QUOTE(jurvite @ 2008 04 18, 19:59)
Mes darom tokius suktinukus:
Mėsos vyniotinis: mėsos gabaliukus padaužyt muštuku, pabarstyt prieskoniais, tada ant jų išdėliot kepintus pievagrybius (galima juos pakeist kuo pagal skonį), tada dėti faršą, sumaišytą su prieskoniais. Visa tai susukti, aprišti ir virti ar kepti. Pagal norus, galima patroškinti su grietinėle, apibarstyt tarkuotu sūriu ir pan. gan nesudėtinga ir skanu
O čia žuvies vyniotinis. dar nemėgintas, bet žinaus tokį: Žuvį sumalti, įberti prieskonių. Ant lašišos filė uždėti ploną sluoksnį virtų ryžių, maišytų su majonezu. Tada dėti žuvies masę ir tada susukus kepti orkaitėje, galima troškinti apipylus grietinėle. Iškepus apibarstyti tarkuotu sūriu.
Mėsos vyniotinis: mėsos gabaliukus padaužyt muštuku, pabarstyt prieskoniais, tada ant jų išdėliot kepintus pievagrybius (galima juos pakeist kuo pagal skonį), tada dėti faršą, sumaišytą su prieskoniais. Visa tai susukti, aprišti ir virti ar kepti. Pagal norus, galima patroškinti su grietinėle, apibarstyt tarkuotu sūriu ir pan. gan nesudėtinga ir skanu

O čia žuvies vyniotinis. dar nemėgintas, bet žinaus tokį: Žuvį sumalti, įberti prieskonių. Ant lašišos filė uždėti ploną sluoksnį virtų ryžių, maišytų su majonezu. Tada dėti žuvies masę ir tada susukus kepti orkaitėje, galima troškinti apipylus grietinėle. Iškepus apibarstyti tarkuotu sūriu.
Su zuvim geras receptukas,reikes pabandyti


