinei stangrinti? Būtų įdomu atsiliepimai.

Aš dabar jį kaip tik naudoju. Visąlaik jį tepu iškarto po dušo, tai labai užkaitina. Poveikis yra, bet ne toks kokio norėčiau sad.gif
Atsakyti