QUOTE(tryliktoji @ 2008 12 15, 14:10)
sveika, patarimas paprastas - ramiu laikotarpiu, t.y. ne per dantu dygimo pika,ne per pilnati ir pan. - neduok naktimis gerti. Bus rekimo, protesto 2-3 naktis-tad apsisarvuok gelezine kantrybe -sekmes

Mes atpratom po 3 "bado" naktu
ir mes su ta pacia problema! mano mergytei jau 1.6m ir geriam naktimis misinuka...labai noriu atpratinti, bet "pareks ir nustos" metodas mums neveikia...aisku 3 naktu is eiles nebandziau dar..nes jei nakti negauna pienelio isirekia taip kad net iki isterijos paskui! o jei neduodu pienelio tai dar ir pas save i lova nestis turiu! tai irgi nieko gero! o kelias labai ivairiai, viena karta 3 nakties, kita diena 6 ryto! jau dabar buan kartais kad ismiega visa nakti!
arbatele ar vandeni meta lauk! tai vat ir kankinames taip!
QUOTE(Vilmami @ 2008 12 19, 22:48)
mano panelei 1.7, bet niekaip neatpratinu, ir jau susitaikiau su tuo. Kiekviena nakti tarp 1- 3 val geria misinuka. Jei neduodu- asaros. Rekdyt negaliu, nes pas mus visi pensininkai gyvena. Jau ne karta replikavo, tipo vaikui valgyt neduoda. Tiek to, visas procesas 5 min tetrunka. Kentsiu. Tiesa, buna kad nesikelia, bet niekaip nepagaunu kodel.
na ka kiti sako ar mano nemanau kad turetu rupeti, juk pati zinai akd vaiko neskriaudi, o pensininkai tegu ziuri savo nosies!