QUOTE(Ferrari @ 2009 05 11, 14:47)
Na be sporto nieko nebus, bent kelis pratimus krūtinės ląstai reikėtų daryt.
Kremą naudoju Kanebo, va tokį
Kanebo Sensai Throat & Bust Lifting Effect Formula
Bet vien kremu stangrumo neatstatysi
o kur sitoki isigyti?

kokia jo kaina?
Papildyta:
QUOTE(juraciusss @ 2009 08 07, 12:17)
na nezinau...zinoma ir salonams reikia bizni daryti, bet vakuminis masazas man pasiteisino ir ne tik krutines stangrinimui...po gimdymo turejau striju siek tiek,ant pilvuko ir ant slaunu,bei paglebusia oda...Galvojau,kad tikrai niekas nepades,bet vakuminio masazo pagalba neliko nei zymes,kad kazkada turejau striju,o ir diaugiuosi stangresne oda...po proceduru praejo jau koks pusmetis tai strijos atgal "neislindo" ir oda vis tokia pati

...zinoma karteli i 2 menesius einu sia procedura pakartoti + naudoju stangrinamaji kremuka.Vien del tokiu rezultatu ir sugalvojau taip pat pabandyti pastangrinti krutine,kol kas rezultatu esu patenkinta,nors dar liko 7 seansai
taip kad patarciau isbandyti nors viena karta,nes ir po pirmos proceduros sioks toks pagerejimas matosi
kaip daro ta vaakumini masaza? ir mazdaug kokios kainos jo?
as kazkada bandziau,masaziste uztepusi masazini alieju su pompa virs valandos kojas masazavo,tai lyg ir nieko visai,eliulitas buvo sumazejas.dabar esu po gimdymo,ir taip noisi atsistatyti greiciau i buvusias formas

o labiausiai pergyvenu del pilvo ir krutines

tai dabar vis tepuosi garnie stangrinamuoju kremuku
Papildyta:
QUOTE(vduska @ 2008 07 25, 14:48)
Pirkau Sex shope Aistra, kainavo apie 200Lt
Paziurekit nuroda:
http://www.seksoreik...ompos/moterims/
tik teko ja truputi persidaryti, nes esu smulki ir abu indai kartu ant manes netelpa, tad naudoju po viena
bet tame puspalpi jis visai nebrangus,raso 100 lt

idomu,visai noreciau