Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 08, 12:44)
Didesne tikimybe, kad nieko gero nebus is aklo pasimatymo  doh.gif

ir aš taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalic: 08 kovo 2009 - 13:09
O man patinka tokie pasimatymai.O kokio jus gerio norite is to pasimatymo?Tikites kad isimylesite?Daugiu daugiausiai tik pasimylesite.Nors jeigu nueisite i kokia 50 pasimatymu, yra didele tikimybe kad ji (ta jums patinkanti), rasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumblas: 08 kovo 2009 - 13:19
QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 08, 12:44)
Didesne tikimybe, kad nieko gero nebus is aklo pasimatymo  doh.gif

Be abejo. Kaip ir didesnė tikimybė, kad iš 5 gatvėje, ar bare vizualiai sutiktų vyriškių nė vienas netaps jūsų vyru biggrin.gif
Bet kažkada kažkuris tampa.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 08 kovo 2009 - 18:35
Esu 1 kartą ėjus susitikti.Ir dar kartą paskuj susitikom.
Nenusivyliau, nors žiauriai bijojau biggrin.gif bet tarp mūsų nieko neįvyko,tiesiog smagiai laiką praleidom kartu smile.gif
Šiaip daugiau nebeičiau turbūt...wink.gif
Atsakyti
siaubas, net nupurto prisiminus savo pirmą ir vienintelį aklą pasimatymą doh.gif šiaip tokie nedomina, bet kartą vasarą labai nuobodžiavau, o internetu prisikabino kažkoks vaikinas, pabendravom ir pagalvojom kad visai įdomu būtų ir gyvai susitikt. Virtualiai man patiko su juo bendrauti, atrodė įdomus pašnekovas, atsiuntė foto, na tiesą sakant nesužavėjo, bet galvojau gal šiaip nefotogeniškas biggrin.gif

taigi iš to neturėjimo ką veikti ir susitikom biggrin.gif siaubeeeli... realybėj pasirodė dar baisesnis, kažkoks nesveikai drovus ir susijaudinęs, o ir šnekėt beveik nebuvo apie ką. Prasitąsėm gerą valandą, tada šiaip ne taip jo atsikračiau.

Baisiausia, kad jam labai patikau ir jis atkakliai veržėsi į dar vieną pasimatymą doh.gif o aš kadangi nesugebėjau tiesiai šviesiai išrėžt kad jis visiškai ne mano skonio, tai teko dar ilgai jam aiškint, kodėl nenoriu susitikt biggrin.gif
Atsakyti
buvau dviejuose, abukart per internetą "susipažinom". įspūdžio iš pirmo žvilgsnio nei vienas nei kitas nepaliko, gatvėj ir dėmesio neatkreipčiau

pirmasis tai išvis laužėsi, raudonavo, kalba nesirišo, atėjo su tokia raudona rože kaip iš smetoniškų laikų visas džentelmenas toks.. dar taikėsi pabučiuot į žandą.. doh.gif kažkaip net galvojau kad tik nieks nepagalvotų kad mes pora ir nepamatytų kokie pažįstami ir laikas bile greičiau praeitų,... nes labai jau kažkaip ne tokio tikėjausi smile.gif ir dar fotkę atsiuntęs buvo tai matyt kokią pagerintą ir pagražintą... nes prasilenkė su realybe.. doh.gif
bet ilgiau pabendravom, vieną antrą kartą susirašėm susitikom, ir iki šiol likom geri draugai.

