Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

kai laukiaus dukrytės, noras mylėtis buvo be prooto didelis, buvau tikra nimfomanė blush2.gif
O šį kartą mano placenta per žemai, ginė UŽDRAUDĖ mylėtis, o ir noro nėra...Kai pabandėm, tai baimė prarasti mažylį buvo didesnė buvo už aistrą... Nieko gero neišėjo mums... teks palaukti, kol pilviuko nebebus ax.gif
Atsakyti
Jei myli- pakentes.. Tai maniskis 8 savaites kencia. Sako, nieko, saves ziurek...Na, noro didelio neturiu, sapnai tik labai jau erotiski... O kiti budai mano MB nelabai....Tai dar teks palaukti..
Atsakyti
Man atrodo, jei gydytojai neuydraude, tai nieko blogo tas mylejimasis, o jei kas nors negerai tada verciau palaukti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerbera: 21 gegužės 2007 - 17:20
labos, turiu klausima.
man labai zemai placenta, tiesiog ant gimdos kaklelio ziociu. del to turejau lengvus pakraujavimus. daktaras liepe ijungti ramybes rezima ir zinoma jokio sex.
klausimas apie tai: ar tai reiskia, kad negalima tradicinio sekso - na, kad "nepribaksnotu"? ar tai reiskia VISISKAI JOKIO?
juk yra kiti budai ax.gif
tiesiog - ar nekenkia orgazmas ir pan... o tai jau pavargau sapnuoti orgazmus kasnakt biggrin.gif
mazyliui skaiciuojam 18 savaiciu smile.gif
Atsakyti
Zhani: manau geriausia paklaust gydytojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 05 22, 19:59)
labos, turiu klausima.
man labai zemai placenta, tiesiog ant gimdos kaklelio ziociu. del to turejau lengvus pakraujavimus. daktaras liepe ijungti ramybes rezima ir zinoma jokio sex.
klausimas apie tai: ar tai reiskia, kad negalima tradicinio sekso - na, kad "nepribaksnotu"? ar tai reiskia VISISKAI JOKIO?
juk yra kiti budai  ax.gif
tiesiog - ar nekenkia orgazmas ir pan... o tai jau pavargau sapnuoti orgazmus kasnakt  biggrin.gif
mazyliui skaiciuojam 18 savaiciu smile.gif

Man panašiai su placenta buvo, tai iš tikrųjų reiškia, kad jokio sekso schmoll.gif , nes orgazmas sukelia gimdos susitraukimus, o tai yra negerai (nors mes asmeniškai nusidėdavom retkarčiais ax.gif ). bet aišku, tiksliausia būtų pasiklausinėti gydytojo g.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 05 23, 08:32)
Zhani: manau geriausia paklaust gydytojo 4u.gif

tai kad nedrasu blush2.gif
Atsakyti
Aga smile.gif Aš irgi kol pasiryžau blush2.gif Bet pagalvojau, kad geriau viską išsiaiškint iki galo, kad būtų ramu ir paklausiau taip lyg 'tarp kitko" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 23, 11:14)
Man panašiai su placenta buvo, tai iš tikrųjų reiškia, kad jokio sekso  schmoll.gif , nes orgazmas sukelia gimdos susitraukimus, o tai yra negerai (nors mes asmeniškai nusidėdavom retkarčiais  ax.gif ). bet aišku, tiksliausia būtų pasiklausinėti gydytojo  g.gif
Sekmes  4u.gif

va as irgi manau kad labai retkarciais juk nieko tokio. belieka issiaiskinti, kas tie retkarciai? kas, merginos, jums yra tie retkarciai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 05 24, 21:22)
va as irgi manau kad labai retkarciais juk nieko tokio. belieka issiaiskinti, kas tie retkarciai? kas, merginos, jums yra tie retkarciai?  blush2.gif

Musu retkarciai budavo 1-2 kartus i savaite ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 25, 08:44)
Musu retkarciai budavo 1-2 kartus i savaite  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ojeee yahoo.gif su SITIEK tai gyvent galima!
Atsakyti
nepasakyciau, kad labai noriu smileysex.gif , bet kai jau uzsimanom, tai ir pasimylim, kazkaip savaime reciau gaunas nei anksciau, mano draugei tai skaudedavo po to, tai i nesimylejo, man paciai kol kas viskas ok, gine sake galima aisku ramiai, bet kad kitaip ir nelabai iseina hihihi.gif pilvas jau nebe mazas, aisku yra visokiu isimciu, kai kraujuoja po to ir kt., tada tai jau tikrai NE
Atsakyti