QUOTE(vilma_klp @ 2008 12 21, 14:56)
mano kai mazdaug metu laiko buvo irgi lygiai tas pats buvo,kad net paimt ant ranku nesileido.mums niaurologe israse vaikisko relanium,bet nuo jo veme dukryte,todel jos daktare israse silpnesniu vaistu "sedalia".tada kuriam laikui nusiraminoVat dabar 2,5metu vel prasidejo,tik kad daug silpniau,uztenka pasiulyt atsigert ar kitaip prabudint ir toliau miega.o kai priepoliai neuzeina,tai vistiek keliasi kiekviena nakti po kokius du kartus,praso gerti.o po to atsikelia ir prasos i toleta

,taip gaunas kad kokius tris,keturis kartus keliames naktimis.
mano dukryte lygiai taip, prabunda po daug daug kartu, lovytes krasta as nuemisu ir pristumus prie musu lovos, bet nakti akrtais ir to neuztenka, kad prisiglausciau, reikia imti i lova, MP pageria, o kol geria abi uzmiegam..jei prabundu - padedu atgal i lovyte, jei ne, taip ir miegam tryse..vargstam, ebt ka darysi.
o del "sedalijos" sirupo - mes jau puse buteliuko isgerem, bet man rodos jokio efekto..daktare primygtinai liepe valerijono tablete pries miega, bet man kazkaip nesinori
ir apskritai, dukryte labai jautrei miega, jei pietu miego jau i antra puse uzeini i kambari, maziausiais krepst - ji ir prabunda