Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

QUOTE(supa @ 2008 11 30, 12:11)
na skaičiau skaičiau ir visai nesupratau šios mamos požiūrio ir išvadų. Tiesą sakant, mano akimis visai nesąmones parašėt  4u.gif
prie ko čia gėda? nemalonu ir t.t. paprasčiausiai norisi kad vaikas to nedarytų, bet yra kaip yra, ne visi auga ramiais gerais ir paklusniais.  Mnao vaikinas irgi pilnas ožiukų, visokių, iš kurių ir juokas ima ir supranti kad tai jau negerai , ir supranti kad negerai kadtas juokas ima ...(na mes dar mažesni , tk metinukai). Vyresnėlė neturėjo nei pusė tiek ožiukų, tiesą pasakius visai jų neturėjo, o va sūnus- ožiukų puokštė tiesiog....ir svarbiausia, mano manymu, visa tai išaugama, aišku nereik visiškai abejingai į tai žiūrėt, reik auklėti ir t.t., bet tragedijos irgi nereik iš to daryt....maniškis pvz. mušasi, muša sesę, muša mamą, muša kitus. Ilgai mokinau kad tai negražu ir kad reikia mylu mylu daryt, o ne mušt, tai dabar jis suduoda ir skubina mylu mylu daryt, bet vistiek muša.... lotuliukas.gif

o dėl naktinių rėkimų, mums irgi jie buvo kokis 8 kartus gal, bet pabaigoj jau žinodavau- kol normaliai neišbudinsi, t.y. nesudegsi šviesų, neiškalbinsi, nešiosi ir t.t. tol ir klyks, o užklykdavo tokiu nesavu balsu, kad jau iš to balso suprasdavau kad tai "tas" klykimas ir klykdavo kol išbusdavo, o tai padarydavo labai sunkiai. Aplamai tas užklykima sbūdavo visada iki kokios 24 val., t.y. paryčiui neklykdavo, o tik vos kokią valandą įmigęs, kai kaip aš suprantu būna giliausias miegas. Jau ir diagnozių buvom nemalonių prisigalvoję, bet ačiū dievui jau kokį pora mėn. jų nebėra.... o kodėl rėkia- kas žino.....ką tie vaikiukai sapnuoja ir t.t. "Protingi" žmonės vis sako ko nori- nėštumas buvo nelengvas, t.y. viskas buvo OK tik baimių buvo daug, net vandenų tyrimą dariausi, tai juk sako vaikiuką irgi traumuoja....

labai aciu uz savo issakymus..kazkaip net ramiau pasidare, kad ne mano vienas toks. juokas sueme del musimu:) maniskis elgiasi lygiai taip pat doh.gif ir musa, paskui jau ateina mylu mylu padaro, ale atsipraso. bet apsisukes vel musasi..

nu daugiau bandysiu kaip reikiant pazadinti..nes tai tai dar tamsoj bandai nuraminti ir t.t...bet kad sakau nesileidzia nieko daromas, tik klykia dar labiau:( dar nosyte uzgulusi jam, gal sakau del to dar, nakti nebegali prakvepuot..nu zodziu praeis gal visa tai..labai tikiuosi..

Papildyta:
[quote=Jurgučiuks,2008 11 30, 17:51]
[quote=soleil,2008 11 27, 16:11]
sveikos mamytes,
o as jau ir nebezinau ka daryti su savo mazyliu..jam 2.3 metuku ir prabunda vos ne kiekviena nakti ir klykia. va sianakt irgi, kad prades rekti ant viso namo. ir svarbiausia, kad nedudoa nei prisiliesti. bandau glostyt, ramint. dar labiau spiegia ir stumia. bandau apklot, sakau gal susala nusiklojes (nors ir taip pastoviai keliuosi kelis sykius, kad uzkloti, nes nusispardo..), tai rekia dar labiau. ir sviesa uzdegu, ir bandau ant ranku paimt, nu zviegia ir viskas. ir nea sako, purto galvyte..tai taip pusvalandi koki prasikankinam, paskui jau ramesnis ramesnis darosi, ir uzmiega kaip ir..nuo dvieju metu pradejo eiti i darzeli, is pradziu galvojau gal del jo, vaikui stresas ir prabudineja. bet dabar jeu kelinta savaite graziai darzely atsisveikiname, jokiu riksmu, nieko.

Toks jausmas, kad apie mano vaika raso. Mano padauzels taip pat tai rekdavo iki apsivemimo, jokiu paglostymu nieko, klykdavo dar labiau, o tikslios priezasties as nesuzinojau, tik jau pasikartosiu su sviesa, kad ijungus maza lempute, mums viskas baigesi. Ir kame cia buvo priezastis nzn.

Kantrybes ir istvermes jums.

hmmm...nu reikia pamastyt del tos lemputes mazos g.gif aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
mano drauge turi tokio pat amziaus dukryte kaip ir mano sunus pirmagymis...tai kai jos dukrytei sukako metuki ir menuo ji eme viena nakti ir nebedave... as pagalvojua kad maniskis tikrai tiap nesugebes...bet juokais emiau ir taip pat nedaviau kita nakti savajam...ir ka jus manot...paknirke...bet nereke nieko...uzmigo ir nuo to karto nebereikejo man keltis...tiesiog tereikejo pabandyti...o as jau kaip tik lauskiausi antrojo...man jau budavo taip sunku nakti keltis eit virtuven ruost misini po to vel uzmigti.... tad labai dziaugiasi kad pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumele @ 2008 11 20, 17:11)
as irgi turiu sia problemele . musu pupai 1m7men as vis dar maitinu MP . neturiu ramybes nei nakti nei diena .noreciau pabaigti sia ,,sventa misija ,, , bet nesiseka.zinau ,kad butu gerai dingti keletui dienu is namu , bet neturiu tokios galimybes ...gal yra koks stebuklingas receptas ?

Aš irgi maitinau MP iki 1.5 mėn. Vis sakydavau, kad turbūt niekaip neatpratinsiu, bet dabar manau, kad čia buvo didesnė mano bėda nei vaiko. Atprato daug lengviau nei galvojau. Aišku kokią savaitėlę buvo daug ašarų, po to dar apie porą mėnesių vis pasitikslindavo ar tikrai neduosiu pieniuko, bet jau be ašarų ir viskas baigėsi, naktiniai valgymai irgi baigėsi kartu su MP nutraukimu. Dabar naktį negeriam nieko, nes iš buteliuko negėrėm nuo gimimo, o iš puodelio nenori naktį gert, tai ir apsieinam. Nusiteik griežtai, kad nebeduosi ir pamatysi pavyks viskas kuo puikiausiai. Jei man taip kas būtų sakęs prieš 4mėn. nebūčiau patikėjusi, bet patikėk, viskas yra paprasčiau nei atrodo.
QUOTE(Diana L-B @ 2008 11 28, 02:59)
O aš dar pati maitinu (vaikui 1 m. ir 10 mėn.), tai keliamės kokius 5-8 kartus per naktį, jau aš į zombį pavirtau...