o su kitu tai pasimatymu nepavadinsi, kažkaip "po prikolu" atvarė su gėlėm naktį nustebint matyt ar ką.. thumbup.gif ir va draugaujam jau daugiau kaip metus..
Atsakyti
Esu ir aš ėjus į aklą pasimatymą, senais laikais biggrin.gif Baimės buvo nemažai, neaišku kokį žmogų sutiksi, kokie jo susitikimo motyvai, charakteris. Daugiau tikrai neičiau, aš tada kažkaip kvailai jaučiausi. Susitikom picerijoj ir kai abu atsistojom, pamačiau, kad vaikinas gerokai žemesnis už mane lotuliukas.gif O šiaip aš labiau už susitikimus kažkur per draugų gimtadienius ir pan. Tada turi ilgesnį laiką stebėti žmogų, leistis į flirtą arba ne rolleyes.gif
Atsakyti
kazkada seniai teko ir man but keliuose akluose pasimatymuose. dabar nezinau ar besutikciau tokiai avantiurai labiausiai issimine keli atvejai :
1) sutarem susitikt prieinu o ten lbai neisvaizdus vaikinas, pirma mintis buvo kad tik niekas manes su juo nepamatytu (aisku buvau jauna) , pradejom kalbet o tada dar blogiau ,pervertino save. na pasakojo apie save labai gerai , o maste labai jau naiviai,dar nemazai prisimelavo, laukiau kokio zenklo kad galeciau pabegt,, pradejo lietus lynot atsistojau ir sakau " man jau reikia i namus sulys" lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o dieve jis pasisiule palydet, doh.gif begau prie pirmo daugiabucio , jis uz paskos ,pasakiau kad cia gyvenu ir nubegau lotuliukas.gif nuo to laiko jis man rasydavo sms "kad myli" ir pan .. naktimis skambindavo is vis kito nr ir tyledavo , o viena sekmadienio ryta 7val. ateita tetis i kambary ir sako , kad pas mane sveciu yra, nueinu prie duru o ten stovi jis... blink.gif vos nenugriuvau ta akimirka,pasakiau kad nenoriu jo daugiau matyt ir kad ruosiuosi vestuvems , tai tik tada po truputi aprimo doh.gif
2) Kitas kartas buvo labai nuobodu ir per kazkokia radijo stoty isgirdau labai grazu vaikino skelbima, toki paprasta bet kazkuo patrauke emiau ir parasiau , pabendravom pora dienu ir nutarem susitikt.. geriausiai prisimenu viena praze "Teta nupirko CD reikia baigt perklausyt ir dar kazkokia knyga perskaityt, tai rugpjuti jau galesiu pasitraukt is gyvenimo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kas svarbiausia kad nebuvo jis laaaabai jaunas , bet manau cia ir komentuot daugiau nereikia
3) karta gavau sms kad kazkokiam interneto saite mate mane ir noretu susipazint, po tokiu patirciu labai jau abejojau ar verta. bet buvau katik issiskyrus su draugu tai nuejau . kaip nuejau taip jau treji metai neissiskyriam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 22 kovo 2009 - 13:09
Kai sūnui buvo nepilnai dveji metai, o aš buvau vieniša mama, sėdėdama darbe sumąsčiau, kad reikia užsiregistruoti pažinčių puslapyje. Tai buvo 2005metais. Teko nueiti į daugybę pasimatymų, susipažinti su daugybe vyrų, po ko aš vėliau net atsikandau sočiai sočiai to malonumo. Dauguma jų norėdavo tik sekso, bet buvo ir tokių, kurie mano gyvenime užimdavo tam tikrą vietą. O po daugiau kaip trejų metų man į telefoną sms ėmė rašyti anoniminis vaikinukas, kuris primygtinai prašėsi manęs į pasimatymą. Ilgai ir atkakliai jam teko mane įtikinėti, kad jam liūdna mieste penktadienio vakarą ir kad aš jam palaikyčiau draugiją. Labai nenoriai aš tada išslinkau iš namų. Sustikome mieste, nuėjome į kiną. Po kino važiavome pasėdėti į barą. Jau būtume išsiskirstę, bet pasiūliau važiuoti į Birštoną. Po to susitikimo prieš mano valią lotuliukas.gif mes jau beveik 1.5 metų kartu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
esu ėjusi. ir ne kartą. su vyrais ir moterimis. ir iš smalsumo, ir iš draugiškumo, ir romantiškų jausmų vedama. tik visada prieš tai ilgai (nuo 0,5 iki 3 metų) bendraudavome forume / chate / laiškais / telefonu...
su vienu tokiu jau kelerius metus kartu gyvename.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2009 03 08, 14:17)
O man patinka tokie pasimatymai.O kokio jus gerio norite is to pasimatymo?Tikites kad isimylesite?Daugiu daugiausiai tik pasimylesite.Nors jeigu nueisite i kokia 50 pasimatymu, yra didele tikimybe kad ji (ta jums patinkanti), rasite.

iki tiek gali kantrybės neužtekt, o ir to vienintelio nepasiseks sugaut tongue.gif
Atsakyti
o aš nebuvusi niekada blush2.gif jei jau eidavau, tai bent pazinodavau vaikina. bet gal visai ir faina butu kas per jausmas smile.gif
Atsakyti