Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

Ačiū mergaitės už žinias 4u.gif thumbup.gif . Na o aš galvojau, kad čia gera darau doh.gif blink.gif , susilaikydama schmoll.gif , nes noras tai niekur nedingo blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o as siandien buvau pas gine,tai pamaciau pirma karta savo mazuliuka biggrin.gif ,tiesa,sianakt su MB norejom pasimyleti,tai artejant kulminacijai taip suskaudo pilviuka,kad nebegalejau toliau nieko.teko atvesti... ax.gif tai paklausiau pas gine,sako cia taip daznai bus,tad liepe truputi leciau ir ramiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 05 09, 20:46)
o as siandien buvau pas gine,tai pamaciau pirma karta savo mazuliuka biggrin.gif ,tiesa,sianakt su MB norejom pasimyleti,tai artejant kulminacijai taip suskaudo pilviuka,kad nebegalejau toliau nieko.teko atvesti... ax.gif tai paklausiau pas gine,sako cia taip daznai bus,tad liepe truputi leciau ir ramiau rolleyes.gif

vajeeee kaip fainai wub.gif
Atsakyti
sveikutes,va,pykinimai prasidejo,tai negaliu net pajudeti ir valgyti nieko.tai badauju,jauciu nusilps organizmas.o MB myletis nori,o as nepajegiu ir spermos kvapas erzina,negaliu net pagalvoti apie mylejimasi,o seniau taip noredavau..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 05 16, 18:23)
sveikutes,va,pykinimai prasidejo,tai negaliu net pajudeti ir valgyti nieko.tai badauju,jauciu nusilps organizmas.o MB myletis nori,o as nepajegiu ir spermos kvapas erzina,negaliu net pagalvoti apie mylejimasi,o seniau taip noredavau..... ax.gif

Mano gera draugė irgi taip kankino vyra tongue.gif doh.gif , sake, niekaip negali prisiversti blush2.gif g.gif . Na as buvau kitas kraštutinumas, nes jau laaabai norejau tongue.gif lotuliukas.gif , tik va situacija ne visada leisdavo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 17, 00:02)
Mano gera draugė irgi taip kankino vyra  tongue.gif  doh.gif , sake, niekaip negali prisiversti  blush2.gif  g.gif . Na as buvau kitas kraštutinumas, nes jau laaabai norejau  tongue.gif  lotuliukas.gif , tik va situacija ne visada leisdavo unsure.gif .

jauciu neistvers mano vyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 05 17, 11:03)

mirksiukas.gif Ištvers ištvers, jei labai tave myli, tikrai pasistengs suprasti nestuke.gif
Man gydytoja 8 savaitėles uždraudė, sakė pavojingas laikotarpis g.gif tai randam ir kitų būdų kaip vienas kitą palepinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 05 17, 11:03)

ištvers, kur jis dėsis... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2007 05 17, 11:12)
mirksiukas.gif Ištvers ištvers, jei labai tave myli, tikrai pasistengs suprasti nestuke.gif
Man gydytoja 8 savaitėles uždraudė, sakė pavojingas laikotarpis  g.gif tai randam ir kitų būdų kaip vienas kitą palepinti wub.gif

Aš irgi galvoju, kad jei ką, juk yra būdų kaip kitaip pasimurkuoti blush2.gif ax.gif . Aš tai planuoju šį metodą išlavinti po gimdymo lotuliukas.gif , kai tikrai niekaip negalėsiu porą mėnesių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 17, 12:04)
Aš irgi galvoju, kad jei ką, juk yra būdų kaip kitaip pasimurkuoti  blush2.gif  ax.gif . Aš tai planuoju šį metodą išlavinti po gimdymo  lotuliukas.gif , kai tikrai niekaip negalėsiu porą mėnesių  ax.gif

drinks_cheers.gif mes jau dabar lavinam po truputi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 05 17, 15:26)

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 05 17, 16:26)

aha,as ir lepinau ir dabar kai pradedu lepinti,tai tik bloga man pasidaro,supykina ir i tulika,o MB lieka be nieko,tai jau net nepradedu,kol nepageres savijauta ax.gif
Atsakyti