Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Pries penkiolika metu mano mamai krutyje buvo rastas guzelis. Gydytojai, metu begyje, kol guzelis nesupiktybejo, liepe issioperuoti. Ar is dideles baimes, ar del to, kad nebuvo galimybiu, ji to guzelio neissioperavo, o ir pas gydytojus nustojo vaikscioti (dabar jau pati pripazista, kad tai buvo labai kvailas sprendimas). Visus tuos penkiolika metu ji del to jaudinosi, verkdavo naktimis, nes galvojo, kad jai vezys. Ir tik po tiek laiko ji pagaliau isdriso vel nueiti pasitikrinti. Gyditojai apziurejus paaiskejo, kad jokio guzelio nera. Tikriausiai jis buvo is riebaliniu lasteliu ir pats issivaiksciojo.

Stiprybes mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir aš prie jūsų jungiuosi. Visai netikėtai apčiuopiau krūty guzelį , bet tokį per keturis pirštus ir nelabai išsišokusi. Žodžiu jis krūties nedeformuoja. Dabar bliaunu, nes paniškai bijau vėžio, jis man visur vaidenasi. Gal žinot ar gali būti tokio dydžio linfmazgis. Man ištraukė dantį ir supūliavo, gal sakau nuo to. Bet toks didelis ir plokščias linfmazgis turbūt nebūna. Labai prašau pasidalinkit savo patirtim
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 09 18, 22:39)
Sveikos ir aš prie jūsų jungiuosi. Visai netikėtai apčiuopiau krūty guzelį , bet tokį per keturis pirštus ir nelabai išsišokusi. Žodžiu jis krūties nedeformuoja. Dabar bliaunu, nes paniškai bijau vėžio, jis man visur vaidenasi. Gal žinot ar gali būti tokio dydžio linfmazgis. Man ištraukė dantį ir supūliavo, gal sakau nuo to. Bet toks didelis ir plokščias linfmazgis turbūt nebūna. Labai prašau pasidalinkit savo patirtim

Limfmazgi labiau pazastyje ciuoptum, kazin ar tai limfmazgis g.gif Gal siaip sukietejimas, gal tau menesines arteja?
Nueik pas daktara, viskas bus aisku. Dabar, kol dar nieko nezinai, nesinervink, nurimk.. Negalvok apie jokius vezius, tikimybe, kad ten kazkas negero, juk tokia maza.. Gali pabandyt uzsiregistruot pas Tutku (www.onkovita.lt). Sekmes
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2007 09 18, 23:27)
Limfmazgi labiau pazastyje ciuoptum, kazin ar tai limfmazgis g.gif  Gal siaip sukietejimas, gal tau menesines arteja?
Nueik pas daktara, viskas bus aisku. Dabar, kol dar nieko nezinai, nesinervink, nurimk.. Negalvok apie jokius vezius, tikimybe, kad ten kazkas negero, juk tokia maza..  Gali pabandyt uzsiregistruot pas Tutku (www.onkovita.lt). Sekmes

Ačiū, kad atsiliepei. Jau žiūrėjau kut tas Tutkus. Gaila, kad Vilniui, o ne Kaune. Laukiu 9 valandos ir užsiregistruosiu Vaiko ir Motinos Klinikoj. Mėnesinės, kaip tik baigėsi. Gal ir pagalvočiau, kad tai dėl mėnesinių,bet toks dytis! Tas guzelis labai jau aiškiai apčiuopemas, kokių 5 cm. Anksčiau neskaudėdavo krūtų, bet prieš savaitę baigiau gert duphastoną. Į pabaigą tablečių prie krūtinės prisilies buvo neįmanoma. Negi tos tabletės guzą galėjo iššaukt. Gėriau 10 dienų.
Atsakyti
Butinai parasyk kaip tau sekes. Labai tikiuosi, kad ten nieko rimto. Laikykis 4u.gif
P.S. o nuo ko tie vaistai?
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2007 09 19, 11:44)
Butinai parasyk kaip tau sekes. Labai tikiuosi, kad ten nieko rimto. Laikykis 4u.gif
P.S. o nuo ko tie vaistai?

jie hormoniniai. kadangi daktarė liepė keist kontraceptikus prieš tai turėjau juos gert, kad mėnesines iššauktų, nes ciklas buvo susibalamūtines
Papildyta:
užsiregistravau, bet priims tik penktadienį. tai dar teks pasinervuot nemažai
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 09 19, 10:48)
jie hormoniniai. kadangi daktarė liepė keist kontraceptikus prieš tai turėjau juos gert, kad mėnesines iššauktų, nes ciklas buvo susibalamūtines
Papildyta:
užsiregistravau, bet priims tik penktadienį. tai dar teks pasinervuot nemažai

Tau gerai, kad jau penktadieni o man reik laukt iki spalio 16 ašarų kalnus išliejau, bet ne kiek negeriau doh.gif ir man vėžys vaidenasi, o ką daryt taip ir kankinuosi diena iš dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 19, 13:25)
Tau gerai, kad jau penktadieni o man reik laukt iki spalio 16 ašarų kalnus išliejau, bet ne kiek negeriau  doh.gif  ir man vėžys vaidenasi, o ką daryt taip ir kankinuosi diena iš dienos  verysad.gif

