aš visada į tokius pasimatymus žvelgdavau su jumoru, bet prisijuokavau jau. viskas dabar taip rimta
QUOTE(samone @ 2007 04 21, 18:04)
aš visada į tokius pasimatymus žvelgdavau su jumoru, bet prisijuokavau jau. viskas dabar taip rimta 
Tai kad gal nebe toks jau tas pasimatymas ir aklas, jei pakankamai virtualiai prisibendrauta.
uzteko vieno virtualaus pokalbio, daugiau kompiuteris netarpininkauja
ach tie akli pasimatymai... 
smagu dabar juos prisiminti visai
)
I pirmaji ejau dar zalia studencioke, vos tik atsirado internetas. Brolio paprasiau, kad ismokytu dirbti kopu, o tas sako: susirask kuo susirasineti - ismoksi.
Tai ir ismokau
Parasiau i vienui vieninteli skelbima, atsake pasiskelbes, po savaitgalio teko vaziuoti atgal i studijas, jis man pradejo skambinti i bendrabucio telefona(tada dar mobilkos didziule retenybe buvo) ir inntensyviai kviesti susitikti. Patiko man su juo pliurpti, bet buvau uzimta studientk, daug mokiusi, o ir kazkiek prisibijojau...
Pasirodo ne veltui.
Kai galu gale po kokios savaites skambinejimu,visai smagiu plepejimu jis isprovokavo ta susitikima,patyriau soka.
Prie bendrabucio manes lauke prabangi masina, o joje ypac baisus, keliais metais uz mane vyresnis, pasiputes vaikinas. Jis man pasirode toooks strasnas, kad sedejau ir galvojau : dabar lipti is tos masinos ar is mandagumo dar truputuka pasedeti.
Kadangi buvome daug kartu kalbeje, tai nusprendziau neskaudinti zmogaus ir mandagiai atsedeti suplanuota vakara.
Nuvaziavome i tuo metu viena geriausiu restoranu, isgereme vyno, pakalbejome. Kazkaip viskas susilo, nors dar buvo pakankamai geda ir baisu, kad nepamatytu manes su juo kas is pazistamu.
.............
Viskas protu nepaaiskinama, bet labai greit beprotiskai isimylejau ta zmogu, jis tapo mano pirmu vyr (ziur. tema nekaltybes praradimas) ir ko gero buciau istekejusi uz jo, je ne nepasitaikes kitas kataloginis grazuolis- mano visu paauglystes svajoniu isikunijimas,pasiules man lygiaverte, o ne vienpuse meile..
iki siol su nostalgija prisimenu tuos laikus. Niekada gyvenime ir nebesutikau tokio negrazaus, bet kartu ir tokio traukiancio zmogaus.
p.s. mano giminaiciai iki siol su siaubu ji prisimena. Vadindavo mus "Grazuole ir Pabaisa"
)
smagu dabar juos prisiminti visai
I pirmaji ejau dar zalia studencioke, vos tik atsirado internetas. Brolio paprasiau, kad ismokytu dirbti kopu, o tas sako: susirask kuo susirasineti - ismoksi.
Tai ir ismokau
Parasiau i vienui vieninteli skelbima, atsake pasiskelbes, po savaitgalio teko vaziuoti atgal i studijas, jis man pradejo skambinti i bendrabucio telefona(tada dar mobilkos didziule retenybe buvo) ir inntensyviai kviesti susitikti. Patiko man su juo pliurpti, bet buvau uzimta studientk, daug mokiusi, o ir kazkiek prisibijojau...
Pasirodo ne veltui.
Kai galu gale po kokios savaites skambinejimu,visai smagiu plepejimu jis isprovokavo ta susitikima,patyriau soka.
Prie bendrabucio manes lauke prabangi masina, o joje ypac baisus, keliais metais uz mane vyresnis, pasiputes vaikinas. Jis man pasirode toooks strasnas, kad sedejau ir galvojau : dabar lipti is tos masinos ar is mandagumo dar truputuka pasedeti.
Kadangi buvome daug kartu kalbeje, tai nusprendziau neskaudinti zmogaus ir mandagiai atsedeti suplanuota vakara.
Nuvaziavome i tuo metu viena geriausiu restoranu, isgereme vyno, pakalbejome. Kazkaip viskas susilo, nors dar buvo pakankamai geda ir baisu, kad nepamatytu manes su juo kas is pazistamu.
.............
Viskas protu nepaaiskinama, bet labai greit beprotiskai isimylejau ta zmogu, jis tapo mano pirmu vyr (ziur. tema nekaltybes praradimas) ir ko gero buciau istekejusi uz jo, je ne nepasitaikes kitas kataloginis grazuolis- mano visu paauglystes svajoniu isikunijimas,pasiules man lygiaverte, o ne vienpuse meile..
iki siol su nostalgija prisimenu tuos laikus. Niekada gyvenime ir nebesutikau tokio negrazaus, bet kartu ir tokio traukiancio zmogaus.
p.s. mano giminaiciai iki siol su siaubu ji prisimena. Vadindavo mus "Grazuole ir Pabaisa"
QUOTE(Noa @ 2003 07 31, 07:14)
Esu buvus...Pala, turbut 4 kartus. Tai mano patirtis byloja, kad tokiu budu galima susipazint su didziausiais zlobais ir looseriais :-X O kaip paskui atsifutbolint nuo ju, fantazijos reikalas. Mat, kai zmogus superkompleksuotas kvesha, tai jam ner kaip i akis pasakyt, kad jis man netinkamas, kad paskui nenusizudytu... ;D
Nors galetu pats susiprast... Na, pvz,. isvydes pusantros galvos uz save didesne mergina (tai cia as ;D). Arba pajutes, kad kalba nesirisa katastrofiskai... Bet ko gero, supratingi i aklus pasimatymus eina itin retai... ;D
Ypac isimine vienas pilietis, kuris virtuoziskai bambejo ir viska pasaulyje keike. Beveik net isiterpt neleisdavo
na, viskas blogai, ir amen. Tai mane pagavo sportinis azartas - negi nesugebesiu is jo nieko teigiamo ispest? na ir pradejau - as ka nors parodau, o jis isaiskina, kodel tai blogai ;D.
Sakau, va parduotuve graziai irengta - sako, debilas projektavo, o savininkas didziausias pasaulyje kiaule.
Sakau, va masina grazios spalvos nuvaziavo - sako, o zinai, kaip masinas vagia?
Sakau, stai upe, argi ne grazu? Sako, o i ja zinai kiek kanalizacijos isbega?
Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur.
Ir taip toliau! Prasom man paploti - istveriau visas 45 minutes...
Nors galetu pats susiprast... Na, pvz,. isvydes pusantros galvos uz save didesne mergina (tai cia as ;D). Arba pajutes, kad kalba nesirisa katastrofiskai... Bet ko gero, supratingi i aklus pasimatymus eina itin retai... ;D
Ypac isimine vienas pilietis, kuris virtuoziskai bambejo ir viska pasaulyje keike. Beveik net isiterpt neleisdavo
Sakau, va parduotuve graziai irengta - sako, debilas projektavo, o savininkas didziausias pasaulyje kiaule.
Sakau, va masina grazios spalvos nuvaziavo - sako, o zinai, kaip masinas vagia?
Sakau, stai upe, argi ne grazu? Sako, o i ja zinai kiek kanalizacijos isbega?
Pavasaris, sakau, pauksteliai skraido - sako, o jie sika, padlos, visur.
Ir taip toliau! Prasom man paploti - istveriau visas 45 minutes...
hahaha, kaip prajuokino pasimatymas
o as man rodos aklam pasimatyme nesu buvus
QUOTE(Lamia @ 2007 04 24, 10:16)
As esu buvus viena karta,bet norejau dingt,arba prasmegt,nieko gero,nes pasitaike prastas pasnekovas,drovus akiniuotis nepasitikintis savimi...
QUOTE(puma @ 2009 03 06, 12:48)
nepasitikintis savimi...
mane irgi tokie erzindavo
ypac jei imdavo kuo nors guostis
man teko 2kartus eiti i aklus pasimatimus..
pirma karta,kai ejau tai netgi telefona palikau namuose,brolis kazkaip sako palik,gal dar pawogs,kazin su kokiu tenais ejni..
Susitareme susitikti prie katedros jau priejau katedra ir galwoju,Diewuliau as netgi nzn ko man cia laukti,ir kiekwiena waikina praeinanti,arba stowinti artimai,galwojau wa cia jis gal,ir wis apimta baimes laukiau ir speliojau toliau,kol galu galiausiai priejo TAS kurio laukiau.
Sake,kad man buwo rases i tel,bet kad atrase brolis,nes jisai teirawosi,kaip as apsirengus busiu..Na tai kai nuejome prie katedros esanciu suoleliu ir atsisedome,pradejome kalbetis,aisku jisai man nepatiko,na bet negi dabr pasiusi ji welniop,neesu is tokiu zmoniu.As wis tik sedejau ir ziurejau i katedros laikrodi laukdama kada gi baigsis tas musu susitikimas.Jis pasiule uzkopti i Gedimino pili,sutikau ir jau ejome,kai jisai paklause ar as nenoriu ledu?
Atsisakiau,pagalwojau sau,na man tik to dar betruko kad jisai uz sawo pinigus man ledu pirks,pakeliui i pili meldziau Diewo,kad tik ko pazistamo nesutikti,aisku Diewulis mano maldu neisgirdo ir sutikau brolio klasiokes kielias
,pasisweikinau,ir bekopdama i pili galwojau,ka jos db galwoja su kokiu cia grazuoliu as waikstineju
.Galu,gale jau susiruoseme waziuoti namo,jisai pasisiule palydeti iki troleibuso,sutikau su baime,nes jisai pasake,kad zino,trumpesni kelia,kaip iki tos stoteles nueiti..Aciu Diewui nuwede be jokiu kieslu.Belaukdami man reikiamo troleibuso,kalbejomes,pasakiau,kad atseit wakare parasysiu sms,aisku nieko neberasiau,nei neatrasinejau i jo sms..Jis wis teirawosi,kdl nieko neatrasau ir t.t..Paskui nurimo ir ilga laika nieko nerase,bet po kokio menesio tylos gawau sms,kaip man sekas?
Nieko neatrasiau,matyt jam patikau,jaigu po menesio dar tebeturejo nr ir dar sugebejo kazka parasyti.. 
Papildyta:
na ka dar trumpai apie antraji papasakosiu
..i antraji pasimatima ikalbejau ikalbejau kad kartu su manimi eiti ir drauge,nes siek tiek bijojau
Wisgi man 14,jam 19 jau buwo..Taigi jisai pasake,kad irgi ateis newienas,na ir ka sutareme susitikti Madoje,prekybos centre.Na ir su drauge uzkopeme i antraji auksta ir laukeme musu grazuoliu
Jie pasirode ziauriai nepunktualus
,jau ziurek walanda praejo,o ju wis ner..
Bet as wis sakiau draugei,na dar palaukiam,ir tai pralaukeme apie 1wal su puse,kol sulaukeme TU princu.Gaunu sms -pasiziurek i prieki
buwau soke,as tik pakeliau akys aukstyn ir ziuriu i prieki su baime,o tenais ziuriu 2 waikinai stowi,aisku is tolo nemaciau ju weido bruozu,kai priejo jau prie musu iwertynau Ju grozi
manasis,nebuwo kazkoksai grazuolis,bet ir ne is baisiuju pasitaike,bet as buwau ziauriai isranki ir labai nosi uzrietus,kad su juo kanors kalbetis..Na o jo draugas tai pabaisukas pasirode,wisas weidas nusetas spuogais brr
.Pastebejau tik tai,kad manojo rankos labai priziuretos buwo,bei naguciai graziai sutwarkyti
,jisai wis teirawosi mano drauges,ar as su juo siandien kalbesiuos,ar ne
..Tai truputuka pabuwome tame prekybos centre,ir teko jau eit is jo nes jisai jau uzsidarinet eme..Tai pakeliui dar pasikalbejome ir tiek,drauge sake,kad wa jam geriau butu tikus gal jos sese,nes wa ir metai sutampa ir t.t..Dar pastowejome salygatwyje
jie mums padainawo biskeli..ir atsisweikinome 
Papildyta:
nuo 14metu jau nebewaikstau i akluosius pasimatimus,uzteko tu 2
..Dabar 19m kazkaip net paziuris i wisa sita reikala pasikeite,nebera noro weltis i tokias awantiuras,bei loterijas
Papildyta:
Papildyta:
eidavau i tokius pasimatymus bet visada su drauge
Niekada tokiu nemegau ir nebuvau