Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos mirtis. Kaip tai išgyventi?

QUOTE(nelita @ 2011 02 18, 11:40)
reikia laiko išsigedėti. bet tas ne vienodai trunka. vienai ilgiau kitai trumpiau. jei turi su kuo išsikalbėti, tas praeis greičiau o jei ne, sunkiau ir ilgiau. nes viską, kas slegia slepi savyje. gaila man tik dėl to laiko, kurio mes nepraleidome drauge. liko begalės klausimų, neišsikalbėtų dalykų  cray.gif  cray.gif  cray.gif

4u.gif
Mes be proto gerai sutarėm, bendravom puikiai, dauguma pavydėjo, net labai,kad aš taip sutariu su MAMA wub.gif
o dabar man taip JOS trūksta, kad nemoku niekam apsakyti ir niekas nesupranta, Viską, ką daro ar teta, ar anyta, aš lyginu su MAMA,nes ji buvo tokia tik VIENINTELĖ wub.gif Be proto darbšti, tvarkinga, mylėjo gyvenimą.
Nuvažiavau šeštadienį į tuos namus, kur vėjau švilpia, ir sienos tuščios, atrodo, sėdi lovoj, tuoj ateis, apkabins wub.gif
TO NIEKADA NEBUS verysad.gif Niekaip nesuvokiu to.O aplinkiniams atrodo, kad jei aš nežliumbiu, tai turbūt jau viską pamiršau...
Didžiausias visų rūpestis, kur ir kaip, kam parduosim ar dar kitaip išeikvosim tėvų turtą 4u.gif
Atsakyti
mažiau galvokit apie kitus ir nesirūpinkit, ką jie galvoja 4u.gif
Mamų niekas nepakeis, tai tiesa. Niekas ir niekada. Bet jų meilę mes galime dalinti kitiems: savo vaikams, vyrui, kitiems artimiesiems ir giminėms, draugams. Ir galime būti panašios į savo nuostabias mamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 02 18, 11:51)

TO NIEKADA NEBUS verysad.gif Niekaip nesuvokiu to.O aplinkiniams atrodo, kad jei aš nežliumbiu, tai turbūt jau viską pamiršau...
Didžiausias visų rūpestis, kur ir kaip, kam parduosim ar dar kitaip išeikvosim tėvų turtą 4u.gif

o man viena senukė pasakė, kad tu nepakankamai gerbi ir myli mamą, nes nešiojai gedulo. juodų rūbų. taip aš jų nenešiojau, bet širdį skausmas drasko iki šios dienos. šiandien kaip tik DU METAI, KAIP JI IŠĖJO...
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 18, 15:41)
Ir galime būti panašios į savo nuostabias mamas  ax.gif

Bandau taip daryti, galvoju, va mama darytų taip, arba taip, bet kartais taip širdis plyšta, taip JOS trūksta, kad atrodo,kad greičiau tik pas JĄ, nors gyventi yra tikrai dėl ko..

QUOTE(nelita @ 2011 02 18, 17:43)
o man viena senukė pasakė, kad tu nepakankamai gerbi ir myli mamą, nes nešiojai gedulo. juodų rūbų. taip aš jų nenešiojau, bet širdį skausmas drasko iki šios dienos. šiandien kaip tik DU METAI, KAIP JI IŠĖJO...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2011 02 18, 17:43)

console.gif sunki diena tau.
O senutes išklausyti reikia, bet klausyti nebūtina. Jiems kitaip atrodo. Aš irgi nenšiojau juodų rūbų, nes žinojau, ką apoe tai mano mano mama.
Atsakyti
labuka.seniai bebuvau cia, bet gera,kad temute gyvuoja ir esam visos cia, atrodo,kad musu buveine tokia silta,nes tik mes suprantam viena kita. As vis paskaitau apie jus visas mielosios, apie jusu isgyvenimus,mintis...
Man ir prasidejo liudesiukas, vis labiau truksta mamos, kai atsirado dukryte atrodo tik ji butu pati paciausia mociute, isivaizduoju kaip ja myletu ir globotu, kaip as ja galeciau palikt tik mamytei savo pasaugot. Bet va viskas kitaip, viska tuiru daryti pati,aisku norisi laisvo laiko sau, bet kita vertus mes su mazaja esam labai labai artimos ir man kasdiena taip gera ja tureti,glausti,myleti.
siandien atsiguliau ir galvoju, kokia as buvau paaugle salta mamai, neidavau su ja pasivaiksciot kai ji noredavo ir dar daug dalyku noreciau pakeisti,kodel mano protas atejo tik po 10 metu ka biggrin.gif aisku mes su mama buvom be galo artimos, as paveldejau jos pomegius skaityti knygas, ir kitus pomegius.myliu as kur ji bebutu...nesapnuoju as jos,gal ir gerai turbut ji laiminga dabar ir laisva nuo zemisku rupesciu, uztai negryzta. wub.gif
myliu jus visas, apkabinu jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2011 02 18, 15:41)
mažiau galvokit apie kitus ir nesirūpinkit, ką jie galvoja  4u.gif
Mamų niekas nepakeis, tai tiesa. Niekas ir niekada. Bet jų meilę mes galime dalinti kitiems: savo vaikams, vyrui, kitiems artimiesiems ir giminėms, draugams. Ir galime būti panašios į savo nuostabias mamas   ax.gif