Nesikankink, eik į mokamą kabinetą. Aš pati sau pažadėjau, kad dėl motekiškų reikalų tyrimus darysiu tuik privačiai. Man apžiūra kainuos 80lt, bet jį galas. Prieš pora metų ėjau valdiškai, niekam nelinkėčiau to ką patyriau. Man buvo pasakyta, kad aš nėščia, 99 procentai, kad bus persileidimas ir vaisius vystosi nenormaliai. Sienom lipau nežinodama, ką daryt. Ryte pasidariau nėštumo testą, o jis neigiamas. Pagalvojau, kad nėštumo testais naudotis nemoku, visai atsilikus doh.gif . Nulėkiau į vaistionę. Kai vaistinėj paaiškino, kad viską gerai padariau su tuo testu ir diagnoze grįžau atgal į 2 Kauno ligoninę. Tai ten į mane kaip į durną žiūrėjo ir aiškino, kad su gresiančiu persileidimu turiu gultis į ligoninę ir , kad ehoskopijos tą savaitės dieną neatlika. Sakau čia gi ligoninė pakvieskit gydytoją ir tegul dar pažiūri. Tai šiaip ne taip pakvietė. Pasirodo ten jokio nėštumo nebuvo, tik kažkokie nedideli dariniai dėl kurių tik kontraceptinį žiedą liepė naudot. Tai po to karto aš linkus susimokėt.
Papildyta:
Iš to skubėjimo klaidų privėliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 09 19, 14:03)
Nesikankink, eik į mokamą kabinetą. Aš pati sau pažadėjau, kad dėl motekiškų reikalų tyrimus darysiu tuik privačiai. Man apžiūra kainuos 80lt, bet jį galas. Prieš pora metų ėjau valdiškai, niekam nelinkėčiau to ką patyriau. Man buvo pasakyta, kad aš nėščia, 99 procentai, kad bus persileidimas ir vaisius vystosi nenormaliai. Sienom lipau nežinodama, ką daryt. Ryte pasidariau nėštumo testą, o jis neigiamas. Pagalvojau, kad nėštumo testais naudotis nemoku, visai atsilikus doh.gif . Nulėkiau į vaistionę. Kai vaistinėj paaiškino, kad viską gerai padariau su tuo testu ir diagnoze grįžau atgal į 2 Kauno ligoninę. Tai ten į mane kaip į durną žiūrėjo ir aiškino, kad su gresiančiu persileidimu turiu gultis į ligoninę ir , kad ehoskopijos tą savaitės dieną neatlika. Sakau čia gi ligoninė pakvieskit gydytoją ir tegul dar pažiūri. Tai šiaip ne taip pakvietė. Pasirodo ten jokio nėštumo nebuvo, tik kažkokie nedideli dariniai dėl kurių tik kontraceptinį žiedą liepė naudot. Tai po to karto aš linkus susimokėt.
Papildyta:
Iš to skubėjimo klaidų privėliau blush2.gif

Na matai jums paprasčiau, kaip didmiestyje gyvenat, o aš kaip iš provinsijos, tai kur mane siunčia ten važiuoju, nei aš žinau kur tos privačios nei kuri iš jų geresnė, aišku, kai kalba eina apie sveikata, tai ir pinigų negaila, svarbu, kad tik viskas būtu gerai
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 19, 15:14)
Na matai jums paprasčiau, kaip didmiestyje gyvenat, o aš kaip iš provinsijos, tai kur mane siunčia ten važiuoju, nei aš žinau kur tos privačios nei kuri iš jų geresnė, aišku, kai kalba eina apie sveikata, tai ir pinigų negaila, svarbu, kad tik viskas būtu gerai

Parašyk kaip tau seksis ir jeigu turi galimybes važiuok į didmiestį jeigu nori galiu Motinos ir vaiko klinikos tel parašyt. Bent jau nereiks taip ilgai laukt.
Papildyta:
Nors tu pati gali pažiūrėt ir kainas ir visą kitą. Tik įvesk į google motina ir vaikas
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 09 19, 14:23)
Parašyk kaip tau seksis ir jeigu turi galimybes važiuok į didmiestį jeigu nori galiu Motinos ir vaiko klinikos tel parašyt. Bent jau nereiks taip ilgai laukt.
Papildyta:
Nors tu pati gali pažiūrėt ir kainas ir visą kitą. Tik įvesk į google motina ir vaikas

Ačiū pasiskaitinėsiu ta puslapiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 19, 15:38)
Ačiū pasiskaitinėsiu ta puslapiuką  thumbup.gif

O ar tau skauda tą guzelį kai paspaudai? Aš galvojau , kad man neskauda, bet kai vaikas netyčia užgavo tai net cyptelėjau verysad.gif
Atsakyti