Mums buvo tas pats, bet kai tik nebedaviau savo pienuko, ir atsikelia naktį daug rečiau, ir nebeverkia tik paduodu savo ranką, paglostinėju ir vėl užmiega.
Atsakyti
mano maziukui ka tik metukai suejo...jis atsikrauste i musu lova, nes naktimis eme verkti... o pas mus miega ramiau...bet va iltinukai apatinai dygsta, tai verkia sia savaitele... nieko praeis... o va kai pirmasis augo tai net greitaja kvietem biggrin.gif taip buvom abu su teciu isigande ko tas leliukas musu klykia... bet greitoji nevaziavo. liepe panesioti ir patrinti nugaryte ir dar visko padaryti... aisku kad jis nurimo ir jokios ten ligos nebuvo smile.gif dantukai dygo 4 kruminiai vienu metu .... doh.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes ax.gif dantukai dantukai didele beda su jeis as turiu 2vaikucius nepajutau kaip abiems dantukai isdygo kai ikndo man i pirsta tada ir pajutau biggrin.gif o dabar mazilis yra metuku ir 2menesiuku tai jau jauciasi kai iltiniai kalasi zirzia kai digsta verysad.gif
Atsakyti
Mes ir snekam ir juokiames, ir verkiam, praso net vidury nakties ijungti telika,su broliais barasi,bet tik pasakau aaaa pupyte,maza mergyte apsisuka ant kito sono ir toliau miega...o dabar gan daznai pradejo ateiti i musu lova,bet tik atsigule prie musu su teciu ir lapas...
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 11 13, 13:47)
Sveikutės,
mano dukrytei jau 1,9 mėn., tačiau naktimis vis dar reikalauja pienuko. MP nebemaitinu jau senai, geria paprastą karvės pieną. Būna retų išimčių, kai išmiega visą naktį, bet labai jau retai  g.gif Bandžiau naktį duoti ir vandenuko, ir sulčių - niekas nepadeda  schmoll.gif Reikalauja pienuko  doh.gif Pasidalinkite patirtimi kaip atpratinti, nes manau, kad tokio amžiaus vaikas, jau turėtų miegoti be maitinimo naktį.

sveika, patarimas paprastas - ramiu laikotarpiu, t.y. ne per dantu dygimo pika,ne per pilnati ir pan. - neduok naktimis gerti. Bus rekimo, protesto 2-3 naktis-tad apsisarvuok gelezine kantrybe -sekmes 4u.gif Mes atpratom po 3 "bado" naktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2008 12 15, 17:10)
sveika, patarimas paprastas - ramiu laikotarpiu, t.y. ne per dantu dygimo pika,ne per pilnati ir pan. -  neduok naktimis gerti. Bus rekimo, protesto 2-3 naktis-tad apsisarvuok gelezine kantrybe -sekmes  4u.gif Mes atpratom po 3 "bado" naktu  rolleyes.gif

Gal ir neblogas patarimas ,reiks pabandyt g.gif , nes vis viena karta pabunda ir kol nepaduodu pienuko, nenurimsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2008 12 15, 17:10)
sveika, patarimas paprastas - ramiu laikotarpiu, t.y. ne per dantu dygimo pika,ne per pilnati ir pan. -  neduok naktimis gerti. Bus rekimo, protesto 2-3 naktis-tad apsisarvuok gelezine kantrybe -sekmes  4u.gif Mes atpratom po 3 "bado" naktu  rolleyes.gif

Taigi pasinaudojau siuo patarimu (aciu 4u.gif ) ir jau antra naktele neduodu mazei nakti pienuko, ir zinokit nieko, vis paverkia, bet paglostau, duodu soskute ir miega toliau, tikiuosi greit pamirs ji tuos gerimus nakti ax.gif
Atsakyti
Oi,mums jau bus 2metai ir 3 menesiai-taciau dar valgom MP.Naktimis atsibunda taipogi doh.gif Nu,nezinau,kaip reikia atpratinti.Jei pasakau,kad neduosiu-tai klykia be perstojo,neimanoma namie nieko pasidaryti.Eina is paskos ir zyzia blink.gif Jei siulau ko nors atsigerti-tai isdauzia per rankas doh.gif
Atsakyti
sneka per miegus, ir kartais verkia. Anksciau ir nusijuokdavo. Va ir dabar miegodama pasake "mama atejo" nes buvau apsipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
mano panelei 1.7, bet niekaip neatpratinu, ir jau susitaikiau su tuo. Kiekviena nakti tarp 1- 3 val geria misinuka. Jei neduodu- asaros. Rekdyt negaliu, nes pas mus visi pensininkai gyvena. Jau ne karta replikavo, tipo vaikui valgyt neduoda. Tiek to, visas procesas 5 min tetrunka. Kentsiu. Tiesa, buna kad nesikelia, bet niekaip nepagaunu kodel.
Atsakyti