Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 12, 21:45)
daktaru su gera zadanciom mimikom sunku pamatyt, beje  biggrin.gif
o siaip tai, kai pasakys, kad yra blogai, tai tada sedek ir raudok. o kol nezinai, tai susiimk ir tikekis geriausio  smile.gif  isgerk arbatos ir eik miegot, negalvok apie tai kol nezinai apie ka galvot. ramiai!

Tai va kad nesimiega verysad.gif kažkokios nesamonės galvoje verda ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 12, 20:45)
daktaru su gera zadanciom mimikom sunku pamatyt, beje  biggrin.gif
o siaip tai, kai pasakys, kad yra blogai, tai tada sedek ir raudok. o kol nezinai, tai susiimk ir tikekis geriausio  smile.gif  isgerk arbatos ir eik miegot, negalvok apie tai kol nezinai apie ka galvot. ramiai!

Zinai, lengva kalbeti, kai su tuo jau esi susidurus. Kai as pirma kart suzinojau, kol laukiau biopsijos rezultatu, neradau sau vietos, verkiau vos ne kasdien, isterikavau. Neisivaizduoju, kaip MB su manim tokia galejo ta laika istverti. Todel as puikiai suprantu kiekviena, kuri su tuos susiduria.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 09 13, 02:09)
Zinai, lengva kalbeti, kai su tuo jau esi susidurus. Kai as pirma kart suzinojau, kol laukiau biopsijos rezultatu, neradau sau vietos, verkiau vos ne kasdien, isterikavau. Neisivaizduoju, kaip MB su manim tokia galejo ta laika istverti. Todel as puikiai suprantu kiekviena, kuri su tuos susiduria.

Taigi va ir aš taip jaučiuosi, atrodo sužinočiau kas ten yra tai arba ramiau būtu arba žinočiau kaip ir ką ten gydyt, o dabar tas nežinojimas ir tas laukimas kada į konsultaciją varo į neviltį, raudu apsisukus, užtinusiomis akimis vaikštau verysad.gif ir įsivaizduoju blogiausia kažkodėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 13, 09:05)
Taigi va ir aš taip jaučiuosi, atrodo sužinočiau kas ten yra tai arba ramiau būtu arba žinočiau kaip ir ką ten gydyt, o dabar tas nežinojimas ir tas laukimas kada į konsultaciją varo į neviltį, raudu apsisukus, užtinusiomis akimis vaikštau  verysad.gif ir įsivaizduoju blogiausia kažkodėl  doh.gif

Stiprybės 4u.gif Jei kas ir bus - tai reikia tikėtis kad tai tik pradžia. Verkimas, nervacija - tik blogiau daro. Aš kaip buvau nusiteikus kas bus, tas - netgi tada, kaip po operacijos, tik prabudus po narkozės, operavęs gydytojas pasakė - kad tai ką išėmiau - nepatiko, nepuoliau į paniką. Linkiu rasti savyje jėgų ir nenusiminti iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 09 13, 11:42)
Stiprybės 4u.gif Jei kas ir bus - tai reikia tikėtis kad tai tik pradžia. Verkimas, nervacija - tik blogiau daro. Aš kaip buvau nusiteikus kas bus, tas - netgi tada, kaip po operacijos, tik prabudus po narkozės, operavęs gydytojas pasakė - kad tai ką išėmiau - nepatiko, nepuoliau į paniką. Linkiu rasti savyje jėgų ir nenusiminti iš anksto  4u.gif

Taigi stengiuosi, ir vaikai žiūri kaip į beprotę sėdinčią kambaryje apsiašarojusią užtinusimis akimis doh.gif gryš vyras ir vėl jaučiu pulsiu į ašaras, kažkaip keistai jaučiuosi, reiks kažkaip išgyvent iki spalio 16, nes tą dieną važiuosiu konsultacijai, o tada jau matysis, kas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 13, 11:58)
Taigi stengiuosi, ir vaikai žiūri kaip į beprotę sėdinčią kambaryje apsiašarojusią užtinusimis akimis  doh.gif  gryš vyras ir vėl jaučiu pulsiu į ašaras, kažkaip keistai jaučiuosi, reiks kažkaip išgyvent iki spalio 16, nes tą dieną važiuosiu konsultacijai, o tada jau matysis, kas yra  g.gif

