QUOTE(albinute @ 2011 01 04, 20:03)
As manau, kad psichologas gal nepastebejo, ar as pati neatsiveriau, bet buvo kazkas praleista, todel ir many veriasi didele tustuma...
...: suprantu kaip jautiesi.
Manau, kad neatsiveriame iskart, reikia ne vieno menesio, kad pradetum isleisti viska, net manau, kad pradzioje pats dar nesupranti, kiek skauda, kur skauda... o laikui begant ta tustuma labiau skaudins, jei nesikalbi, as pati pastaciau tokia didele stora siena nuo visu, iki siol tos sienos nenugriaunu, gal kur koks tarpelis atsirado, gal plonesne tapo, nes jau isgirstu kas uz jos man sakoma, bet iki galo ne, saugau ta sielvarta ir gailiuosi, nes man paciai jis kenkia. Apskritai, vengiau iki siol apie tai kalbeti, ypac su artimaisiais, nenoriu, kad jie mane matyti tokia silpna gal, jei taip galima pavadinti, nenoriu, kad zinotu, bet nenoriu, kad ir jie kentetu, mastytu, ko jiems nereikia mastyti, nenoriu, nes jie vel ziuri su gailesciu ir nesupranta arba mazai suranta ta skausma, nes supranta tik tas, kuris tai isgyveno, o kiti gali tik isivaizduoti. Tai didelis zingsnis, nes pradejau apie tai kalbeti, gal ir siena nugriausiu kada nors... o visam tam prireike daugiau nei 20 metu...
Tai, kad mus sieja skausmas, nera labai saunu, bet pasirinkimo neturime ir geriau, suvestos tokio jausmo viena diena iseisime is to ir busime siejamos kitokiu, sviesesniu jausmu.