Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

Ferarri, gal galetum tada rekomenduoti kokius krutinei stangrinti pratimukus galima buti atlikti namie. Pvz., ryte.
Si ryta pradejau kontrastiniu dusu krutinei. O kanebo kremukas efektyvus ? esi naudojus dar kokius kitus ?
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 05 12, 10:04)
Ferarri, gal galetum tada rekomenduoti kokius krutinei stangrinti pratimukus galima buti atlikti namie. Pvz., ryte.
Si ryta pradejau kontrastiniu dusu krutinei. O kanebo kremukas efektyvus ? esi naudojus dar kokius kitus ?

Pati jo nenaudojau, bet iš visų forumiečių supratau, kad pats efektyviausiais lyginant su kitais mirksiukas.gif
Papildyta:
Namų salygomis efektyvu daryti atsispaudimus (aš darau keliais atsirėmusi į grindis) ir kaip maldai sudėjus vienos į kitą rankų spaudimas. Jei užsiimi BF - "Deimantas".
Atsakyti
Nežinau kažkokių spec pratimų, darau tuos elementarius - kaip, ernesin, parašė. Kažkur sporto subforume turi būti pratimas krūtinės lastai stiprinti.
Kremų jokių anksčiau nebandžius, o šitas patiko. Man po dviejų vaikų maitinimo, krūtinė pasidarė ne tokia stangri. Kremas nepigus, bet labai skalsus ir naudojasi tikrai taupiai. Krūtinės jis man aišku nepakėlė, bet palyginimui - tas pats kaip paimtum drebučius ir po to jie sušalę pavirstų į želę biggrin.gif Tai panašus kremo poveikis ir krutinei smile.gif
Kadangi pati krūtinė raumenų neturi, reikia stiprinti krūtinę prilaikančius raumenis ir stangrinti odą - kaklo, nuo pečių iki krūtinės ir nuo alkūnių link pažastų.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 05 11, 10:53)
Reiklinga kasdienė priežiūra - mankšta, kontrastinis dušas ir žinoma spec. stangrinantis kremukas prie viso to būtų gerai  smile.gif

ir tai tikrai labai padeda, spec kremukas butinas thumbup.gif
Atsakyti
Kremuku yra visokiu - naudojau kanebo, visai nieko-patiko. Dabar turiu toki - Bust lift masazo kremas krutims. Jis stangrina ir kas svarbu mazina pigmentacija, nes po gimdymo kazkaip nemazai atsirado ir kas svarbu gali net su juo maitinti vaika - jokio alergeno nera thumbup.gif . Kvapas nuotabus mirksiukas.gif Vyrui labai patinka blush2.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių Florame stangrinamąjį biusto aliejų, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As irgi pries menesiuka sukau galva,kai sustangrinti krutine po nestumo ir zindymo....Sugalvojau tai padaryti vakuminio masazo pagalba...nors dar esu tik po keliu proceduru, bet rezultatas tikrai jauciasi thumbup.gif bent jau kol kas esu laaabai patenkinta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 08 06, 23:46)

As irgi pries menesiuka sukau galva,kai sustangrinti krutine po nestumo ir zindymo....Sugalvojau tai padaryti vakuminio masazo pagalba...nors dar esu tik po keliu proceduru, bet rezultatas tikrai jauciasi  thumbup.gif  bent jau kol kas esu laaabai patenkinta... ax.gif

Aga.... siuo metu vakuminis masazas ant bangos. Daugelyje salonu ji rekomenduoja. Bet neaisku ar jis tikrai veiksmingas ar cia tik bizni salonai daro? g.gif Be to dar ir nuo krutines dydzio priklauso rezultatas. Jei krutine maza tai manau gal kas ir iseitu, bet jei mazesne tai manau sunkiai... unsure.gif