drinks_cheers.gif auksiniai zodziai gryda as ir taip manau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandora2006: 22 vasario 2011 - 22:02
turbut ji laiminga dabar ir laisva nuo zemisku rupesciu, uztai negryzta. wub.gif

o kaip aš to norėčiau, nes ji pakankamai prisikentėjo... norėčiau, kad jai butų gera taip kaip aš ją sapnuoju. matau su nuostabia šypsena, kurią retai mačiau čia unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2011 02 24, 17:12)
turbut ji laiminga dabar ir laisva nuo zemisku rupesciu, uztai negryzta.  wub.gif

o kaip aš to norėčiau, nes ji pakankamai prisikentėjo... norėčiau, kad jai butų gera taip kaip aš ją sapnuoju. matau su nuostabia šypsena, kurią retai mačiau čia  unsure.gif

manau ji tikrai laiminga ir laisva. 4u.gif
Atsakyti
console.gif

Man labai jos trūksta...Artėju prie to amžiaus, kai baigėsi jos normalus visavertis gyvenimas...tai baisu doh.gif .

Stiprybės visoms console.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šiandien grįžus iš darbo taip kaukiu kaip šuo visą dieną, net nebežinau kas daros, ar nėštumas, ar jausmai ir ašaros sukilo, kad nežinau ką ir bedaryti...Raminančių tabletė būtų ne pro šalį, bet , kad ir tos negaliu doh.gif
Atsakyti
merginosatradau šią temelę tik dabar, būtinai ją perskaitysiu visą.Bet kiek skaičiau toks jausmas kad mano mintis cituojate
Nebeturiu ir aš savo mamytės, jau treti metai eina verysad.gif viskas ji man buvo, ir geriausia draugė, ir sesuo kurios neturėjau, nuostabi močiutė, užtarėja ir paguoda.Labai jos ilgiuosi, laikas eina, žmonės sako kad skausmas atlėgsta, taip skausmas kitoks, bet širdį drąsko ilgesys, būna dienų kai jai noriu paskambinti ir paprasčiausiai išgirsti: nu mažute paplepam verysad.gif bet taip nebus.Niekas mano skausmo nesupranta ir nesupras.Sapnuoju ją dažnai, negaliu paleisti nes išprotėsiu man reikia jos.Bijau kad ateis tokia diena kai mane išveš į psichuškę, nes pratrūks tas pulinys, dabar atrodo aš rami, neverkiu ir nekrentu ant kapo, to ir nebuvo,bet viduj kraujuoja.Mamai buvo 53 -eji, užgęso per 3 mėn.buvo veikli, turėjo verslą, nuostabią sodybą.Mėgstamiausia jos daina
"močiutė mūsų jauna, su džinsais ji tekina"
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 02 25, 20:04)
dabar atrodo aš rami, neverkiu ir nekrentu ant kapo, to ir nebuvo,bet viduj kraujuoja.Mamai buvo 53 -eji, užgęso per 3 mėn.buvo veikli, turėjo verslą, nuostabią sodybą.Mėgstamiausia jos daina
"močiutė mūsų jauna, su džinsais ji tekina"

drinks_cheers.gif , lygiai taip pat jaučiuosi verysad.gif Mano Mamytė irgi 53 metų paliko mus, paskui po trijų mėnesių ir Tėvelis iškeliavo paskui Ją...Nesimiega nuo 6 ryto, atrodo reikia keltis, ruoštis ir važiuoti pas Tėvelių, tik nebėra kur....Nebent tik už 100 km ant kapų...
Atsakyti