Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

QUOTE(danguje @ 2009 12 17, 00:44)
aciu uz atsakyma.nes gundziausi ju koncentruotom kapsulem problematiskom kuno vietom.. ech ir nuolaida beveik 50 procentuku radau..
Papildyta:
paskaiciau visa temele ir pagalvojau,kad gal merginos pa
siekusios krutines pastangrejimo ar kazkokio efekto teigiamo be papildomu pastangu,tik su kremais, greiciausiai krutines dydis B,arba nelabai zymus pokyciai po maitinimo ar siaip i neigiam puse? ar tiesa? nes logiskai mastant- kiek turi stipru poveiki tureti kremas,kad akivaizdziai pageretu stangrumas D dydzio krutines? jei maitinant buvo EE ar daugiau.... liudnas reikalas . noreciau isgirst,kad kuri nors is gera efekta pasiekusiu turi D dydi. tada patikesiu,kad naudotas kremas turi poveiki. o siaip tikrai reik dar padirbet. vienas is pratimu krutinei- atsiklaupti ant keliu ,pasilenkt i prieki 90 laipsniu, atsiremt rankom.ir rankom slysti  i sonus placiai, pritraukt atgal,o po rankom pasideti kazka slidaus- labai jauciasi kaip dirba krutines ir ranku raumenukai.sekmes:)

Nemanau, kad nuo tokiu pratimu krutine pastangres schmoll.gif Krutyse tai nera raumenu. Na nebent krutine pirmo dydzio. O jei didesne tai tikrai nei kremai, nei jokie prisitraukimai nepades. Mano krutine maitinant abu kartus buvo nezmonisko dydzio (as pati labai smulki) isbandziau nemazai kremu ir pigesaniu ir net uz 300 lt., tepiausi labai saziningai ir nestumo metu ir veliau. Nepadejo niekas tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Naudojau AVON lisjona krutinei ir kaklo zonai stangrinti. Toks zalias buteliukas, 30 ml. Naudojau saziningai gal 4 menesius- nieko naujo unsure.gif Tik ta karta kai uzsiteptadavau oda suzvelnedavo, GAL ir kazkiek sustagredavo, bet tai trunka gal pora valandu.. :/
Atsakyti
as tai kremus naudojo tik odai pastangrinti, nes pries menesines krutine smarkiai padideja, o paskui sumazeja, oda pasidaro tokia glebi. netikiu, kad kremai gali krutis padidinti, arba jeigu nukare pakelti, bet pastangrinti kodel ne..isbandziau debora krema- putas krutinei pastangrinti. kai issitepi, bent jau kuri laika tikrai jaucias, kad oda pastangreja..dabar nusipirkau tos pacios linijos stangrinanti krema visam kunui
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 12 16, 23:13)
Nemanau, kad nuo tokiu pratimu krutine pastangres schmoll.gif Krutyse tai nera raumenu. Na nebent krutine pirmo dydzio. O jei didesne tai tikrai nei kremai, nei jokie prisitraukimai nepades. Mano krutine maitinant abu kartus buvo nezmonisko dydzio (as pati labai smulki) isbandziau nemazai kremu ir pigesaniu ir net uz 300 lt., tepiausi labai saziningai ir nestumo metu ir veliau. Nepadejo niekas tikrai schmoll.gif

Pratimai stiprinantys krutines raumenis prisideda irgi prie krutines grazesnio vaizdelio isvis. Pati patyriau. Lankau joga, tai ten yra ir tokie pratimai. Bet kai reiks, dar tepsiuos profesionaliu stangrinanciu kremu smile.gif
Atsakyti
Prisirinkau kremu pavadinimu reikes ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(portobella @ 2010 01 20, 15:03)
Prisirinkau kremu pavadinimu reikes ieskoti  ax.gif

Neblogas Phytrel kremas, lygtais Lieraco, nuo odos suglebimo, nes nestumo metu tepiausi, sake, net vaika galima su juo maitinti. is tikruju jokiu komplikaciju nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
mano pries nestuma krutine buvo super,netgi c,nestumo metu labai padidejo,kai maitinau isvis kaip balionai buvo doh.gif o kai nustojau,tai liko tusciavidure,tik skura,tai tokia nostalgija,sumazejo,nukaro. kokias geras priemones naudojote? nes jau visai praradau vilti. labai prasau padekite.
Atsakyti
Norejau paprasyti, gal kas zinote kur isigyti Collistar pakeliamaji krūtinės krema?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
as turiu pupa kur atseit didina, apvalina. nieko jis man nedidino. gerai kad pirkau su nuolaida
Atsakyti
sąžiningai perskaičiau ir supratau , jokie kremai dėja nepadės ....

gal kas BANDĖT? įdomų būtu išgirs nuomonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 12 17, 01:13)

doh.gif verysad.gif ti ką daryyyyyyt? o tai kodėl sportuojančioms sustangrėja krūtinė? ar aš čia nežinau kažko?.. nu blyn...puolu į neviltį tada visai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 08 balandžio 2010 - 14:09
QUOTE(Lera @ 2010 04 05, 22:51)
sąžiningai perskaičiau ir supratau , jokie kremai dėja nepadės ....

gal kas BANDĖT? įdomų būtu išgirs nuomonės  smile.gif

na kas nors pasisakykit biggrin.gif
Atsakyti