QUOTE(nelita @ 2011 01 19, 07:33)
paskaičiau jūsų mintis ir radau labai daug bendro, maniau kad tik man vienai taip baisu ir mane tik vieną drasko šie jausmai. mamos netekau 2009 02 18 02.30 val. dėkoju Dievui kad ji mirė ne ant mano rankų, nes būčiau mirus kartu su ja... aš save gydžiau įvairiai. rašiau jai laiškus. važinėjau nuolat į kapus, nesvarbu, kad sniego iki kelių ir šąla -10, kasiau sniegą nuo jos kapo. degiau žvakes taip kad ji negeso ištisus metus, nevyto gėlės, kurias nuolat merkiau ir keičiau. kartais ėjau į bažnyčią. verkiau balsu kaip vaikas, viena, nes nebuvo kam išsiverkti. sapnavau ir niekaip nenorėjau pabusti. mačiau ją tik besišypsančią ir tylinčią, nesakė man nei žodelio. ko tik nedariau, net raminamuosius gėriau. bet... mažai kas padeda. sako turi praeit laiko. nei velnio. tas laikas mažai ką gydo. gal reik tiesiog surasti žmonių su panašiu skausmu ir kalbėti. nes tas neturėjimas su kuo kalbėti labiausiai smukdo ir neleidžia gyti. tik išsiliejimas gali padėti. norėčiau kuo daugiau rasti panašaus likimo sielų. padėkime viena kitai gyti...
As taip pat nezinau ka daryti kad butu lengviau, praejo metai su puse... bet laikas beveik negydo. todel nutariau paieskoti zmoniu , zinqanciu ka reiskia tas skausmas.. jau igryso aplinkiniu "uzuojautos " , zodziai "laikykis, toks gyvenimas" , "suprantu tave, bet nk nepadarysi, uzuojauta" ir t.t... Ir visa tai skamba taip banaliai... ir matosi kad niekas nesupranta ka jauciu, nes jie turi mamas.... Nesupranta ka reiskia gailetis kad neparodei mamai kaip ja myli, kad kartais isvarydavai ja is kambario, kad elgeisi netinkamai, kad galejai daug ka daryti kitaip bet nedarai.... Ir jie nezino ka reiskia laikyti mama uz rankos kai ji mirsta....
Papildyta:
QUOTE(Paix @ 2011 02 05, 15:23)
Vakar palaidojau Mamą...
Nuoširdžiai tikiu, kad jai geriau, nei paskutinėmis savaitėmis su visais tais aparatais reanimacijoje... Tačiau kaip nyku širdy... Kaip norėčiau dar paliesti jos rankeles, sušildyti...
Ir nesvarbu kada netenkam mamos, juk Mama neturi amžiaus, nes tai MAMA...
Užjaučiu visas, kurias mamos bepakalbina ir bepaglosto tik sapnuose... Jos visos iš ten, iš aukšybių mus saugo ir globoja... Aš tuo tikiu...
Uzuojauta..Kokie grazus paskutiniai zodziai.... ""Jos visos iš ten, iš aukšybių mus saugo ir globoja... Aš tuo tikiu..."" tikrai, taip norisi tuo tiketi, as ir stengiuosi tiketi... pries kelias dienas, kai sapnavau mama, norejau paklausti ar yra ten kazkas, bet nespejau... O jei tikrai butu, man butu lengviau