Įkraunama...
Įkraunama...

Pabudimas naktimis

mano kleckui jau du metukai, bet jis vis dar naktį geria blush2.gif
tik mes jį jau atpratinom šiaip ne taip nuo pienelio nes labai nuo jo vemdavo paskutiniu metu doh.gif
o va nuo gėrimo neišeina atpratinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 14, 01:27)
Tiesiog neduokit ir viskas, jokių gudrybių nėra. Duokit vakare atsigerti, skysčių tikrai nepritrūks. Jei negeria vandens, vadinasi nėra ištroškusi.

drinks_cheers.gif .As taip dariau nuo 10men.Kai nakti nubusdavo,as ja uzmigdydavau.Mano tikslas buvo maitinti iki metu.Uztai ir pradejau mazinti savo pienuko gamyba ax.gif Maitinau metus ir 2sav.Paskui grizau i darba...
Atsakyti
Mes atpratinome taip: as isejau miegoti i kita kambari, o vyras liko su dukryte. Pirmas tris naktis labai verke, bet duodavo atsigerti mineralinio vandenuko ir supo supo supo (mes ja taip uzmigdydavom). Mums uzteko savaites, tada grizau atgal i lova biggrin.gif
Atsakyti
Taip, vis dazniau eme nakti pasakyti po viena kita zodeli, kuri ta diena vartojome, ar ka mate, labai daznai dienom as jo klausiu 'ka siandien matei?', tada jis vardina, tai dar nakti tas vardinimas pratesiamas kartais biggrin.gif
Atsakyti
As ir nezinau kaip atpratint nuo pieno gerimo nakti doh.gif Jei neduodu,tai tragedija,nei vandens,nei kito gerimo nepripazysta,ne gana to dar ir is buteliuko turi gert,puodukas netinka schmoll.gif Bandziau neduot,bet kas is to :tad visa nakti ant ranku miega,tik pabandau guldyt,o ji man ''pieno'' blink.gif Ir ka tokiu atveju daryt? g.gif
Atsakyti
mano mazej metai ir 3, nuo pat gimimo neismiegam visos nakties be prabudimu, , maza to kad uzmiega apie vidurnakti tai ir pariciais pradeda verkt ,nebenori miegot, o po poros valandu jau uzmiega ir iki vidurdienio, gal cia koks miego sutrikimas ar istykruju vaikams saonai neduoda ramiai miegot, todel ir prabunda g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
maze mano irgi prabunda,ne kiekviena nakty,bet pasitaiko,miega su sese kambary,tai ir sese pakelia.nezinau ar susapnuoja,ar kas, tik verkti pradeda ir prabunda,tai as nuraminu,paguldau ir uzmiega ramiai smile.gif
kartais prabunda kai blogai jauciaisi,ar bloga buna,tai tada jau abidvi tik paryciais uzmiegam unsure.gif
Atsakyti
Mes atsisakėme labai neseniai. Dukrytei 2 m. 4 mėn. Tiesiog paaiškinau, kad nesveika dantukams gerti pienuką išsivalius dantukus. To užteko.
Atsakyti
Mano dukryte ir nakti reikalauja pienuko. Na, gal ne kiekviena, bet karts nuo karto uzsimano. Kartais uztenka pasakyti,kad pienukas baigesi, kartais vandens paduodu ir nurimsta, o kartais ima saukti ir jau niekaip neapgausi. Del to gerimo tai as maziausiai suku galva, bet vat kaip tuos buteliukus is jos atimti? doh.gif Pienui ir vandeniui turim skirtingus ir nebandyk ipilti i puodeli su snapeliu - tada negeria ir saukia. g.gif
Atsakyti
ti va, kad geria tai ne problema, bet problema tie buteliukai
kaip nuo jų atpratinti?
Atsakyti
Pagaliau mes jau atsikratem sito iprocio thumbup.gif Gerdavo is puodelio su snapeliu.Bet as pradejau piena skiesti su virintu vandeniu ir vis didindavau vandens kieki,kol galiausiai perejom prie vandens thumbup.gif Kai pradejo gerti vandeni dar atsikele pora naktu ir pasibaige,dabar jau miega iki ryto thumbup.gif Ir dabar toks momentas,kad pieno negeria visai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo electra23: 08 sausio 2009 - 16:13
QUOTE(vilma_klp @ 2008 12 21, 14:56)
mano kai mazdaug metu laiko buvo irgi lygiai tas pats buvo,kad net paimt ant ranku nesileido.mums niaurologe israse vaikisko relanium,bet nuo jo veme dukryte,todel jos daktare israse silpnesniu vaistu "sedalia".tada kuriam laikui nusiraminoVat dabar 2,5metu vel prasidejo,tik kad daug silpniau,uztenka pasiulyt atsigert ar kitaip prabudint ir toliau miega.o kai priepoliai neuzeina,tai vistiek keliasi kiekviena nakti po kokius du kartus,praso gerti.o po to atsikelia ir prasos i toleta  doh.gif ,taip gaunas kad kokius tris,keturis kartus keliames naktimis.

mano dukryte lygiai taip, prabunda po daug daug kartu, lovytes krasta as nuemisu ir pristumus prie musu lovos, bet nakti akrtais ir to neuztenka, kad prisiglausciau, reikia imti i lova, MP pageria, o kol geria abi uzmiegam..jei prabundu - padedu atgal i lovyte, jei ne, taip ir miegam tryse..vargstam, ebt ka darysi.

o del "sedalijos" sirupo - mes jau puse buteliuko isgerem, bet man rodos jokio efekto..daktare primygtinai liepe valerijono tablete pries miega, bet man kazkaip nesinori g.gif

ir apskritai, dukryte labai jautrei miega, jei pietu miego jau i antra puse uzeini i kambari, maziausiais krepst - ji ir prabunda verysad.gif
Atsakyti