O del to taip isgirto KANEBO kremuko.... Tai as jis saziningai sunaudojau. REZULTATO JOKIO verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 08 06, 23:02)
Aga.... siuo metu vakuminis masazas ant bangos. Daugelyje salonu ji rekomenduoja. Bet neaisku ar jis tikrai veiksmingas ar cia tik bizni salonai daro? g.gif  Be to dar ir nuo krutines dydzio priklauso rezultatas. Jei krutine maza tai manau gal kas ir iseitu, bet jei mazesne tai manau sunkiai... unsure.gif
O del to taip isgirto KANEBO kremuko.... Tai as jis saziningai sunaudojau. REZULTATO JOKIO verysad.gif

na nezinau...zinoma ir salonams reikia bizni daryti, bet vakuminis masazas man pasiteisino ir ne tik krutines stangrinimui...po gimdymo turejau striju siek tiek,ant pilvuko ir ant slaunu,bei paglebusia oda...Galvojau,kad tikrai niekas nepades,bet vakuminio masazo pagalba neliko nei zymes,kad kazkada turejau striju,o ir diaugiuosi stangresne oda...po proceduru praejo jau koks pusmetis tai strijos atgal "neislindo" ir oda vis tokia pati thumbup.gif ...zinoma karteli i 2 menesius einu sia procedura pakartoti + naudoju stangrinamaji kremuka.Vien del tokiu rezultatu ir sugalvojau taip pat pabandyti pastangrinti krutine,kol kas rezultatu esu patenkinta,nors dar liko 7 seansai smile.gif 4u.gif
taip kad patarciau isbandyti nors viena karta,nes ir po pirmos proceduros sioks toks pagerejimas matosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciusss: 07 rugpjūčio 2009 - 11:19
juraciusss, o kiek krūtinei reikia seansų ir kokia vieno seanso kaina? ax.gif
Jei ne paslaptis, tai kokią sumą palikai, kai vaikščiojai po gimdymo ir kokiame mieste? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 07, 12:42)
juraciusss, o kiek krūtinei reikia seansų ir kokia vieno seanso kaina? ax.gif
Jei ne paslaptis, tai kokią sumą palikai, kai vaikščiojai po gimdymo ir kokiame mieste?  mirksiukas.gif

krutinei sake galiu imt 7,bet pasirinkau 10 seansu...gaunas visi apie 650lt...aplikatoriai(tokie kauseliai ant krutines sudaro vakuma ir ja kelia) kaina 70+vakuminis masazas 40 lt...Tai aplikatoriu+masazus darausi 4 kartus,o kitus kartus tik aplikatorius....tai tokia suma ir gaunasi...
o po gimdymo palikau apie 1200lt, gavos apie 10 proceduru ir i jas iejo ne tik vakuminis pasazas ,bet ir 1 parafango terapija, 1 bandazas,kelios lipolizes ir keli drenaziniai batai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 08 07, 15:28)
krutinei sake galiu imt 7,bet pasirinkau 10 seansu...gaunas visi apie 650lt...aplikatoriai(tokie kauseliai ant krutines sudaro vakuma ir ja kelia) kaina 70+vakuminis masazas 40 lt...Tai aplikatoriu+masazus darausi 4 kartus,o kitus kartus tik aplikatorius....tai tokia suma ir gaunasi...
o po gimdymo palikau apie 1200lt, gavos apie 10 proceduru ir i jas iejo ne tik vakuminis pasazas ,bet ir 1 parafango terapija, 1 bandazas,kelios lipolizes ir keli drenaziniai batai....  smile.gif

Jei nepaslaptis koks krutines dydis? ax.gif Nes mano tai nemaza tai galvoju, kad gali nepadeti unsure.gif Domejausi tuo jau neviena kart, bet vis pinigu pagailiu ir rezultatais suabejoju.... unsure.gif
O del striju tai gal pas jus buvo ju laaaaaaaaaaaabai nedauk ir laaaaaabai nezymios? Juk sakoma, kad striju jau niekaip nepanaikinsi nebent su palst.operacija... g.gif
Atsakyti