Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

QUOTE(giedre777 @ 2007 05 04, 19:38)
galima ir suniuku ir kitom pozom, svarbiausia, kad per giliai nelist smile.gif

O as tai su kita beda susiduriau... MB bijo kazkaip sito proceso nestumo metu... Na tikrai ne pats nuostabiausias jausmas, kai paciam veiksmo ikarstyje gauna spyri biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dėl to aš pati kartais negalėdavau atsipalaiduoti, bet vėliau mažiukas kaip tik aprimdavo ir iš vis nesirodydavo blush2.gif blush2.gif .
Atsakyti
geras, na mūsų dukrytė tai leidžia mums su vyru pasidžiaugt vienas kitu blush2.gif nesispardo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,as neseniai suzinojau,kad esu nestuke.gif ,ir mums su MB parupo kaip bus su tuo reikaliuku smileysex.gif ,va ir baime ima, ir nesinori MB i sona nustumti,kaip jums buvo pacioje nestuke.gif pradzioje?
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 05 06, 18:56)
Sveikos mergytes,as neseniai suzinojau,kad esu  nestuke.gif ,ir mums su MB parupo kaip bus su tuo reikaliuku  smileysex.gif ,va ir baime ima, ir nesinori MB i sona nustumti,kaip jums buvo pacioje  nestuke.gif pradzioje?

Na mes "reikaliukus" smileysex.gif kiek sušvelninom, bet nenutraukėm blush2.gif . Svarbiausia, kad tu gerai jaustumeisi ir jei nieko neskauda, kodėlgi ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 07, 12:54)
Na mes "reikaliukus"  smileysex.gif kiek sušvelninom, bet nenutraukėm  blush2.gif . Svarbiausia, kad tu gerai jaustumeisi ir jei nieko neskauda, kodėlgi ne  biggrin.gif

ačiū,aš ir galvoju,kad galima,tik atsargiau biggrin.gif tik,aišku,baisoka ir kiekvieną dieną gal nelabai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 05 07, 19:37)
ačiū,aš ir galvoju,kad galima,tik atsargiau biggrin.gif tik,aišku,baisoka ir kiekvieną dieną gal nelabai.... blush2.gif

Jei tik gerai jautiesi gali ir kiekviena diena mirksiukas.gif Man tai pradzioje visai noras buvo dinges o ir pilvuka paskaudedavo, tai daznai neiseidavo, o dabar is viso y savaite karta jei viskas gerai ax.gif
Atsakyti
labutis,manau del sexo tai kiekvienai skirtingai.As pradzioje isvis galejau nesimyleti,o dabar man 35 sav,tai esu kaip nesava ir nezinau kas darosi,vyras sako,kad sexomane pasidariau blush2.gif ,negaliu ramiai buti salia jo,laaaabai noriu smileysex.gif .Maniskis truputi prisibijo,bet as ji isprovokuoju.
Atsakyti
QUOTE(delfine @ 2007 05 09, 16:02)
labutis,manau del sexo tai kiekvienai skirtingai.As pradzioje isvis galejau nesimyleti,o dabar man 35 sav,tai esu kaip nesava ir nezinau kas darosi,vyras sako,kad sexomane pasidariau blush2.gif ,negaliu ramiai buti salia jo,laaaabai noriu smileysex.gif .Maniskis truputi prisibijo,bet as ji isprovokuoju.

Tai ir reikia klausyt savo organizmo, jug neštumo pabaigoje rekomenduoja gydytojai smileysex.gif , tai viska darote teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 05 09, 17:04)
Tai ir reikia klausyt savo organizmo, jug neštumo pabaigoje rekomenduoja gydytojai  smileysex.gif , tai viska darote teisingai  biggrin.gif

ar tikrai rekomenduoja g.gif ? Nes aš girdėjau, kad kaip tik negalima, nes gali tekt po to ir važiuot gimdyt iš karto. Papasakokit man neišmanelei tongue.gif .

Nes jei galima, tai einu ieškot brangiausiojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 09, 18:12)
ar tikrai rekomenduoja  g.gif ? Nes aš girdėjau, kad kaip tik negalima, nes gali tekt po to ir važiuot gimdyt iš karto. Papasakokit man neišmanelei  tongue.gif .

Nes jei galima, tai einu ieškot brangiausiojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tam ir rekomenduoja, kad laiku išvažiuotum gymdyt. Tikrai nebijok , nieko blogo neatsitiks, tik aišku netaip jau aistringai blush2.gif , mano gydytoja per antrą neštumą man rekomendavo, nes gimda labai kieta, kad atseit - ruoštu biggrin.gif
O dabar tai mes visą nėštumą, kada tik norisi biggrin.gif
Atsakyti
as,kai buvau nestuke.gif su pirmu vaiku,labai retai myledavausi,o kai,buvau 7 men.isvis issiskyrem.tai kad buvau viena.Kai nueidavau pas gydytoja,tai kiekviena karta sakydavo,kad butinai uzsiimciau smileysex.gif,kai pasakiau,kad issiskyrem,tai tada israse tabletyciu,tokiu mazyciu ciulpti,nes kaklelis buvo labai kietas.Kai jos paklausiau ka gero duoda smileysex.gif,ji pasake,kad minkstina kakleli ir lengviau gimdyti.Tai,jei tik yra noras ir gerai jautiesi,pirmyn smile.gif
Atsakyti
as buvau siandien pirmoj apziuroj. Aisku cia Danijoj nieks pas gydytoja susitikimo nedave, nes tipo per anksti. Bet sesele tyrimus padare ir siaip apsviete kaip dabar gyventi. Tai ji sake kad smileysex.gif neproblema, o tie susilaikymai senoviskas poziuris.
Tai dabar mastau g.gif Bet nepasakyciau , kad labai jau man ir norisi dabar doh.gif
Atsakyti