Ir per konsultaciją gali visko nepasakyti. Tikslus atsakymas tik po operacijos - atlikus patologijos centre tyrimą to darinio, kurį pašalins. Neverk, kai vyras grįš - jam irgi nelengva. Rask jėgų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 09 13, 12:09)
Ir per konsultaciją gali visko nepasakyti. Tikslus atsakymas tik po operacijos - atlikus patologijos centre tyrimą to darinio, kurį pašalins. Neverk, kai vyras grįš - jam irgi nelengva. Rask jėgų  4u.gif

o aš dar tikiuosi kad manęs neoperuos, kaip man sakė, mūsų daktarai, kad momografiją man padaryt turėtų, o tada jau bus matyt kas ten yra, nes mūsiškiai nelabai supranta, kad pas mane apsigyveno doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 09 13, 03:09)

tai ir blogai darei mirksiukas.gif suprantu nezinomybe zudo ir t.t. paciai ir del saves ir del kitu nekarta norejos sienom lipt, bet siaip ar taip tai visiskai nieko nepakeis. jau tas musu pesimizmas doh.gif

Jurgitele,
vienaip ar kitaip cia ne mirties nuosprendis, kas bebutu, ir reiks ta iveikt sunkiau ar lengviau. kadangi raudos tikrai negydo, o atvirksciai, tai gal reik susiimt ir pabandyt pakeist poziuri i problema. nera cia taip sunku, tik ,atrodo, zmones taip iprate del visko panikuot, jog nesivargina bandyt nebepanikuot smile.gif
stenkites nesinervuoti, kol nezinot kas yra. nes jei pasakys, kad menkniekis koks, tai manau labai gaila bus menesio kanciu ir savo, ir vyro, ir vaiku. vien del seimos- tvirtybes, jei del saves neiseina.

o siaip tai man padejo(cia kai del kitu panikavau) kai tik durnos mintys galvon lyst pradeda, kartoju-viskas bus gerai- kaip uzsukta ir nesiliauju, kol neapsiraminu, arba tiesiog neleidziu sau apie tai galvot ir iskart mintis kitur nukreipiu. taip pat gerai netureti laisvo laiko, kad nebutu kada sedet ir zliumbt. na, cia reik susirast kas paciam padeda geriausiai, tik reik bandyt ir stengtis. nes juk pasiduot asaroms yra lengviausia...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 12, 16:56)
Sveikos merginos, turiu ir aš tą guzelį  verysad.gif  šiandien padarė echoskopiją, bet nesupranta kas ten pas mane yra, tipo ne vandeninis guzelis, ne riebalinis ir ne cista, o kas neaišku  doh.gif  tai siunčia į Santariškes onkologinį mamografijai daryt ir onkologo-mamologo konsultacijai, dieve kaip aš bijau, akd nebūtu tai rimta,  doh.gif  rytoj skambinsiu užsiregistruosiu nes ten sakė eilės nežmoniškai ilgos. Įdomu kai daro momografiją ar ten skauda?  verysad.gif

Mamografija nėr maloni procedura verysad.gif krūtį suspaudžia iš apačios ir viršaus,kartais po ehoskopijos geriau matosi kas ten apsigyvene.Priklauso nuo to kur randasi tas guzelis.
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2007 09 13, 23:53)
Mamografija nėr maloni procedura  verysad.gif  krūtį suspaudžia iš apačios ir viršaus,kartais po ehoskopijos geriau matosi kas ten apsigyvene.Priklauso nuo to kur randasi tas guzelis.

Na pas mane tas guzelis randasi beveik prie pat pigmento kur aplink krūti g.gif tai va, kažin ka ir kaip ten man darys, kažkaip nemalonu ir ilgu laukt doh.gif
Atsakyti
Esu viena is nelaimeliu, aptikau ir as ta nelemta guzeli ir tik dabar pradesiu zygio kelius po poliklinikas.Norejau paklausti, gal kas tyretes Vilniuje, Grybo gt, diagnostikos centre.Ten kaina nemaza uz echoskopini tyrima, bet gal ten nera eiliu?Manau ten aparatura turetu buti geresne ir tyrimai atliekami tikslesni, na bent jau gydytoju elgesys turetu buti malonesnis, nei parastoj poliklinikoj.Pries kelis metus Santariskese teko gydytis skydliauke, tai nebenoriu apie sia vieta net prisiminti, jauciausi nusikaltusi vien del to, kad sutrikdziau gydytoju ,,brangu" laika, bet mano liga tuo metu neatrode man tokia baisi kaip dabartine, tai ir demesio nekreipiau, o siuo metu tikriausiai man prasidetu isterija nuo menkiausio gydytoju grubumo.Is baimes, kad galiu tureti vezi, visai pakriko nervai.
Atsakyti
As cia pas jus naujoke 4u.gif
Sakykit, mergaites, ar yra kas nors is jusu su krutu implantais? Pas mane atsirado guzelis, eisiu tikrintis.. Implantai toli grazu nera lengvinanti aplinkybe atliekant tyrimus schmoll.gif unsure.gif Gal kas nors turi patirties?
Gal kas galit apibudinti gydytoja Vida Petraitiene, man dave jos telefona gydytojas endokrinologas, kuris ta guziuka ir aptiko.
Atsakyti