Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

sneka ir maniske, net eilerastukus kartais deklamuoja, tik sunku suprasti, ka jinai ten sako... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2008 12 17, 21:29)
Oi,mums jau bus 2metai ir 3 menesiai-taciau dar valgom MP.Naktimis atsibunda taipogi doh.gif Nu,nezinau,kaip reikia atpratinti.Jei pasakau,kad neduosiu-tai klykia be perstojo,neimanoma namie nieko pasidaryti.Eina is paskos ir zyzia blink.gif Jei siulau ko nors atsigerti-tai isdauzia per rankas doh.gif

As irgi maitinu savo dukryteč bet tik tai diena, ir tik tris kartus: ryte, pries pietu miega ir vakare einant miegot. Ji taip priprato kad kitu laiku net ir nepraso, zino kad vis tiek negaus. O nakti reikia tiesiog pakenteti kaokias tris naktis ir nebeduoti, panesioti paglostyti, pasneketi.
Atsakyti
Man atrodo, nebeduoti naktį valgyti - pats sveikiausias dalykas. Tikrai nenumirs iš bado... ax.gif Labai nesveika dantukams tas naktinis valgymas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2008 12 20, 15:25)
Man atrodo,  nebeduoti naktį valgyti - pats sveikiausias dalykas. Tikrai nenumirs iš bado... ax.gif Labai nesveika dantukams tas naktinis valgymas. doh.gif

pas vienus vaikiukus 'silpnesni' dantukai , o pas kitus 'stiprus ir sveiki', nemanau kad tai viena is prezasciu kuri 'gadina' dantukas... g.gif kiekvienam vaikiukui individuoliai.
Atsakyti
na mums irgi sunkiai sekesi, bandem ir sulciu duot, gere bet zinau kad pienas sveikiau nei sultys, tai pradejom arbatra siulyti, pries miega dar vis duodu pienuko, o paskui nakciai arbatos ipilu ir viskas pirma nakti arbatos isgere gal tris buteliukus o dabar net po puse neisgeria
Atsakyti
manoji beveik kiekviena nakti sneka.ir verkia,paskutiniu metu daznai,o verkia tol kol neisbudini gerai,tada atsigeria ir toliau miega.kai buvo mazdaug metuku laiko,tai labai sunku budavo nuramint,kai pradedavo verkt.ir ant ranku net nesileisdavo paimama,tiesiog klykdavo.tada daktare israse kazkokiu vaistu ir praejo.na o dabar po metu,jau nebe taip stipriai,pasiulai atsigert ir dazniausiai nurimsta...bet dabar daktare israse homeopatiniu vaistuku,pora lasiuku per diena...
Atsakyti
mano kai mazdaug metu laiko buvo irgi lygiai tas pats buvo,kad net paimt ant ranku nesileido.mums niaurologe israse vaikisko relanium,bet nuo jo veme dukryte,todel jos daktare israse silpnesniu vaistu "sedalia".tada kuriam laikui nusiraminoVat dabar 2,5metu vel prasidejo,tik kad daug silpniau,uztenka pasiulyt atsigert ar kitaip prabudint ir toliau miega.o kai priepoliai neuzeina,tai vistiek keliasi kiekviena nakti po kokius du kartus,praso gerti.o po to atsikelia ir prasos i toleta doh.gif ,taip gaunas kad kokius tris,keturis kartus keliames naktimis.
Atsakyti
nejau geresne iseitis,kad vaikas neisimiegos,verks,zirs visa nakti,negu duot atsiert pienuko,ir toliau sau ramiai miega g.gif ,mums 1,5 metuku,geriam nakti pienuka apie 3-4val.gult einam 22val,kartais anksciau,ir keliames 9-9.30val.jei neduodu pieno,nakti neklykia,bet zirzalioja,kniaukia per miegus,ryte buna piktas :blink:mes dar gersim pienuka,kol paciam neatsibos,as atsivirinu vakara eidama gult,suvinioju,o kai reikia gert buna praauses,paduodu,o isgeres numeta buteliuka i sona,as net nebesikeliu jo paimt,ir visi isimiegam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2008 12 15, 14:10)
sveika, patarimas paprastas - ramiu laikotarpiu, t.y. ne per dantu dygimo pika,ne per pilnati ir pan. -  neduok naktimis gerti. Bus rekimo, protesto 2-3 naktis-tad apsisarvuok gelezine kantrybe -sekmes  4u.gif Mes atpratom po 3 "bado" naktu  rolleyes.gif

ir mes su ta pacia problema! mano mergytei jau 1.6m ir geriam naktimis misinuka...labai noriu atpratinti, bet "pareks ir nustos" metodas mums neveikia...aisku 3 naktu is eiles nebandziau dar..nes jei nakti negauna pienelio isirekia taip kad net iki isterijos paskui! o jei neduodu pienelio tai dar ir pas save i lova nestis turiu! tai irgi nieko gero! o kelias labai ivairiai, viena karta 3 nakties, kita diena 6 ryto! jau dabar buan kartais kad ismiega visa nakti!

arbatele ar vandeni meta lauk! tai vat ir kankinames taip!

QUOTE(Vilmami @ 2008 12 19, 22:48)
mano panelei 1.7, bet niekaip neatpratinu, ir jau susitaikiau su tuo. Kiekviena nakti tarp 1- 3 val geria misinuka. Jei neduodu- asaros. Rekdyt negaliu, nes pas mus visi pensininkai gyvena. Jau ne karta replikavo, tipo vaikui valgyt neduoda. Tiek to, visas procesas 5 min tetrunka. Kentsiu. Tiesa, buna kad nesikelia, bet niekaip nepagaunu kodel.

na ka kiti sako ar mano nemanau kad turetu rupeti, juk pati zinai akd vaiko neskriaudi, o pensininkai tegu ziuri savo nosies!
Atsakyti
pas mus ta pati problema, tik mums ant nosies jau 2 metukai doh.gif doh.gif doh.gif keliasi paryciais 5-6 val. ir praso pieno arba sulciu, vanduo netinka, ko pasekoje atsirado ant 4 priekiniu dantuku buteliuko kariesas verysad.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1m ir 5men dar geria MP ir naktimis keliasi 1-3 kartus. Bandysiu atpratint.Perskaiciau jusu patarymus apsisarvuosiu kantrybe ir pirmyn. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, musu tai mergelka irgi megdavo nakty pavalgyt is pradziu manem gal is vakaro mazai pavalgo, nu bet lygtais ne. na tai tiesiog pradejom nebeduot viena kart kita ir atprato, kazkaip palyginus lengvai 4u.gif
Atsakyti