QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 19, 13:25)
Tau gerai, kad jau penktadieni o man reik laukt iki spalio 16 ašarų kalnus išliejau, bet ne kiek negeriau

ir man vėžys vaidenasi, o ką daryt taip ir kankinuosi diena iš dienos
Nesikankink, eik į mokamą kabinetą. Aš pati sau pažadėjau, kad dėl motekiškų reikalų tyrimus darysiu tuik privačiai. Man apžiūra kainuos 80lt, bet jį galas. Prieš pora metų ėjau valdiškai, niekam nelinkėčiau to ką patyriau. Man buvo pasakyta, kad aš nėščia, 99 procentai, kad bus persileidimas ir vaisius vystosi nenormaliai. Sienom lipau nežinodama, ką daryt. Ryte pasidariau nėštumo testą, o jis neigiamas. Pagalvojau, kad nėštumo testais naudotis nemoku, visai atsilikus

. Nulėkiau į vaistionę. Kai vaistinėj paaiškino, kad viską gerai padariau su tuo testu ir diagnoze grįžau atgal į 2 Kauno ligoninę. Tai ten į mane kaip į durną žiūrėjo ir aiškino, kad su gresiančiu persileidimu turiu gultis į ligoninę ir , kad ehoskopijos tą savaitės dieną neatlika. Sakau čia gi ligoninė pakvieskit gydytoją ir tegul dar pažiūri. Tai šiaip ne taip pakvietė. Pasirodo ten jokio nėštumo nebuvo, tik kažkokie nedideli dariniai dėl kurių tik kontraceptinį žiedą liepė naudot. Tai po to karto aš linkus susimokėt.
Papildyta:
Iš to skubėjimo klaidų privėliau