Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

TEKO TOKIU, AKLU PASIMATYMU, ATLAIKYTI BENT 3 IR VISI PAVYKO...TIESA SAKANT NEBEIDAVO TU VAIKINU ATMUSTI....KEISTA, NES AS TOKIA RAGANA...
TAIP , KAD KIEKVIENAS aKLAS PASIMATYMAS - KAIP LOTERIJA, AS ISLOSIAU VISUS KARTUS...UZTAI TELELOTO NIEKADA NELAIMIU mad.gif sad.gif
Atsakyti
Turejau pirma ir paskutini pasimatyma (akla) savo gyvenime. Susitikome, bendravome, na is karto pamaciau, kad tas zmogus ne man bet draugu gali buti, nes jis idomus pasnekojas, tai tiesiai sviesiai jam pasakiau, kad is musu pora nebus. Maciau, kad vaikinas nusivyles, bet sutiko su mano salygom rolleyes.gif Susitikinejom ne daznai, bet kokius metus, galu gale isitikinau, kad tas zmogus paranojikas, isimylejo iki ausu, net nusizudyti grasino, skambindavi diena nakti, nedave ramybes absoliuciai, galu gale atsidure ligononeje per savo kvalystes. Na va viena karta skaudziai nudegiau, daugiau niekada nejau...
Is tiesu, is dalies pavydziu tom, kurios jaunysteje patyre teigiamu emociju is tokiu pasimatymu, man tiesiog nepasiseske dry.gif
Atsakyti
As buvau dviejuose akluose pasimatymuose. I viena atejus is karto uz kampo begau sleptis, kol "grazuolis" nepamate, nes jis irgi toks kampuotas buvo, kaip Herta rase. Gal tas pats? biggrin.gif

Kita karta tai ant neblogo tokio pataikiau, ir simpatiskas, ir protingas buvo, bet kazkaip nesilipde mums niekas... Tai ir nelipdem per jega.

O didziausias magnetas man tai yra toks vienas asmuo, su kuriuo virtualus santykiai kokius 5 metus tesesi, ir iki siol dar kartais pasitaso, bet taip nieko daugiau ir nepadarom... Ir nepadarysim, zinoma, nes jau visai kitaip gyvenimus susitvarkem. Bet kartais traukia tai nerealiai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE (Herta @ 2004 05 22, 22:50)
Man tai tie akli pasimatymai ne prie sirdies.Karta su tokiu vyruku skambinejomes,kol pakviete i pasimatyma.Telefonu visai nieko buvo,bet ka as zinau kas jis per vienas,Pakviete as sutikau ,bet neprizadejau.Sutarem vieta,atpazinimo zymes (tik savo pasakiau klaidingas).Taigi,nuejau i zvalgyba ir palaukiau.Atvaziavo tokia mafijoziska mazina,islipo is jos trys vyrukai tokie kampuoti,kazka pasnekejo ir vienas pasiliko toj sutartoj vietoj (kvietejas),o kiti netoliese vaiksciojo ir stebejo zmones.Blyn galvoju,neisiu,nes isisodins tie ambalai i masina ir tiutiu,tuo labiau,kad niekas apie ta pasimatyma nezinojo.Visi atrode panasus i nusikaltelius.Taigi,uzteko zvalgybinio pasimatymo ir gryzau namo.O jis paskambino ir buvo labai susinervines,kad as neatejau,net sauke ant manes,kad atseit kazkokia merguzele jo uz nosies nevedzios.Pasiunciau ji po velniu...vat ir atsiskleide "romantikas".Po to karto aklais pasimatymais netikiu...

thumbup.gif
man buvo taip su vienu ambalu,isedau i jo masina,jis iskarto nuveze i moteli mane blink.gif as pasakiau kad dabar sergu ir negaliu,tai jis man pasiule masinoje atlikti jam ta reikala oraliniu budu laugh.gif
atsisakiau..
pasakiau kad drauge stovejo uz kampo ir mate i kure masina isedau ir numeri uzsyrase rolleyes.gif jis susinervino,mane izgelbijo kad jam zmonyke paskambino(pampersu paprase vaikui nupyrkt) laugh.gif
ir izgaravo jo visas ambalizmas,zmona jo matyt "krykstadukra mafijos" laugh.gif nes as pasijuokiau is to skambucio(jis su ja kalbejo kaip angelelis,zemu balsu) laugh.gif
po to jis dar trys kart skambino man-atsisakiau,nereikia man tokiu mafuku laugh.gif
Atsakyti
karta buvau, nepatiko. Dabar noreciau vel, gal pasisektu
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 06 01, 14:58)

man buvo taip su vienu ambalu,isedau i jo masina,jis iskarto nuveze i moteli mane blink.gif as pasakiau kad dabar sergu ir negaliu,tai jis man pasiule masinoje atlikti jam ta reikala oraliniu budu laugh.gif
atsisakiau..
pasakiau kad drauge stovejo uz kampo ir mate i kure masina isedau ir numeri uzsyrase rolleyes.gif jis susinervino,mane izgelbijo kad jam zmonyke paskambino(pampersu paprase vaikui nupyrkt) laugh.gif
ir izgaravo jo visas ambalizmas,zmona jo matyt "krykstadukra mafijos" laugh.gif nes as pasijuokiau is to skambucio(jis su ja kalbejo kaip angelelis,zemu balsu) laugh.gif
po to jis dar trys kart skambino man-atsisakiau,nereikia man tokiu mafuku laugh.gif

nu ir pasiseke tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 06 01, 15:58)
thumbup.gif
atsisakiau..

Na,manyk,kad tau labai pasiseke .Mano vienai pazistamai panasioje situacijoje pasiseke gerokai maziau.
As tai siaip isvis vengiu i tokius pasimatymus vaiksciot, bandau pirma perkast ta persona nepasimacius,nors gali ir labai apsirikt rolleyes.gif . O jei jau einu,maziausiai du zmones zino,kur isejau,kur busiu,sutartu laiku paskambina.Visad susitinku kavineje,kur dirba mano pazistami barmenai,nors,aisku,labai komplikuotoj situacijos niekas nebepadetu g.gif: .
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 28, 09:42)
UZTAI TELELOTO NIEKADA NELAIMIU mad.gif sad.gif

Man tai irgi būtų fainiau, kad loterijoj pasisektų.. thumbup.gif wub.gif
Į tokius paimatymus viestiek nevaikštau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Rameda @ 2004 06 05, 16:41)
Į tokius paimatymus viestiek nevaikštau.. rolleyes.gif [/color]

Buvau per menesi keturiuose, du baigesi smileysex.gif , likusieji du teikia vilčių ateičiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 05, 18:30)
Buvau per menesi keturiuose, du baigesi smileysex.gif , likusieji du teikia vilčių ateičiai wub.gif

Nu tai pasakok, kaip pasiseke rolleyes.gif Gi idomu cool.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 05, 18:44)
Nu tai pasakok, kaip pasiseke (...)

o ką pasakot? negi aš dabar čia turiu išpažintį atlikt ?? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 05, 19:18)
o ką pasakot? negi aš dabar čia turiu išpažintį atlikt ?? laugh.gif

group.gif taip voveriuk,juk mes seima group.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti