Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

Esu ejusi i akla pasimatyma, bet daugiau tikrai nebenoooooooooooriu... schmoll.gif
Atsakyti
O man pasimatymas aklasis visai nieko. Nors nemanau, kad iš jo kas išeis. Ne tokio tipo žmogus.Bet pabendravom kultūringai.
Atsakyti
teko vienam pabuvot.. labai senai.. Apie ta berna buvau girdejus tik is kitu, ir net nemacius buvau. ispudzio nepaliko, nors bernas grazus buvo. Nepatiko kaip buciuojasi, jei isvis ten buciavimuosi galima pavadint g.gif Visgi akli pasimatymai ne man.. nors kitiem gal labiau sekasi:)))
Atsakyti
nesiseka nesiseka schmoll.gif
siaip pramoga gera,bet tik tiek...
Atsakyti
oi ne schmoll.gif Vieną kartą buvau ir užteko visam gyvenimui.
Ėjau tik iš neturėjimo ką veikt, iš smalsumo, kvailumo gal, net nežinau. Neieškojau vyro vedyboms, o nauji draugai man niekada nemaišo. Iš kart jam tą pasakiau. Deja, jo tikslai buvo kitoki sad.gif Turėjau tiek problemų, kol jo atsikračiau doh.gif vargau ištisus 4 mėnesius. Daugiau to nedarysiu, nenooooriu sad.gif
Atsakyti
Esu buvusi ne viename aklame pasimatyme, tačiau tada aš nieko neieškojau, tiesiog galvojau pabendrausiu. Ir pasitaikyk tu man - kokie trys vyrukai buvo praplikę doh.gif Nesu priekabi išvaizdai, bet tai mane pradėjo erzinti.
Kaip pagalvoju, nesąžininga, kad aš savo foto niekada neslėpiau, o vaikinai nori pasirodyti tik pasimatyme....
Atsakyti
Esu buvus vieną sykį... Man tada 13 buvo, o tam 19... Pamačius norėjau pabėgt, bet buvo vėlu. Nu toks jau "nekudyšnas"... Ir proto, aišku, turėjo atitinkamai, kad net su trylikamete apie aukštesnes materijas pakalbėt nesugebėjo... Kažkaip galvojau, kad tiek vyresnis už mane žioplesnis būt negali, o čia še tau biggrin.gif
Atsakyti
Yra teke buti skaiciu jau pameciau... irgi visokiu buvo... kai kurie baigesi 4 metu draugyste (ir tebesitesia) kai kurie baigesi neprasideje , ka kurie baigdasvosi itin skaudziai... bet man patinka naujos pazintys... thumbup.gif

Siracusa - geras tavo pasimatymas buvo, jei net iki buciniu daejot. wink.gif
Atsakyti

Sveikos Mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as pries 2 metus ir ejau i akla pasimatyma ir ne kiek nesigailiu dabar biggrin.gif Ir ka manote birzelio 17diena musu bus vestuves mes busime vyras ir zmona clap.gif clap.gif clap.gif Nors niekada netikejau .kad akli pasimatymai gali baigtis vestuvemis netgi blush2.gif blush2.gif blush2.gif Sutikau nuostabu zmogu be kurio neisivaizduoju savo gyvenimo wub.gif wub.gif wub.gif Mes vienas kita labai mylime ir esame laimingi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi megeja buvau palakstyt i aklus pasimatymus,,,visokiu buvo,!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti

Oj man su aklais pasimatymais buvo VISKO!:)) Daug ju buvo, nes megstu tokius gyvenimiskus issukius:)

Vieni pasimatyvai peraugo i draugyste, iki siu dienu vis dar bendrauju su tais vaikinais:)
Kiti pasimatymai buvo, kad vos 30min istverdavau sedet:)) na dar buvo ir tokiu pasimatymu, nuo kuriu net kojos linkdavo, dziudavo burna ir neturedavau ka pasakyti (nors esu didele plepute). Pastebejau toki paradoksa: pamatai nuotrauka vaikino ir sakai sau "ai visai nieko, bet bendrauti patiko, tai susitiksiu is smalsumo", o kai nueini i pasimatyma, pamatai kad vaikinas 100k grazesnis nei nuotraukoje, prarandi zada, nebeturi ka pasakyti ir jautiesi kaip pirma karta pamaciusi vyriskos lyties asmenybe:D O kartais buna, kai varvini seile ziuredama i nuotrauka, o realybeje tas zmogus pasirodo visai arba negrazus arba tuscias savo vidumi ir net paciai vesti pokalbi noro nebelieka...

Ech, jau senokai tokiu pasimatymu beturejau, reikes vel kada nueit:)

p.s. jei 3 buvo niekam tike vaikinai, niekada nenusiminkit ir nenuleiskit ranku, negalvokit kad visi jie tokie pat, 4tas gali buti visai kitoks:)
Atsakyti
is savo patirties galiu pasakyti, kad nieko gero is aklu pasimatymu. bent man taip papuole. rolleyes.gif visais nusivylus vaikinais likau, dar po to sunku atsikratyti buvo 4u.gif
Atsakyti